Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Tamas991
üzenetére
No, ezért kértem képet.. az a helyzet hogy össze-vissza van neked a sorrend nem
követed az ajánlott bevitelt.. azon csodálkozok hogy egyáltalán így betölt neked a játék
lehet hogy az economy okozza de nem biztos.. kövesd pontosan a betöltési sorrendet úgy fog jól működni! Teszek ide képet nekem hogy néz ki.Z0C!
Elhiszem gazda uram
én is észrevettem amit írsz meg tapasztaltam 😎 nekem is van négy profilom, egyik a stabil a többi a teszt. Érdekes hogy trailer csomagot nemigen használok, kamionokból annál többet mert kedvelem a változatosságot, sok modell tetszik ezért. Mióta foglalkozok a játékkal rájöttem a moddolási dolgokra is tapasztaltabb lettem 😎 a hiba már nem rajtam múlik hanem a mod készítőn, ha valamit ő elront akkor nálam is hiba lesz egyértelmű. Minél több módot használsz annál jobban terhelődik a gép hát nyilvánvaló
az msi afterburner-hwinfo pont erre lett kitalálva/hardver config megfigyelésre/terhelés/ ellenőrzésre nem csak itt hanem minden játék esetében 🙂 tudom szűrni melyik okoz hibát,meg a game logot is meglesem, akkor kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
követed az ajánlott bevitelt.. azon csodálkozok hogy egyáltalán így betölt neked a játék
lehet hogy az economy okozza de nem biztos.. kövesd pontosan a betöltési sorrendet úgy fog jól működni! Teszek ide képet nekem hogy néz ki.
én is észrevettem amit írsz meg tapasztaltam 😎 nekem is van négy profilom, egyik a stabil a többi a teszt. Érdekes hogy trailer csomagot nemigen használok, kamionokból annál többet mert kedvelem a változatosságot, sok modell tetszik ezért. Mióta foglalkozok a játékkal rájöttem a moddolási dolgokra is tapasztaltabb lettem 😎 a hiba már nem rajtam múlik hanem a mod készítőn, ha valamit ő elront akkor nálam is hiba lesz egyértelmű. Minél több módot használsz annál jobban terhelődik a gép hát nyilvánvaló
Z0C!