- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Aphalt 8-ban 670 csillagom van már
A spratan assault se rossz cucc, de én már várok egy modern combatot, meg egy mass effectet. A metrós játékok olyan szempontból is jobbak, hogy nem mindig van nálam dokkoló meg egér, és érintővel ezek majdnem ugyan olyan jók. Meg hát natív a felbontás.
-
satz18
őstag
A régebbi játékok futtatására én a t100-at ajánlom, mivel azok még nem ismerik a 16:10-et, nekik inkább az 1024*768 az ideális, ami a t100-nak gyakorlatilag natív felbontás, mivel függőlegesen ugyan annyi a pixelszám, vízszintesen meg a két oldalát pont annyival vágja le, hogy 1024 legyen. Én pl a warcraft3-at C&C generalst, jedi knights-t mind mind így tolom. Egy nyolc colos gépen 1280*800-ban jobb esetben kapsz egy kis kockát (ami mellé nem árt egy nagyítót beszerezni) kvázi natív felbontással, vagy pedig egy csúnya elmosódott széthűzott katyvaszt. Nálam ez volt a második számú érv az után, hogy a 8-asokat nem lehet egyszerre tölteni és perifériákra dugni.(BT-t leszámítva)
-
satz18
őstag
Jó erős a mezőny, a lenovo miix 2 és az asus t100 is jobb vétel sztem. Egy USB-vel és egy normális SSD-vel lehetne kitűnni a mezőnyből SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest