- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #107 üzenetére
Te aztán eszed a karikat vagy éppen mellé nyúltál és akkor fogtad ki ha ennyire dögleedzőek voltak
lesz neked hamar 68070 -
kpal
nagyúr
Én sem iszom sem cigizem közel a 30-hoz de sikerül szerintem tul lenni azon hogy rá szokjak
. De ez a persely téma jó ötlet. Én is szoktam az 50"-os plazmán játszani igaz az nem Full Hd de nagyon ütős ekkora méretben és még nem is kell hozzá izmos VGA de majd valamikor ha emebri áron lesz a 60"-os plazma akkor az is elég lesz sokáig. Monitornak meg nekem elég egy egyszerű 19"-os LCD is.
-
kpal
nagyúr
Ha már 25-30k a vizes blokk inkább megéri meg tartani hasszabótávon hogy legyen is értelme.
#94) TESCO-Zsömleerre céloztam
(#95) AMATŐR: Engemet is a gari foglalkoztat hogy ha vizezve van akkor az nem gar vesztéssel jár ?
Az kizárt ha csak nem használtan 2év múlvasajnos a pénz ami mindig kevés.
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #69 üzenetére
ha érzékeny vagy az árraés fogyasztásra akkor jobb ha kihagyod a 2 magvast....Grid pajti
(#80) fricz19 : hát nem egymás ellen vannak
(#64) Duracellm...:ebben van valami de preztizs akkor annak tarolnia kell . és aki ilyet vesz azt hol érdekli az anyagi bukta úgy is 1évben 2x is cserélnek az ilyen vásárlók.
-
kpal
nagyúr
Az Ati kicsit foik hogy az nV túl tesz rajtuk az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest