- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Szó sincs semmiféle mosdatásról. Én sem küldenék terméket olyan tesztelőnek, amely nem teremt korrekt tesztelési körülményeket.
Le lehet írni, hogy valami azonos, mert úgy gondolják, hogy, de valóban így is van? RV770 és RV790 GPU-k 3 millió tranzisztor volt a különbség, mindössze a két GPU, felépítésében azonos felépítésű, processzorai azonos számú, akkor ez most különbség vagy sem? Mindössze 3 millió tranzisztorról beszélünk, és akkor ez most átcímkézés vagy sem?
-
Duck663
őstag
"Pozitív tartalmat gyártanak" Vannak tesztelők akik OC-s kártyát állítanak szembe ref órajelessel, emellett pedig elsődlegesen a negatív tulajdonságait emelik ki az adott terméknek. Tudod olyan ez, mint a félig tele vagy félig üresen lévő pohár. Ugyanúgy félig van, csak ezek a tesztelők azt hangsúlyozzák, hogy félig üres. Jelen esetben nem ez áll fenn. A HU tesztje teljesen rendben volt. A Fury esetében pedig valószínűleg azért történt a tesztelők megválogatása, mert már az elején tudták, hogy a 4GB VRAM kevés lesz HBM-ből többet nem tudtak rátenni, és ezáltal könnyen teremthető olyan körülmény, amely a valóságtól rosszabb színben tünteti fel az adott VGA-t.
"mert nekem továbbra is az jön le hogy leszarták a 3080 tesztben az RT-t ezért kaptak levelet és ez igaz arra a tesztre." Elmondták, hogy RT teszt külön lesz, ezen nem kell hisztizni, oda kellene figyelni, az pedig hogy az RT másodlagos, sőt harmadlagos, teljesen jogosan, a megjelenő játékokból hány támogatja? Na ezért sokadlagos kérdés. Értem én hogy szeretnél ezen vergődni de nem kéne mert csak saját magad teszed nevetségessé, pont úgy ahogy az nvidia is tette.
Én egyébként inkább arra lennék kíváncsi, hogy efféle levelet hány meg hány fejlesztő kap, mert ha ezt így meg merték játszani, akkor egészen biztos, hogy a fejlesztők felé is ez megy.
-
Duck663
őstag
válasz
laposonly11 #122 üzenetére
No de milyen teszteket olvasnak? Manipuláltat? Megvásároltat? Ne légy már balek! A G80 idejében vagy fél éven keresztül nem volt használható nv meghajtó! Amikor kijött az első AC, amibe később javítással bekerült a DX10.1 támogatás, az nv hisztije miatt került ki az, mert hát az ő hardverük nem támogatja azt, milyen dolog, hogy a fejlesztő azt meri használni! Mintha a idő megszépítene dolgokat nálad! Most pedig pontosan ugyanaz a manipulációs játszadozást kezdték el, ami korábban is jellemző volt rájuk, egyszerűen azért, mert a konkurencia egy elég jó termékkel szorongatja a nyakukat!
Az meg, hogy miért fogyasztanak a kártyák annyit amennyit, erre a válasz egyszerű, az elsőségüket csak ilyen módon sikerült épphogy csak megtartani.
-
Duck663
őstag
válasz
makkmarce #96 üzenetére
A 6900-at azért érzed csalódásnak, mert ugyanazt a 300W TDP keretet kapta, mint a 6800XT, abból kellene boostolgatnia, de nem tud. Valamiért a power limitet is +15%-ban korlátozták, ami ugyancsak megfogja. Szerintem az egyediek között lesz olyan, amit nem fogsz csalódásnak érezni, 3 db 8 tűs tápcsatival a fedélzeten. De táp legyen a talpán ami alápakolja a kakaót. Na meg user, aki kifizeti a kasszánál...
-
Duck663
őstag
Valóban AMD kártyám van, DE hogy fan lennék, nos ez sértő, nem vagyok ugyanis az. Semmilyen olyan technológia, ide értve a VRS-t is, amely a felbontással trükközik nem érdekel, én a tű éles képet preferálom, nem a valamilyen módú felbontástrükközgetést, csalást. Azért a VRS-t hoztam példának, mert azt a 6xxx széria is támogatja, és az is egyfajta csalás.
Az RT pedig majd akkor fog érdekelni, hogyha bekapcsolásakor a 100FPS-ből nem 20 lesz hanem mondjuk marad mondjuk 80. Addig nem hat meg. Pedig pl.: a The Riftbreaker esetében igen látványos, ahogy a fényforrás mozgásával dinamikusan változnak az árnyékok, DE ahhoz hogy ez lázba hozzon, kell a megfelelő sebesség is. Addig amíg ez nincs meg, simán le tudok mondani róla.
-
Duck663
őstag
De ezzel pontosan azt akarják meghatározni, hogy a független tesztelő, hogyan teszteljen, vagyis a függetlenségét kívánják befolyásolni. Az hogy kevés a DLSS és RT, most őszintén, hány játék jelenik meg a piacon, és abból mennyi használja ezeket? De tovább megyek, azoknál a játékoknál amelyek támogatják, azoknál a felhasználók mekkora arányban használják ezeket? A RT-et kb arra használja mindenki, hogy megnézzék, hogy hogy néz ki vele, aztán kikapcsolják mert tetű lassú, és olyan hú, de sokat sok esetben nem is tesz hozzá, a DLSS-et, meg nagyrészt a felhasználók elutasítják. Akkor most miről beszélünk, ezek kihagyása mennyire releváns? Itt a CP2077, a Medium és az Ultra beállítás között mi a különbség? Hát a tesztelő se nagyon tudta megmondani, leginkább a sebesség, amiből az is következik, hogy a gépigény mesterségesen van igen magasra nyomva.
-
Duck663
őstag
Hardware Unboxed tesztjei teljesen rendben vannak. Nem értem a hisztit!
Nem manipulálták a teszteket a kedvükért? Hát de milyen legyen egy tesztelő, ha nem pártatlan? A sugárkövetés még mindig inkább csak opció, főképp azt látva, használatával hova zuhan a sebessége a játékoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest