- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
ebből gondolom ki lehet találni, hogy felraktam végre a romot. még mindig ugyanolyan fasza, mint tegnap, csak már lehet vele telefonálni is.
plusz ebben már benne van a 3d driver tweak is. annyit mondok, hogy annak idején, amikor kb. két napos volt a készülék, kirpróbáltam a speed forge 3d-t, és elsírtam magam, kb. 2 fps sebességgel küldte neki. most meg sírás helyett inkább beszartam, olyan zökkenőmentesen viszi, hogy nem hiszem el.
-
pitterr
tag
Háttérkép cserére az Androlib Wallpapers-t tudom ajánlani, qurva jó képek vannak benne, és nekem eddig mindig pontosan illesztette a képet, szép volt, nem volt elcsúszva, összenyomva stb. Természetesen mobilnet és/vagy wifi szükséges a használatához.
Ja és még vmi. Olvastam itt az akksis problémákról. Én tegnapig semmi furcsát nem tapasztaltam ilyen téren, tegnapig. Este 10-11körül levettem töltőről, akkor fullon volt és kíváncsiság képpen kikapcsoltam a háttérben történő adatforgalom engedélyezését, amit itt páran említettek, hogy az némiképp még jobban kíméli az akksit. Szal ezek után 2g-n ment reggelig, háttérben tudomásom szerint semmi nem volt aktív. Erre reggel 8kor 76%-on volt. Dobtam egy hátast mert máskor simán 100, vagy 95 vagy ilyesmi. Erre utána 4-5 óra intenzív nyúzás (mobiltv, netezés, zenehallgatás, gps teszt, bluetooth, telefonálás 1 óra, sms minden) után délután 1 körül 29%-ot mutatott. Arra, hogy 8-9 óra alatt miért merült a semmitől 24%-ot, majd 5 óra nyúzás alatt csak 46%-ot nem tudom mi a magyarázat.
[ Szerkesztve ]
Nexus 4
-
bounty123
őstag
-
DarkByte
addikt
Az új ROM-al automatikusan root-olódik is a telefon?
Ha szeretném van valamilyen módja hogy a totál alap ROM-ot visszarakjam úgy hogy nyoma se maradjon hogy egyedi ROM volt fent? (Pl. garanciáztatás végett) Olvasom a fórumot de erre nem találtam választ. Az egy-két oldallal ezelőtti Huawei-es recovery boot menü alap dolognak számít csak el van rejtve, vagy ez is az egyéni image-el telepszik fel?Nem kizárt hogy megbolondulok és felrakom ezt a ROM-ot, csak félek tőle hogy elcseszem és csinálok egy jó drága téglát (vagy inkább tepsit ) a mobilból. Másrészt a garancia jó lenne ha megmaradna. A két év csak két év.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
az új rommal már megy a telefonálás?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
Amúgy most nézem, hiába állítom 640x480 ra a képet, akkor is elnyújtja... Szokás szerintem kijön a kis téglalap, hogy állítsam be melyik részét szeretném a képnek, kijelölöm és azt is elnyújtja.
-
bounty123
őstag
válasz DarkByte #2055 üzenetére
Az új MoDaCo-s 8230 alapú rom már rootolt, a legelső fórumbejegyzésben Paul leírja, hogy miket tartalmaz.
A recovery menü, amiben partícionálni lehet stb. az az amon ra-féle recovery image feltelepítésével lesz elérhető, ez az egy amiben nem vagyok biztos, hogy ez eltűnik-e, ha visszateszed az eredeti rom-ot, vagy hogyan tűntethető el.
A custom rom a rootolással együtt nyomtalanul eltűnik, ha visszaírod az eredeti romot.szerk: Mondjuk recovery módba eleve csak a quickboot-ból lehet bemenni ha jól tudom, szóval az eredeti rom visszatolása után nem is tudom, hogy lehetne elérni a recovery módot. Úgy érzem ki kell próbálnom, hogy alaposabban kiismerjem ezt az egészet
[ Szerkesztve ]
-
davids1987
csendes tag
hyhy az eszkozkezelom nem latja a telot hiaba rakom fel a cd-t ilyenkor mi van? lehet ez miatt nem jo a dial upom nem? csak a memcardot latja
kossz elore is a helpet -
bounty123
őstag
válasz kopasz79 #2061 üzenetére
Naja csak még tépelődöm, hogy pár napot várjak az esetleges bugok miatt. Tegnap pl. a nagy ujjongások közepette egyszercsak kiderült, hogy hívásoknál rebootol a teló azzal a 8230-as rommal Ezt már javították, de tanulság, hogy kevesebb fejfájással jár nem a legelsők között frissíteni.
Egyébként meg sippet már frissített, úgyhogy őt lehet nyúzni az infokért, video-blogért
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz bounty123 #2062 üzenetére
Feltettem kb. 1 órája az új romot. Első benyomásom az, hogy nem tetszik a kinézettel még barátkoznom kell. . Gyorsabbnak tényleg gyorsabb és a kimenő, bejövő hívásoktól sem rebootol a teló! Én nem particionáltam és nem nyomtam factory resetet. Minden app.-m hibátlanul működik.
[ Szerkesztve ]
-
davids1987
csendes tag
enmeg feltettem egy kerdest kb fel oraja es sajna senki nem valaszol
-
őstag
válasz davids1987 #2064 üzenetére
A modemek fül alatt nézd meg. Ott lesz.
-
bounty123
őstag
válasz KonzolKartel #2063 üzenetére
Én mindenképp partícionálnám, az egyik legidegesítőbb érzés amikor csak azért nem teszek fel valamit, mert alig van hely a telón. Eleinte azt hittem sok az a 60 mega, de nem. Az a2sd funkciónak alapvetőnek kéne lennie, ahogy pl. a sony ericsson p1i-n is megszoktam már az évek alatt.
-
őstag
válasz bounty123 #2066 üzenetére
Akartam, de mivel minden link amit találtam pl. paragonról vagy partition magicről rapidos volt, így inkább hagytam. Ja persze azért, mert minden slot foglalt volt... De nemsokára meg csinálom a particionálást, megfogadom a tanácsod!
2068: Tedd fel a cdről a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
davids1987
csendes tag
válasz KonzolKartel #2065 üzenetére
de az eszkozkezeloben a telefont nem ismeri fel sehogy sem,sarga haromszogek vannak es azt irja,hogy az eszkozilleszto szoftver telepitese sikertelen
-
őstag
Most látom, hogy feltelepítetted. Eszközkezelő -> Jobb gomb a kívánt driverre -> tulajdonságok -> illesztőprogram újratelepítése és ott tallózd be a CD-t.
szerk.: Megoszthatnátok velem pár számotokra hasznosnak vélt app-t.
Én pl. az alábbiakat telepítettem:
Bloo, Battery widget, color flashlight, fling , Meridian, netcounter, quickuninstaller, unzip és mindenféle emulator.Szerk2.: Coolboy én is ebben a cipőben járok...Az istenért sem megy semmilyen méretben normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
háttér gondom: se a 640x480 se a 480x640 se semmi eddig javasolt nem vált be... nem lehet vhogy ezta sokképernyős módot deaktiválni??????
az asszonyt akarom háttérnek
-
senior tag
válasz davids1987 #2068 üzenetére
Windows 7 megoldás itt:
http://logout.hu/cikk/t-mobile_pulse_android_olcson/tartozekok.html
"A Mobilaréna fórumos tapasztalatokkal ellentétben a telefon használható Windows 7-el is, ehhez igaz kicsit trükközni kell. A feltelepített PC Suite driver/Vista (illetve x64 esetén Vista-AMD64) mappájába kell irányítanunk a driver keresőt és az innentől kezdve mindent fel is ismer."
Nem a CD-t kell betallózni, hanem a "C:\Program Files\PC Suite\driver\Vista\" könyvtárat.[ Szerkesztve ]
-
davids1987
csendes tag
válasz KonzolKartel #2069 üzenetére
a windows nem talalt illesztoprogramot az eszkozhoz
T-mobile 3g phone ebbol van 4 gondolom itt vmelyik a modem es ezek nem jok
-
őstag
ti mit használtatok particionálásra? kéne vmi free progi rá.
-
senior tag
válasz davids1987 #2072 üzenetére
Pontosan. Több eszközt is feltelepít optimális esetben (modem, virtuális soros port stb.).
Próbáld meg valamelyiknek a driverét frissíteni, és ad meg hozzá az előbb írt könyvtárat, hogy ott keressen. -
senior tag
Az Advanced Task Managert megvettem 99 centért.: Nagyon jó beruházás volt, félóránként kipucolja az inaktív programokat, remekül működik.
Better Cut (remek shortcut gyártó), Astro, CalWidget, Brightness Level, Garfield, Doogle (feladatlista), Handcent SMS, aContacts, Speed Test, Sticky Memo (egyszerű, de nagyszerű). -
bounty123
őstag
Ami nálam alap nélkülözhetetlen app, az a *handcent sms, *acontacts, *battery widget, *netcounter, *missed call (állítható időközönként figyelmeztet pl. hanggal, ha hívásom, sms-em volt), *digiclock widget (2x1 méret, óra és dátum is ebben)
Egyebek amiket gyakran használok:
*Mute: egy érintéses némítás/vissza.
*Astrid: todo alkalmazás, widget is
*KeePassDroid: keepass kliens, jelszavak biztonságos tárolásához. Van kliens linuxhoz és windowshoz is.
*Advanced task killer
*APNdroid: apn-ek ki/bekapcsolása átnevezéssel
*Calwidget: home-ra tehető naptárbejegyzés megjeleníthető, sokféle méretben, állítható háttérszín/átlátszóság.
*Bar Control: kitehetsz progikat a notification területre, én pl. task control, toggle wifi és toggle screen timeout-ot tettem ki, így bárhonnan ha lehúzom a notification-t egy érintéssel elérhetők. A task controlban van task history.
*TaskManager. nekem a legjobban bejövős processz monitor, amiből könnyen észreveszem, mi zabálja a memóriát/procit
*Cachemate: sok alkalmazás cache tárolóját pucolja ki, helyet csinál
*MyTracks: lementi amerre jársz, feltölthető a google maps-be utána a kütyüről vagy számítógépről is
*AndFTP: ftp kliens[ Szerkesztve ]
-
pgyuf
tag
válasz kopasz79 #2033 üzenetére
Kopasz79!
"Jó tudni, hogy valamilyen "baleset" esetén sem százezreket bukik az ember, mit a szifonnal."
ezt hogy érted?
Most hogy mondod és utánanéztem tényleg nem igaz, amit írtam . A 3G Ikon200-al 60000 Ft, a 3GS pedig 80000 Ft 2 év hűséggel.
Akkor sem kellene!Milyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!
-
MartOOn
addikt
féloff... G1 topicba napokig senki nem néz be...
ki mit hallott a G1 frissítésekről? olvastam hogy 2.1 is lesz rá???
hülye kérdés de ha costum ROM van a telódon akkor mennyire érdekes a frissítés? mármint a hivatalos... természetesen.
még egy kérdés: melyik a legstabilabb legjobban használható G1 ROM? várom a véleményket pro és kontra. milyen fícsör milyen bug javítás milyen sütikólavideóval tud többet-kevesebbet.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
munnergep
senior tag
Ez a modaco-s 8230as pulse ROM egyszerűen lenyűgöző.
Egy két apróság az eredeti romhoz képest, amik nekem sokat számítottak:
-bluetoothon keresztül küldtem kontaktokat, a pulse romon egyenként kellett fogadnom őket, ezzel automatikusan átmegy az összes,
-csillagozható kontaktok (favourites), amik külön kitehetők shortcut-ként,
-működő szinkronizáció,
-jóval gyorsabb 3d-s játékok,
-stb.stb."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
davids1987
csendes tag
szilu kössz szépen istenállat vagy fasza minde THC-t mindenkinek
jah meg THX is[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Nos. Szeretnék megkérni valakit, hogy írja le magyarul a rootolástól kezdve, a custom rom telepésen át az eredeti rom és állapot visszaállításig.
Köszönöm.
LacaMa láttam a madaras tecsóban 1500hufért USB-s autós töltőt.
Én a következőket használom.
- Copilot live GPS
- Astrid todo-ra
- Appmanager Nekem nagyon bejött, mert gyors és egyszerű
- Dolphin browser: netezéshez
- AndroZip: Zippelő és filemanager
- Email for PW: Email kliens
- OI shopping list: bevásárló lista illetve egyéb listák készítéséhez. Szép designja van.
- Sticky Note. Post it
- Beautiful widgets: Gyönyörű óra és időjárás
- aContacts
- Handsent sms
- Speed dial. Egy érintéssel hív
- MAthdroid. számológép
- Wifi, GPS, BT Silent, Brightness widget
- eRay memória ürítő, task killer, hálózat figyelő stb.
- Airplane switch
- MountUSB
- vizBattery widget
- BT file transfer
- Wifi buddy, nagyon jó wifi kereső
- Pure calendar widget: kiteszi a HOME-ra a naptárat szép igényes progi.
- Google search alapból meg van
- APNdroid 3G.GPRS tiltás
- Sprite backup. Erre biztos van jobb megoldás, de ahhoz rootolt teló kellene. De a progik beállításainak nagy részét megjegyezte. HOME beállítások megmaradtak, stb.
- Picture viewer: nagyon kicsi és jól működő képnézegető
- Photoshop
- Profiles: hang és teló profilokat lehet beállítani
- Status note: A status barra lehet betenni figyelmeztetéseket
- Download crutch: letöltés kezelő
- Laik Agenda widget. Mutatja a dátuom érintésre betölni az agendát
- Nimbuzz, Fring. Ezek még tesztelés alatt, hogy melyik a jobb
- PLUSZ játékok. -
llaszlo
veterán
Ha már linuxról és open sourceről van szó. Van valami progi ami .odt-t megnyit?
-
kopasz79
tag
openvpn kliens van rá?
-
sippet
senior tag
válasz bounty123 #2076 üzenetére
ez a bar control nagyon király, nem tudtam róla, kösz a tippet. le is szedtem a wifi/bluetooth/ariplane toggle widgeteket a home-ról, csak a helyet foglalják, helyette kiraktam a wireless managert a task barra.
nálam:
- advanced task killer
- astro
- analog compass (eddig ez működik a legjobban azok közül, amiket kipróbáltam)
- bar control
- brightness profiles
- cal widget
- camera zoom fx (háromszor olyan gyors, mint a default, és ötször annyi beállítási lehetőség van benne. viszont a geotagging ezzel se működik, a modaco rommal se.)
- copilot
- facebook (bár ez elég fapados)
- flashlight
- fotmob 4.0 (akit érdekel a foci, annak muszáj)
- labyrinth lite (bár ezt hamar végig lehet tolni sajnos)
- layar
- meridian player noble (az új rommal végre megszűnt az az idegesítő bug, hogy ha bármilyen alternatív médialejátszót elindítottál, akkor indult vele az alap t-mobileos is. brr.)
- netcounter (bár az új rommal valamiért egyelőre nem számolja a wifin forgalmazott adatot, erre rá is fogok kérdezni, hogy miért lehet)
- pkt auctions ebay (ebayezőknek kötelező)
- remind me (nekem nem kellenek ilyen astridhoz hasonló bonyolult to-do alkalmazások, ez bőven jó.)
- ring toggle
- speedtest.net
- tone picker (bár a ringdroid állítólag jobb, de nekem ez is megteszi)van még pár játék, de azt mindenkinek ízlése szerint.
-
sippet
senior tag
válasz a.t.t.i. #2085 üzenetére
de haza tudod, ilyet ne várj, hogy bárki is megígérjen. mindazonáltal ha betartod az utasításokat, akkor a valószínűsége gyakorlatilag nulla.
egyébként én már leírtam korábban itt a topicban, hogy mit kell csinálni, szerintem felesleges fordítgatni.
tehát:
1. rootolás: [link]
2. recovery image és új rom telepítése: [link]. itt annyi, hogy a 3. pontban lévő linken lévő zip helyett [ezt] kell letölteni.a modacon ugyanezt írta le a srác gyakorlatilag.
-
bounty123
őstag
válasz a.t.t.i. #2085 üzenetére
Ma hajnalban én is feltettem a 8230-as modaco ROM-ot, majd beszámolok a tapasztalatokról, amint lesz kicsit több időm.
Az előző hozzászóláshoz kiegészítésképp, hogy a legelső lépés nyugodtan lehet a memkártya átpartícionálása, hogy legyen a fat32 után egy ext2 partíció. Én linux alatt a qtparted-el csináltam, nem veszett el semmi adat a kártyáról, szépen lekicsinyítette a fat32-t és mögé ment az ext2.
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Leírtam/fordítottam én is, de látom elkéstem :
Installáld a CDt, amit a telóhoz kaptál - ez az USB driverekhez, adb-hez, stb. kell, hogy a pc tudjon kommunikálni a telefonnal.
Dugd be az USB kábelt és bizonyosodj meg róla, hogy a driverek betöltődnek és a gép látja a telefont.
(Ha a szinkronizációs progi látja a telefont, akkor sztem minden oké)
Szinkronizáld a kontaktjaidat és ments el róla mindent amit meg akarsz tartani.Töltsd le a superboot 'rútolót' innen:
http://content.modaco.net/dropzone/1.1-pulse-superboot.zip
a mentő/visszatöltő progit is innen:
http://content.modaco.net/dropzone/1.2.3-p...nrarecovery.zip
a MoDaCo Custom 8230 ROM-ot innen:
http://www.romraid.com/paul/pulse/update-p...core-signed.zip
az eredeti T-Mobile image-t (vész esetére)
http://content.modaco.net/pulse/update-pul...bile-signed.zipNevezd át a Modaco Romot (update-pulse-u8230edition-1.0-core-signed.zip) update.zip-re és másold rá az SD kártyára.
Kapcsold ki a telót és húzd ki az USB kábelt.
Tartsd a hangerő le + hívás vége gombokat, majd nyomd meg a bekapcsoló gombot. Ez teszi boot loader módba a telót.
Dugd be az usb kábelt.Csomagold ki a superboot zipet, másold be az AdbWinApi.dll-t a CDről amit a telóhoz kaptál az 1.1-pulse-superboot
könyvtárba és futtasd az install-superboot-windows.bat-ot.Csomagold ki az amonrecovery.zip-et, másold be az AdbWinApi.dll-t a CDről amit a telóhoz kaptál az 1.0-pulse-amonrarecovery könyvtárba és futtasd az install-recovery-windows.bat-ot.
Ki kell írjon a képernyőre pár dolgot. Ha kiírt valami és nem hibaüzenet, akkor oké.
Ha végzett, kábel ki.
Most úgy indítsd újra a telót, hogy kiveszed az akksit.Ha elindult, menj be a programok közé és indítsd el a Quick Boot progit, amit a superboot tett fel. Válaszd a Recoveryt, megkérdezi a teló, hogy engedélyezed e, nyomj az allow-ra, hogy igen. A teló újraindul, belép recovery módba.
A legelső amit csinálnod kell egy teljes mentés, ezt a Nandroid Backup-al tudod megcsinálni. Ezt rámenti a teljes romot az sd kártyára, amit később vissza tudsz tőlteni, ha kell. Ha bekapcsolod az USB mass storage-t, akkor a számítógépre is el tudod ezt menteni.Most jön a wipe/factory reset, itt minden beállítás el fog szállni a telefonról!
Ha bekapcsoltad az USB mass storage-t, akkor kapcsold ki,lényeg, hogy a telefon ismét lássa az SD kártyát.
Indítsd el az Apply sdcard:update.zip-et.
Ez teszi fel a modaco romot.Végezetül a legelső menüpont, a reboot jön. Ne ijedj meg, várhatóan sokáig fog boot-olni.
Teszteld az új romot.
Ha nem tetszik, akkor Quick boot, recovery és nandroid restore. Ez visszateszi az eredeti romot.
Amit még én sem tudok, hogy hogy lehet a rootolást eltüntetni, ha esetleg szervízbe kell vinni.Nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
bounty123
őstag
válasz munnergep #2090 üzenetére
Ja egyébként az akksi kivétel helyett a fastboot-al is újra lehet indítani a kék képernyőnél: "./fastboot-linux reboot"-ra nekem újraindult szépen.
llaszlo: legegyszerűbb ha az eredeti állapotról csinálsz egy nandroid backupot (a recovery módban), és lemented a gépedre a /nandroid mappát az sd-ről. Ha azt bármikor visszatöltöd a nandroid restore-al, visszakapod azt az állapotot ahol lementetted, minden beállítással. De a T-s romot is felrakhatod ugyanúgy, mintha a custom rom-ot tennéd fel.
-
bounty123
őstag
munnergép: ha az "az eredeti T-Mobile image-t (vész esetére)" teszed vissza, az tutira nem lesz rootolt.
A benyomások az új rom-ról:
Összességében leginkább a contacts szinkron és az a2sd miatt éri meg feltenni, vagy ha nem tetszik a t-s design. Nálam amúgy az eredeti rom is hasonlóan gyorsnak tűnt, úgy hogy odafigyeltem, hogy ne terheljem túl widgetekkel és háttérszolgáltatásokkal.+végre van csak my contacts szinkron
+naptár, mail szinkronizáció gyorsabbnak tűnik
+a2sd: "végtelen" mennyiségű cucc telepíthető
+jobb a contact app, bár úgyis az acontacts a nyerő
+jobban bejön ez a gyári zenelejátszó
+egyszerűbb, kevesebb erőforrást evő home app: 3 screen, nincs a szerintem fölösleges zoom és a gagyi my favorites funkció
+nincs fenn a block breaker
-világosabb téma, kevésbé elegáns, bár ez szubjektív
-a t-mobilos app menü indítócsík dizájnosabb, de ez is szubjektív
-bouyges telekomos háttérkép, instant csere
-alapból nekem franciául brekegett, át kellett állítani a settingsben a nyelvet, ez apróság
+ezzel az alap androidossal viszont visszahozható az apps menüből a home a képernyőről is, nem kell back gomb
-van fenn néhány fölösleges Bouyges telekom csengőhang és háttérkép, de az a2sd miatt nincs helyhiány -
adamho
tag
Kedves munnergep!
Ez egy olyan szép leírás, hogy mindjárt én is kedvet kapok hozzá. Lehet, hogy a többi leírás is volt ilyen szép, de azokat itt nem volt hajlandó letölteni a számítógép.
Szerintetek mit csinálnak két héten keresztül a T-mobile szervizben a telefonommal?
-
llaszlo
veterán
Köszönöm szépen!
Ez alapján már könnyebb dolgom lesz OSX alatt. Nagyon nem tér el, csak jobb látni magyarul, hogy mit is kell csinálni. Mert angolul nem minden lépést értettem pontosan. OSX-nél még egyszerűbb is, mert nem kell fájlokat másolgatni.
Bár a linkek nem látszódnak. De a modaco-n megleltem a topicot. -
munnergep
senior tag
válasz bounty123 #2094 üzenetére
munnergép: ha az "az eredeti T-Mobile image-t (vész esetére)" teszed vissza, az tutira nem lesz rootolt.
Ez teljességgel igaz, kezdő rootolóknak kéretik rá odafigyelni!
Én először a tmobile romot rootoltam, úgy használtam, aztán csináltam róla mentést és azt töltöttem vissza, ha valami gáz volt.
Ui.: ami nekem nagyon kellene az egy leírás a pulse kernel fordításról, rom buherálásról.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest