- iPhone topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
A Wellcom androidos telefonja egy elég jó minőségű videón: Wellcom A88
-
erdesz
tag
fix: a thaiok tobbnyire nem palcaval esznek, hanem kanal jobb kezben+villa bal kezben komboval
Ket thai gyartoval erdemes foglalkozni, az egyik az i-mobile, a masik a Wellcom. A tobbi gagyi. Amugy egy ilyenem van, sajna a kihajtos mechanika miatt mindig unlockolodik zsebben, szoval ha hazaerek, elado: [link]
Az androidok engem is erdekelnenek, meg nem nagyon volt szerencsem hozzajuk itt helyben sem... -
Lacazr93
senior tag
a TV 658-as egész jól néz ki
-
kaller1
veterán
válasz
bigmasterg #38 üzenetére
Olvasd el, előjáróban annyit, hogy mindkét készülék megfelelő hardvert kapott a maga helyén.
-
kaller1
veterán
válasz
bigmasterg #36 üzenetére
Akkor ezek szerint én igénytelen vagyok. Köszi.
-
bigmasterg
addikt
Szvsz. igénytelenség kínai (ezen esetben Thai) mobil-t venni, óriási igénytelenség.
Ne vicceljünk már, 50ért versenyképes a nagyobbik? Ennyiből, használtan meg lehet venni, majd' bármelyik nem érintős N-es Nokiát. -
Norbi21
senior tag
Ég és föld a különbség az első két telefon, valamint az őket követő 2 között. Vicces volt a teszt, jó volt olvasni. A belinkelt kép pedig nagyon üt
-
Blacksmith
csendes tag
Ez a cikk videóért kiált!!!!!!!
-
Lirion
addikt
Azért az első kamerája nem annyira silány, láttunk már világmárkától sokkal szarabbat is. Gondolom 2-3 mpx-en vállalható képet készít, az ára meg azért nincs az egekben, nem is lehet elvárni dslr minőséget.
Az androidos gépek engem is érdekelnek.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó cikk volt érdekes volt olvasni ezekről a telefonokról is. Az első kettő tényleg vállalható lett a másik kettő meg bukta.
-
EczkE
veterán
Jó volt olvasni ilyen készülékekről is.
Tetszetős volt az érintős és a qwerty-s is.
Nekem külsőre a Phoneone M901 is bejön.Az Androidos kütyük engem is érdekelnek!
-
Bling95
őstag
hát nekem azért egyik se kéne.. viszont az androidos cuccokra kiváncsi leszek
zenei szempontból öröm a 3,5 mm-es jack csatlakozó, a telefon kihangosítva is ordít, mint az egységsugarú fradista, ha az asszony a Lipcsei mezt valami pirossal mossa össze, amitől rózsaszín-zöld csíkos lesz. <----- ezen behaltam
-
-
rep3at
őstag
Az i-mobile mobilok tényleg elég jó minőségi szintet képviselnek, szívesen látnék ilyen márkájú telókat Android rendszerrel is..
-
GALARDO
addikt
Nem úgy volt hogy ma HTC HD mini teszt lesz?
-
RexpecT
addikt
Az androidos telókra én is kíváncsi leszek
.
-
JanFe
aktív tag
Tetszett a teszt.
-
Thandroidokat már várjuk
Egyenlőre azonba nengem jobban meggyőznek a UK android HTC-k, mint az ázsiai modellek azonos áron - de ez talán megváltozik...
-
Titan44
tag
Thai Android jön?
Na arra kíváncsi leszek, atomdurva dolog nem lesz az biztos... -
kaller1
veterán
Bog, az i-mobile TV658 videóban mi tud, és milyen volt a zenelejátszó (hangminőség) képessége?
-
^Clown
addikt
i-mobile TV658 nem is rossz. Jó lenne megkaparintani belőle fillérekért egyet az eBay-en, ahogyan a cikkben javasoljátok
Szerk.: Persze nincs (legalábbis én nem találtam) belőle egy darab sem az eBayen. Találtam helyette viszont egy ilyet, érdemes meglesni
-
atike
nagyúr
Az Androidosokra én is nagyon kíváncsi vagyok. Remélem összejön a teszt!
Ezeket meg inkább nem véleményezem...
-
DemonDani
addikt
Tetszetős mind a 2 i-mobile, de főleg utóbbi ilyen adatokkal biztos beférne 10k alá és a QWERTY azért mégis csak baromi hasznos ha valaki sok SMS-t darál! pl. azoknak felbecsülhetetlen a hasznossága
előbbi imobilenak vannak hiányosságai azért (persze h vannak! XD) de utobbinál elég ami van szerintem bill és kijelző
nameg nagy aksi.
-
littlelion21
addikt
Ez az i-mobile TV658 egész tetszetős.
-
amanoba
őstag
nekem a qwertys jött be, sok ötlet, alapcucc, viszonylag olcsó (lehet) az ár is.
szimpi! -
Matthu
aktív tag
Jézusom
Mondjuk az első tapifon nem tűnik rossznak. Bár 50 ropiért már lehet találni komolyabbakat is ami nem kínai
-
VD
őstag
Az egész cikkből egy mondat fogott csak meg:
"Ha minden jól megy, akkor hamarosan jön még egy adag thai termék, Android rendszerrel. No, arra leszek igazán kíváncsi."Nagyon remélem, hogy nem kell erre sokat várni.
Viszont a cikkben lévő telefonoknak nem sok értelme. Zárt rendszerek, a szokásos nem túl minőségi megoldássokkal. Ráadásul a kínai cuccokhoz hasonlóan valószínűleg árban sem versenyképesek. Ha valaki kicsit is tájékozottabb, simán talál ugyanazon az áron megbízhatóbb világmárkát azonos vagy jobb tudással.
-
Feri bácsi
tag
Nekem pár éve volt egy i-mobile 902 telefonom, olyan SE-szerű volt , semmi különös extra, kényelmes gombokkal és kezeléssel, na de a kamerája !!!!!
Akkori időben nagyon jó képeket készítő 5 MP-es modul volt benne, talán CCD-érzékelővel, szóval akkoriban elég brutál volt....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy darab teljesen ismeretlen készülék került a karmaink közé, furcsák, mások, de nem rosszak.
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest