Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
boom6991
csendes tag
ez már egyáltalán nem lesz Lara és Tomb Raider sem. Viszont maga a játék jól hangzik, ahogy leírják, csak akkor már valami új címmel kellett volna előrukkolni és a csajt sem kellett volna Larának elnevezni. Ennyi erővel miért nem lett a resident evil Jill-jéből Lara Croft? Az is ügyes marketingfogás lett volna.
-
törölt tag
Nekem most esett le, hogy ebből volt egy underworld nevű rész, és nem értettem mielőtt le nem esett, hogy mi köze van ehhez

-
Kanczy
veterán
Eddig jó... lássuk mi lesz belőle. Amúgy nekem ez a Lara jobban bejön.
-
ysoltee85
aktív tag
ez a vonal eddig nekem tetszik! reméljük nem b*sszák el!

-
M3Ny3'T
senior tag
"Remélem a kiadó hagy időt bőven a fejlesztésre, mert az ötletek nagyon ígéretesek."
Hát csak nem fognak harmadszor is belefutni ugyanabba a hibába, miszerint elsiették a kiadást (lásd: Angel of Darkness, Underworld, bár utóbbi ötletben is bukta volt, és még azt akarták eleinte folytatni?
), úgyhogy remélem. Eddig nekem is nagyon bejön az elképzelés, mert ez ÚJ és EGYEDI.
Csak vélhetőleg még nagyon az elején vannak, hisz a legelső szakaszból jöttek ki képek, Art-ok (tehát elképzelhetőnek tartom, hogy fixált forgatókönyv még nincs), de sebaj, van még majdnem pontosan egy évük. Én kivárom, csak legyen meg ezúttal mindaz, amit ígérnek.
-
Thodeus
aktív tag
"Ami Lara ruháját illeti, az új részben nem lesznek kiválasztható öltözékek"
Na majd a DLC-kben

Amúgy hosszú idő óta az első tumb réjder, ami érdekel(het).
-
Silex
aktív tag
Egész életképesnek tűnik ez az irányvonal, kezd érdekelni a dolog.

-
Sicilian
addikt
Várományos lesz..
-
blazsey2
senior tag
Ráfért már a sorozatra a vérfrissítés,én bizalmat szavazok neki.Ráadásul ez a fiatal Lara jobban bejön

-
keIdor
titán
Jol hangzik, de szerintem ebbol nem fog minden megvalosulni...
-
KillBorn
senior tag
Jó ez a modell, arányosra, "hihetőbb"re csinálták, bár ahogy az előző hírben írva volt 21 éves lesz. Na sztem annál azért fiatalabbnak néz ki. A fákjás képről azt szűrtem le, hogy ha deréktól lefelé is hasonlóan kerek lesz, akkor nem lesz itt baj
Kiváncsi leszek mit hoznak ki az új koncepcióból. Kemény munka lesz ha az eddigi infókhoz tartani akarják magukat, de tény hogy mindőségi lesz.ű. Remélem a kiadó hagy időt bőven a fejlesztésre, mert az ötletek nagyon ígéretesek. -
BiP
nagyúr
"vajon miért nem kapott szilikonmelleket"-a képek alapján ideális méret (az én ízlésemnek).
Tetszik ez a szemléletváltás. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
-
zuchy
őstag
Én úgy gondolom, hogy jó irányba indultak el.
-
Egyetértek ezzel a hozzáállással. Lehet hogy az első TR lesz amit végig is játszok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), úgyhogy remélem. Eddig nekem is nagyon bejön az elképzelés, mert ez ÚJ és EGYEDI.