- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Tessék, az Oppo R9s is szép vörösben: [link]
-
s4tch
veterán
Az a vörös Pro 6 tényleg brutál jól néz ki, kár, hogy európai garanciával gyakorlatilag beszerezhetetlen. Ez a lila U9 is ütős. Ex-nejemnek volt egy Samsung U600 valami aranybarna színben, az sem volt akkoriban egy hétköznapi látvány.
Van ilyen is:
Nyilván ez is csak a japán piacra készült...
-
ricszol
csendes tag
Ázsiában nagyon mennek a színes telok, az elnevezés is inkább arra enged következtetni hogy inkább oda szánták. Nálunk meg csak bedobják a vízbe hátha lesz kapás.
-
-
Cyberpunk
félisten
Hát nem nagy számnak tűnik így képről. Azért jó, hogy kezdenek a stabdard árnyalatoktól elszakadni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
s4tch
veterán
Egy vörös, fém házas telefonért tudtam volna ennyi pénzt fizetni. Pl. ezekért:
...viszont a Huawei nem hozza be ezt a színt Magyarországra, és az európai Meizu disztribútorok sem hallottak a vörös Pro 6-ról. Nálam a vörös/piros pont az a kategória, mint ami a hírben említett, egyébként tényleg fasza pink a nőknek. Csak épp ők hozzájuthatnak ehhez itthon, én meg jobb híján vehettem fekete Pro 6-ot.
Egyébként a sárga is gyilkos tudna lenni. Az előző telefonomnak egész jól állt a legtöbb szín:
-
titán
válasz #79335424 #36 üzenetére
Most szürke telefonnom, van arany fliptokban. Ha lett volna más színben tok, akkor nem ezt vettem volna, de elvagyok vele. Előtte fehér telefonom volt arany kerettel (kényszerből, pár hónapig asszony helyett én használtam, mert az enyém bedöglött, és ezt is megkedveltem), azelőtt visszafelé szürke, fekete, szürke, fekete, szürke, szürke. Szóval magamtól csak a két standard, unalmas színt vettem, mert nem volt más megfelelő sztereotip szín, amikor kényszerben voltam, akkor lett más, és az is jó volt. Szóval jöhetnének az említett színek telefonban, és akkor nem irigykednénk a cseresznyevirág színre.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz #79335424 #33 üzenetére
Hát ezaz, legyen a telefon üresfekete, aztán kell rá egy béna márkareklám. (nem a márka béna, hanem az, hogy azt kell felragasztani)
(#34) Fall-N
Férfias tudna lenni az örök klasszikus feketén kívül egy narancs/szürke, királykék/fekete is akár. Vagy a zöld "emerald" árnyalata
Ezek jók lennének. Van ilyen? 🐎🌳tNo mindegy, erre nem lesz megoldás, marad az irigység.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #79335424 #33 üzenetére
Vagy narancssárga teló fekete Stihl matricával.
Egyébként ahogy látom most inkább az arany a menő a nők körében, bár Kínában a férfiak is szeretik, itthon meg a kise...
Férfias tudna lenni az örök klasszikus feketén kívül egy narancs/szürke, királykék/fekete is akár. Vagy a zöld "emerald" árnyalata. Kék is jó ott a szép kis Honor 8.
Nőknél meg inkább tényleg a fehér és az arany.
-
judas13
addikt
Pont tegnap néztem a kéket a MM-ban.
Nem lesz ez rossz ebben sem.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
titán
Bingó, sikerült a sztereotip színeket felsorolni. A sztereotípia elleni harc ogy nem fog működni.
lilla bézs barack = férfiszemmel a rózsaszín árnyalatai
Vörös, bordó? Szerintem az van sok, ferrari logóval sokat eladtak, és nem nőknek
Krém? Szerintem rengeteg krém színű tokot használnak férfiak (jobb híján, mert telefonban nem létezik).
Maradt a türkiz, ami szerintem nem is gáz, én akár szívesen elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
-
Hennet
aktív tag
-
titán
Jó dolog ez a sztereotípia elleni élharc. Azért kíváncsi vagyok, hogy a hímnemű harcostársaim közül milyen arányban választanánk ezt a telefonszínt. Sőt, az is érdekel, hogy létezik-e olyan szín a teljes színpalettán, amit a sztereotipiát kiáltók kisebb arányban választanának, mint a rózsaszín bármely árnyalatait. Vagy mindössze arról van szó, hogy mi itt hímneműek sárgulunk az irigységtől, mert nem létezik olyan érdekes szín, amit bátran választanánk az üresfekete és dögunalomszürke helyett. Mert akárhogyis, nekem tetszik (nem saját használatra). És biztos vagyok benne, hogy legjobban teszem, ha a képet gondosan elzárva tartom muttertől (60+), mert különben ezzel fog nyaggatni, és sokat kell költenem karácsonyra.
-
Brusch
csendes tag
-
Inkább a kék színű kivitel az ami nagyon jól áll neki.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #23 üzenetére
Á, mi nem vagyunk közös kasszán. Így jobb neki, mert sokkal többet fizethetek.
-
Fejvadi
nagyúr
Kinek lenne érdemes megvenni most a Honor8-at 149 990-ért, amikor most a Huawei P9, kártyás csomagban 124 990 Ft ?
-
Arcképgyáros
-
Hennet
aktív tag
Ez simán csak ízléstelen, ha már nagyon be akarjuk sorolni valahova, akkor kislányosnak mondanám, sem mint nőiesnek...
De komolyan, a rózsaszín mióta NŐies?"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #18 üzenetére
Hát nem a telekommunikációs kütyük iránti szenvedélyébe szerettem bele. Ha jön egy csomagom, akkor már csak annyit szokott mondani, hogy:
-Tudom, tudom. Már megint egy nagyon praktikus minek.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #16 üzenetére
Lehet, de akkor Ő lenne a legtitokzatosabb nő a világon, mert e képességének eddig nyomát sem fedeztem fel az elmúlt cirka 15 év alatt.
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
Elképzelem a szöszimet egy ilyen rózsaszín telcsikével a kezében. És jön egy bejövő hívás:
"Fear of the dark, fear of the dark
I have a constant fear that something's always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's always there"Vicces.
-
Arcképgyáros
válasz szupermacs #12 üzenetére
Azért van igény erre a színre.
(Nem nekem, bár az előző kommentem alapján lehet, hogy nehéz ezt elhinni. )
A célközönség nem túl széles, nyilván ezért limitált a darabszám.
Egyébként szerintem a fehér és az arany Honor legalább annyira ronda, mint arózsacseresznyevirágszín, de tényleg ízlés kérdéseiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
szupermacs
veterán
Minden nőnek csak ilyet szabadna vennie. És ehhez illő rózsaszín ruhában járni.
Azért van egy szint, ahol már az ilyen színeket nem kéne erőltetni. Akinek van egy kis ízlése az biztos nem vesz ilyet a kezébe. Persze ez csak az én véleményem. (Amit ma mindenhez oda kell írnom.)
-
hemaka
nagyúr
Szerencsere asszony nem jar ide olvasgatni, nyigna miatta biztos.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
etohun
aktív tag
Nemtudom, barátnőmnek egy egész cípősdoboznyi körömlakkja van ugyanebben a színben...( Habár ő az életét tenné rá, hogy fényben mindegyik egy fél-árnyalattal másképp csillanik meg)... Szóval szerintem lesz célközönsége
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Minden bizonnyal a sokéves tapasztalat és alapos kutatómunka eredményeként kimutatott
sztereotípiákvalós piaci igények kielégítése motiválta a dizájnereket, amikor a cseresznyevirág (vagy a realitás talaján maradva nettó rózsaszín) színvilág mellett döntöttek, mint a hangsúlyozottan hölgyek vélt vagy valós igényeit kielégítendő legalkalmasabb kivitel[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Arcképgyáros
MUSTHAVE!!!!
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
törölt tag
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
+1
Bennem is ez a kérdés vetődött fel. Nem ismerem, csak láttam az itteni videókon, és egyáltalán nem az jött le, hogy szerinte a nő = rózsaszín Barbie. Én legalábbis eddig még nem láttam "Lőteres Barbie" -t.[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Alice, neked ez tetszik a külsejét tekintve?
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.