- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
analyzer75
csendes tag
sziasztok! nem is tudtam hogy az ALK technologies-nek (Copilot) koze van a TOMTOM-hoz...
a cikk legalabbis eroteljesen ezt sugallja.
az egyik egy holland a masik pedig amerikai ceg, ezert nem ertem a "A TomTom navigációs szoftvere, a CoPilot Live Navigation v8" osszefuggest.
az ALK mar regebben bemutatott egy androidra fejlesztett navigacios szoftvert csak tudtommal meg nem jelent meg. hogy a tomtom is probalkozik, az csak jo mert nehany itteni velemenytol elteroen, bar nem hibatlan, de a tomtom egeszen jol mukodik - nyugateuropaban. magyarorszagon persze, az i-go a legjobb, semmi ketseg. -
viszta99
tag
Én maradnék az igo8-nál...
-
Hát a Tom Tom egy rakás szar
-
CUskater
tag
Ja, és hát a térkép sem valami részletes itthon, és akkor még finoman fogalmaztam.......
-
N-vidi-A
őstag
Így van, max akkor van esélyük, ha nem kevéssel alá mennek az igonak...
-
Akkora lóf.sz a TomTom. Az egyik leggyengébb a piacon. Ráadásul állandóan stabilitási problémák vannak velük.
-
salival
aktív tag
csak akkor lesz esélyük ha az igo ára alá pozícionálják az áraikat
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest