- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Közvetlenül utána ment át a kezem alatt egy Speeze, az hiszem 7002-es ház. Az kellemesebb emlékeket hagyott bennem, bár az oldalfalon található ventilátor abban is meglehetősen hangos volt, de összeségében jobban tetszett. Az eredit terv az volt, hogy csak tápot veszünk, és valahol veszünk egy házat táp nélkül. De a megrendelő, aki velem volt nem akart időzni, és rámutatott erre az Asusra, és az árat megnézve pont annyi volt, mint a táp, és pl.egy Speeze. A gond annyi volt, hogy akkor a tápot már kifizettük. Így volt egy plusz tápunk, de ez utólag már nem is volt olyan nagy gond...
Az Asus házzal az vollt pl. az egyik gondom, hogy poros kézzel megfogva az előlapról alig tudtam letörölni az ujjlenyomatom.
De egyébként érzésre nem volt semmivel sem különb, mint pl. egy táp nélküli Codegen, vagy az említett Speeze. Ha nem azt írják rá, hogy Asus, akkor azért a pénzért megéri... -
misimagaki
aktív tag
Vettünk egy TA58-t a Ramirisban még áprilisban. Valahogy az ASUS név számomra mást jelentett, mint amit ez a ház nyújtott.. A táp, és a benne lévő ventillátor rettenet hangos volt. Amikor kicseréltem a tápot egy Chieftec GPS-350EB-101A 350 W-os tápra, és a házban található ventillátort kiszereltem (a helyét letakartam, így elértem, hogy az oldallemezen található perforáción szívjon a procihűtő levegőt). Ezeket az átalakításokat eszközölve a gép gyakorlatilag hangtalan lett.
Nekem pl. az előlap anyaga nagyon nem jött be.... Szerintem gagyi műa.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest