- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
errefelé is elég lassan szivárog be az express card, és ami van, az is horror áron..olyan ez, mint a vista, volt egy frankón működő, mondhatni mára már kiforrott rendszer, de az összes hardvergyártónak jobb, hogy új oprendszer készült, mert a hozzá tartozó hardverek nagy része új kell, hogy legyen, ebből forgalom és haszon lesz, de a végfelhasználó előnye minimális lett....inkább csak hátrány. már két cimbora vett olyan vistás notit, amiről le lett gyalulva a vista, és xp-t kapott helyette...
-
Rick4
félisten
ezért kell eldöntened, hogy átállsz-e a sötét odalra, vagy maradsz piros kardos jedi lovag...
én azért szeretem, ha működik a rendszerem, és mident felismer amit csak beleteszek....ezen a téren nem vagyok egy széllel szembe pisilős....bár ez is egy ingyenes oprendszer....
de ez még jó lehet valamire:[link]...
ez az express card olyan, mint a vista...új, és még nem kiforrott, sokaknak nincs, de akinek van, az sem tudja sokmindenre használni..
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
ilyen esetekre van az usb-s modem....elvben a linux kezeli az usb-t, nem? bár nálatok még várni kell erre egy darabig. nekem most egy pannonos 3 gigás netcsomagom van, option gt-max netkártyával, ez az, ami 7.2Mbitre is frissíthető lesz a későbbiekben. ennél jobb most perpill felesleges. bár, ezt is csak elvétve használom, mert itthon wifizek a 8 Mbites nettel, a netkártya csak azért kell, ha épp vagyok valahol, és neteznem kell, ott legyen. múlt hónapban a 3 gigából 26 mega fogyott el...
kb 40 perc volt..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest