Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Homer
tag
Köszönöm a hozzászólást! Próbáltam már mindenféle drivert, de nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. A boltban, ahol vettem az USB-s infra portot kipróbáltuk, és ott is látták egymást, a gép, meg a teló. Ott azt mondták, hogy valszeg az sp2 kavarhat be, mert náluk egyrészt Home edition, másrészt ohne sp a gépen, és ott tényleg gond nélkül ment. A saját szememmel láttam! Valszeg valami beállítás gond lesz itt, de nem tudok rájönni a dolog nyitjára
. A netről leszedtem a telcsihez a legfrissebb drivert meg, softvereket és felrakott egy monitor nevű programot
. Amennyire én látom ezzel drivereket lehet betölteni meg lelőni memóriából. Már ezt is nyomkodtam sokat, de nem segített. Az eszköz továbbra sem indítható
Már küldtem egy mailt a pannonnak is, mert az alkatelnek nem találtam magyar képviseletét, ahol kapcsolatba léphetnék velük.
Most összefoglalnám: Van egy 10 megás memóriával szerelt telcsim, ami ha megtelik, akkor törölnöm kell valamit, mert sem USB-s adatkábellel nem tudok adatot cserélni, sem pedig infrán keresztül
, holott a gépre van dugva egy USB-s nyomtató, használok egy digit kamerát, és egy mp3 lejátszót, amiket viszont tökéletesen kezel az USB-m 
Túl vagyok egy fullos windows telepítésen is! Az összes eszközhöz a gyártók weboldaláról szedtem a legújabb drivereket!
upupupupup...
Továbbra is várnék ötleteket! -
che@
csendes tag
most úgy komolyan,''nem számít nagy extrának''?????????ember!!!halgattad már valaha?nem mi?!akkor meg?ilyen áron pedig megkapod akár a nokia 6230i-t is.bár mégsem mert ennél az is drágább.és majd nézheted a hangyányi kijelzőjét.szal hogyha egy ilyen telefon jónak minősíthető(6230i),akkor ez igenis extra egy ilyen árkategóriában.

-
Bibby
addikt
Szerintem már az első hozzászólásodnál leszűrtük hogy te nem szeretnél ilyen telefont. Mellesleg egy zenelejátszóban azért némileg fontosabb a hangzás mint a látvány (már akinek
), és ez hangzásban sokkal többet nyújt mint egy ilyen árkategóriájú samsung, sőt ebben az árban nemhinném hogy létezik jobb ''zenemobil''.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A netről leszedtem a telcsihez a legfrissebb drivert meg, softvereket és felrakott egy monitor nevű programot
. Amennyire én látom ezzel drivereket lehet betölteni meg lelőni memóriából. Már ezt is nyomkodtam sokat, de nem segített. Az eszköz továbbra sem indítható
Már küldtem egy mailt a pannonnak is, mert az alkatelnek nem találtam magyar képviseletét, ahol kapcsolatba léphetnék velük.

), és ez hangzásban sokkal többet nyújt mint egy ilyen árkategóriájú samsung, sőt ebben az árban nemhinném hogy létezik jobb ''zenemobil''.