Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkn001
csendes tag
Én pl a nyugdíjas korú szüleimnek vettem, egy olyan lenovot mint a képen. Sokkal jobban boldogulnak az androiddal, mint a win-el. Az első hét persze folyamatos telefon supporttal ment.
Soha nem kell helyette másik, így ebből nem lesz üzlet egyik gyártónak se. Persze majd jönnek a szoftveres trükkök. Én viszont csak egy nagyméretű windowos-nak venném hasznát, laptop helyett, a többire ott a teló. Amúgy nem is értem mért nem az alsó kategóriás laptopok halnak ki inkább? yt\fb- re jobb egy tábla, akár dokkolós billel, dolgozni úgysem lehet rajta és van egy tippem, hogy az 50%-uk asztalon, hálózatra kötve tölti az életét.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest