- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.t.t.i.
senior tag
-
őstag
válasz CoolBoy323 #2700 üzenetére
nekem még soha nem volt vele bajom. 1.1 custom romot használok.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
Nálam sokszor jön elő a "force close" engem ez idegesít...na meg, hogy lassúcska.
-
P.ter
csendes tag
válasz a.t.t.i. #2701 üzenetére
Na akkor próbáljuk meg együtt
Ha jól olvastam 1.5-ös amonrarecovery kell hozzá, de úgy látom, te nem azzal próbálkoztál. Amit én töltöttem le zip-et, abban valóban szerepel az 1.4-es is egy külön mappában, de a mappán kívül ott az 1.5 is.
Mindjárt neki állok én is hátha sikerrel járok. Nagy gázt nem tudok csinálni ugye? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz KonzolKartel #2702 üzenetére
én az alap romot használom, nem módosítottam még semmit (kell a gari valszeg élni is fogok vele 2 ünnep között, mert elegemvan nagyon )
-
bounty123
őstag
válasz KonzolKartel #2703 üzenetére
0db force close hetek alatt, azt se tudom mi az A sebessége is teljesen jó nálam. Nem szabad telenyomni widgetekkel meg háttérben fölöslegesen figyelő szarokkal, és nincs vele gond.
CoolBoy: nem veszted el a garit, bármikor visszatolod a gyári romot.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz bounty123 #2707 üzenetére
Nalam azert ha 4 bongeszo ablak van nyitva, es meg emellett multitaskolok, akkor van, hogy rebootol a telo, de az origi romon sokkal rosszabb volt. Mindenkeppen ajanlom az u8230-as romot azoknak, akik elegedetlenek, es nincs szukseguk a 6 home kepernyore, sokkal gyorsabb es stabilabb(!) A keszulek vele.
-
P.ter
csendes tag
Megoldottam
Nem kell superboot csak amonra 1.5,2. Custom rom 1.5 zip letölt az sd-re, december patch úgyszintén, aztán az amonra recovery üzemmódból felflasheled először a custom romot, aztán újraindítás nélkül a patchet.
Nem nagyon használtam még, azt hittem a quick boot proginak így mennie kéne, de nem megy. Szóval nem tudom honnan tudom megállapítani, hogy megy-e a patch, de azt hiszem igen -
P.ter
csendes tag
válasz a.t.t.i. #2711 üzenetére
Na ez volt nekem is a legnagyobb szívás, kellet hozzá egy kevéske idő mire rájöttem.
Ha feltelepítetted az amon-t kell nyitnod egy cmd ablakot, belépned abba a könyvtárba, ahol az amon van és beírni az alábbi parancssort:
fastboot-windows boot recovery-RA-pulse-v1.5.2.img (innen az ötlet)
Onnantól láss csodát menni fog. Én közben lecseréltem az mcr 1.5-t az 1.1-re és ez sokkal jobban tetszik. A sebességet össze nem lehet hasonlítani - és már a quick boot is megy -
P.ter
csendes tag
Igen csak a decemberi frissítés után már nem tudod feltenni a superboot alkalmazást, amivel eléred a telefonról a quickboot-ot. A dec-i frissítés után csak az új amonra recovery megy fel, és onnan tudod indítani a flashelést. Aztán ha már felment a rom már működik a quick boot is
-
DarkByte
addikt
Behoztam kicsit magam a topikban, már régen jártam erre.
A T-Mobile decemberi frissítéssel kapcsolatban a hivatalos idehazai helyzet: [link] Amíg nem jelenik meg a T itthoni honlapján óvatosan bánnék az olyan kijelentésekkel hogy biztosan nem ugrik a garancia a külföldi T-Mobile lapjáról feltett frissítéssel. (én legalább is kivárok, bár most hogy olvasgatom hogy állítólag további lassulásokat okoz, lehet meglépem a custom ROM-ot nagy vacillálás közepette)Írjátok hogy a MoDaCo-s custom ROM-al nem jó a Bluetooth. Van itt valaki aki A2DP fülessel tesztelte? Azzal sem működik? Mert akkor nálam nem feltétlen lesz opció.
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
válasz DarkByte #2715 üzenetére
A hivatalos német és angol ROM (nem pont a decemberi, mert az újabb, hanem pl. az előtte levő novemberi) konkrétan megegyezik a gyárilag rajta levő ROM-mal, amivel megvetted. Szóval nem lehet emiatt baja a garanciának.
Nameg eleve custom rom pakolás előtt ugye lementendő nandroiddal/bart backuppal az egész, amit vissza is pakolhatsz bármikor. Nem kell annyira félni a garivesztéstől szerintem. Gond a decemberire frissítés után lehet, ha nem megy fel a recovery, én ezt ki is hagyom - főleg mivel semmi bajom a kütyüvel. Bluetooth-t nem használok, szóval arról nincs infóm.
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
írnak egy új recovery bill kombinációról a decemberi frissítés után, kipróbálhatná valaki aki frissített
"Power off, hold down menu and red key , power on, wait a bit then release the keys? This is just booting into the recovery, I've not tried a non-stock rom."
-
zs0lt33
csendes tag
DDMS problémámra tud valaki valamit mondani? #2690
Nálatok működik rendesen a debug?
-
-
DarkByte
addikt
válasz zs0lt33 #2719 üzenetére
Nekem is ennyire működik. De én a DDMS-et egyelőre csak képlopásra használtam és az működik (Device -> Screen Capture) illetve működik a fejlesztés az Eclipse plugin-ból.
#2717: nem biztos hogy az itthoni ROM ugyanaz lesz, bár erre szinte semmi esély Nem kötekedem, 99% hogy aki felteszi nem veszt vele garanciát Eléggé elővigyázatos ember vagyok, főzött ROM felrakás sem most lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zs0lt33
csendes tag
válasz DarkByte #2722 üzenetére
Nekem a screenshot se megy.
Ha rákattintok az eszközre a bal oldali panelon, akkor mögötte a terminál ezeket írja ki:
http://pastebin.com/mc1d0d41screenshot-nál csak ennyit:
44:19 W/ddms: Unable to get frame buffer: device (????????????) request rejected: device not found
Viszont amit most próbáltam, az működik:
./adb shell
$ ls -l
drwxrwxrwt root root 2009-12-20 11:44 sqlite_stmt_journals
drwxrwx--- system cache 2009-06-29 06:29 cache
drwxrwxrwx system system 1970-01-01 01:00 sdcard
... (még 14 sor)[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
-
zs0lt33
csendes tag
válasz DarkByte #2724 üzenetére
Nagyjából nálam is ez a helyzet.
Amire gyanakszom, hogy az okos linux blokkolja az eszközt, mint Usb Mass Storage (pendrive).dmesg kimenet: pastebin
érdekes részlet:
waiting for device to settle before scanning
esetleg valaki linux guru, aki tudna workaroundot?
Lehet, hogy nem ez ám a probléma, de ez sem kizárt. Írtam korábban, hogy windowson is próbáltam. Igen, de ugyanezen a linuxon futó vmware-en belül
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel:
Most év végi akció keretében 50% kedvezménnyel lehet megvenni a DataViz-nél a Documents to Go full verziót.15 dollárt szvsz megér. -
bounty123
őstag
válasz csopi04 #2727 üzenetére
Mivel az egy egész más rom-on alapszik. De a másik vonal az a stock rom módosított változata, amiből nincs külön magyar. Ugyanaz van a miénken is, mint ami a németektől letölthető és amiből a stock alapú mcr romokat csinálják.
Ha fogom és felteszem a német oldalról a novemberi szoftvert, ugyanott leszek mint amikor megvettem a készüléket, elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz zs0lt33 #2725 üzenetére
Hasonló problémám volt Huawei E220-as modemmel, ott is a virtuális CD-ROM kavart be régi linux kernelekkel, hogy az usb-storage elvadászta az usb-serial driver elől a hardvert. Valahogyan modprobe-val rá kellett venni hogy töltse újra a drivert. Esetleg megpróbálkozhatsz ezzel, nem tudom mennyire lesz sikeres: [link]
-
bounty123
őstag
Feltettem az 1.5.2-es amon-ra recoveryt, megy szépen. Csak tudnám, hogy minek van külön nandroid+ext backup, ha a bart backup az nandroid+ext backupot csinál. Vagy van valami más külség is? Én a bart backupot választottam.
-
P.ter
csendes tag
válasz a.t.t.i. #2716 üzenetére
Nem vagyok fent msn-en.
Windowson start menü és a futtatás ablakba beírod, hogy cmd. De talán a kellékekben lévő parancssor is azt csinálja. Mindegy fekete ablak fehér betük. Na ott a régi jó dos-os parancsokat használva belépsz abba a könyvtárba, ahol az amonra van és beírod azt a parancssort, amit nemrég küldtem. -
P.ter
csendes tag
válasz a.t.t.i. #2734 üzenetére
A modaco-s 1.5-öt nem sokáig próbálgattam, valami újra vágytam
Az 1.1-en kisebb a home, csak 3 képernyő, de nekem bőven elég. A browserből kilépve is egyből megjelenik a home, nem úgy, mint az eredeti rommal. Ott már volt, hogy 4-5 másodpercet is várnom kellett mire betöltött. Szóval én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Egy kérdés mindenkihez.
Sikerült egy amonra-ból indított partícionálással eltüntetnem a nandroid backupomat Most egyáltalán nincs rá szükségem, de ha valami gond lenne a telefonnal és szervízbe kéne vinni, mit tehetnék? Fel tudom tenni az 1.1 Modaco Romra december patch-el, az eredeti t-mobilos romot recovery módban? Vagy a rootolt telóra így nem lehet visszatenni az eredeti softot csak nandroiddal? -
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom androidra fejlesztget, most dobott ki a marketre egy elég hasznos kis szoftvert.
Egy olyan magyar progi, amiben értelmező szótártól, a nevek jelentésén át, körzetszámokig, megye-település párosításig elég sok minden benne van.
Kiírható sd kártyára.Teljesen ingyenes, szóval nem hirdetésnek szántam, csak szerintem hasznos.
Akit érdekel keressen rá a "Szotarak"-ra a marketen
Bocs az offért! -
zs0lt33
csendes tag
Valakinek működik egyáltalán az sdk debug (ddms) és shell piszkáló cucca (adb shell)?
most feltettem virtualbox-ba egy win7-et, azzal változott a helyzet, de továbbra is elég gázos:
- screenshot kb. minden 5. próbálkozásra sikerül, de akkor jó, a többi esetben nincs kép
- shell nem reagál semmire, kilép
- a neve itt is "?"Nálatok hogy van ez az SDK dolog? Nem ártana, ha üzembiztosan működne, mielőtt nekiállok a Pulse mélyére ásni (root, custom rom)
-
szacso
csendes tag
Sziasztok,
A problémám a következő: "NDrive" navi az indítása után a "Market-search" töltődik be az Ndrive kereséssel.Mi lehet a gond?
A navi-t már újratelepítettem,de a helyzet ugyanaz.Kösz a segítséget!
szacso
"You Can't Always Get What You Want"...
-
őstag
Boot screennel ragadtam. Gondoltam felteszem a 12/17-es rom frissítést, mert gondjaim voltak a telóval erre, most bejön a Android felírat és pár perc múlva mindig rebootol.
Akinek volt hasonló dobjon egy PM-et legyen szíves.[ Szerkesztve ]
-
őstag
A fő gondom most az, hogy ilyen formában, hogy érem el azt, hogy usb mass storage ként alkalmazzam a telóm sd kártyáját
Aki tudja ilyenkor mi a teendő legyen szíves vegyen fel msnre: nandiee1@hotmail.com
köszi
[ Szerkesztve ]
-
zs0lt33
csendes tag
válasz KonzolKartel #2744 üzenetére
kártyaolvasód nincs?
anélkül lehet hogy ciki lesz... -
őstag
-
bounty123
őstag
válasz KonzolKartel #2746 üzenetére
Igen, csak ahhoz már rajta kell legyen az SD-n a T-től letöltött eredeti cucc.
A huawei kiadott egy új forráskódot a telefonhoz, ezzel sikerült már egyeseknek kernelt forgatni a decemberi update-hez is, szóval nemsokára lesz hozzá custom rom:
[link] -
őstag
-
zs0lt33
csendes tag
válasz bounty123 #2747 üzenetére
Már van
This ROM is now compatible (without custom Kernel) with the Pulse devices running the 'December update'.
Apropó, valaki már próbálta konkrétan ezt a ROM-ot?
- MoDaCo által készített
- T-Mobile style (fekete gyári theme, nem az alap szürke)
- 1.5 verzió (nem Android verziószám, hanem a custom ROM verziója!) -
bounty123
őstag
válasz KonzolKartel #2748 üzenetére
Igen, csak szerintem ami nálad van, az recoveryből telepíthető - amit most nem tudsz elérni. Míg a T-s billkombóval is indítható (vol+ + piros + bekapcs). Próbálj meg adb-vel rebootolni recovery módba bootloderből: adb shell reboot recovery, sajna nem tudom adb müxik-e már ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest