- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Mindenki tudna erőset csinálni, attól még a fizika törvényeit nem tudod áthágni, akár mennyire energia hatékony a Kepler. nV most ezzel próbálkozik, és próbál minél nagyobb marketinget mögé rakni, talán a Denver javít valamit a képen, mert az A15 láthatóan alkalmatlan a K1 mellé CPU-nak, az A15 egyszerűen túl rosszul sikerült, már most le kellett volna cserélni A17-re.
-
Drizzt
nagyúr
"Hát akkor ezt a 2. Shield kört is bukja az nv 100%
Sajnálom őket,mert erős a cucc,de így semmit nem ér."
Szerintem nagyot tevedsz, de majd kesobb derul ki. A kritikak mindenestre egybehangzoan aradoznak rola. Userek velemenye meg erdekes lesz. Tegnap ahogy olvasgattam, elsore nem ertettem miert aradoznak a streamingrol, de aztan idovel elkezdett leesni. Szoval otthon fut a geped. Te tetszoleges helyen elered a netet a tableten, s mondjuk radugod a kozeli tv-re, majd onnan iranyitod a controllerrel, s otthon szamitja ki a geped. Ez mondjuk ha messzire utazol egyedul, jol johet igencsak. Lassan annyira meggyoztek a tesztek, hogy lehet controllert is veszek hozza, pedig eleinte eszem agaban nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest