- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizonyos szitukban ez egyébként a "fejlett világ emberére" is megáll. pl vizitúrára, többnapos barangoláshoz, stb ez egy tök jó társ lehet. Térképet nézegetni jó a nagy képernyő, a nagyobb házba meg ugye nagyobb aksit raknak mint pl a csamcsungnál szokásos darabok így jobb lesz a standby.
Már csak abban reménykedjünk, hogy a barlangász-edisön Tab Active 3-nál értelmesebb kijelzőt tesznek bele, kültérben használható fényerővel.
-
válasz
GreenGoblin #25 üzenetére
Normál használatra egy 750g elmegy, van a családban egy a52 5g. Ez minimálisan gyengébb nála, kétlem, h ki lehetne szúrni a különbséget.
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #27 üzenetére
Rendben. Írok neked két őszinte választ, és lezártnak tekintem a dolgot.
1, nem használtam még sd480-al szerelt telefont.
2, 100%, hogy lesz sd480-al szerelt telefonom, legkésőbb 2022 februárjában (Telekom hosszabbítás, és egy Nokia X20-at néztem ki magamnak). Ha nem hosszabbításban, akkor használtan. De lesz! Ez lesz az első 5G-s telefonom.
Persze ha időközben kiderül valami szériahiba, akkor ejtem, de más sd480-as telefont kinézek magamnak akkor. -
elfelejtette
veterán
válasz
GreenGoblin #27 üzenetére
Most te terelsz szerintem. Használtál napi szinten ilyen procival szerelt mobilt, vagy nem?
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #25 üzenetére
Gondolom te használtad, és onnan tudod, hogy szar?
-
janeszgol
félisten
Nem kiemelkedő, de 200k alatt nem rossz. GPU-ban például (meglepetésemre) az Adreno 610 (SD460/665/662) valamivel gyengébb, mint az Adreno 430 (sd810), viszont az Adreno 619 (SD480/730G, 735G, 750G) GPU-ja szintén csak valamennyivel gyengébb, mint az Adreno 540 (SD835).
Tehát történt egy hatalmas ugrás teljesítményben. CPU-ban az sd480 nem marad el például a 730G-től. -
janeszgol
félisten
És a többi mennyire friss? Azok, amiket felsoroltam. Nem, semmi igazság nincs abban, amit Green írt. Az árazás egy másik dolog. Én a Nokia X20-at jó terméknek, és jó árazásúnak tartom. Ha fölé megy nagyon (140k), akkor nincs miről beszélni.
A strapa telóknál mindig kérdés, mennyire legyen strapa. Annyira, mint a Galaxy Xcoverek? (Kb semennyire, mivel a törésállóságuk gyatra. A por, víz okés.)
Vagy nagyon, bírja a leeséseket is, viszont akkor bumfordi lesz. -
Érdekes darab. Mennyi RAM, hány év support?
-
JayZ
tag
Annyira rossz ez a 480 proci, hogy single core-ban hozza egy pár évvel ezelőtti flagship teljesítményét
[link] a ux score rész is megér egy misét..
Btw kb tíz százalékkal rosszabb a proci teljesítmény, mint a pixel 5-ben lévő 765g. Szóval teljesen jó lesz ez.A snap480 stratégiailag a legfontosabb chipjük idén. Az 5g-s tömegchip. Nem beszélve arról, hogy kemény 3w tdp-je van, azzal az 5000-es akksival két napig simán el tud menni. Ha kap egy kellően fényes kijelzőt meg 6 giga ramot , még jó is lehet arra amire kell
-
Mishita
tag
Van benne igazság amit Green gooblin ír.Mire megjelenik és nálunk kapható lesz addigra már nem igazán lesz valami friss, plusz a nokia árazását ismerve kicsit még fölé is áraznak a kelténél.Persze céges telefonnak jó lesz de mint átlag felhasználó annyira nem lesz jó vétel szerintem.Bár azt se értem hogy miért nem gyárt már valaki egy normális felső kategóriás strapa telefont, mert igény az lenne rá.
-
válasz
GreenGoblin #1 üzenetére
Miért szar a processzor? Melyik alap feladat elvégzésében lenne korlátozó tényező? Tényleg érdekel a véleményed, ha már ezzel nyitod a topikot
-
Vig Zsolt
tag
Végre egy tényleg nagy kijelzős strapamobil,jo akuval és kamerával ,viszont a processzor lehetne jobb is.
-
törölt tag
Végre nincs 2 megapixeles makró , a fél éves processzor meg már elavult
.
-
Wallasz
csendes tag
Kíváncsi voltam, ha már strapamobil, alámennek e a 6,5nek. De nem, viszont sikerült fölé. Elképesztő. Ezek tuti csak a távol-keleti piacra termelnek, ahol már nem is kérdés számomra, hogy a vásárlóknak lehet némi komplexusuk bizonyos méreteiket illetően...
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #8 üzenetére
Felesleges duzzogni. A Nokia X10 és X20 tesztnél is beleszaladtak jópáran ebbe a hibába. Mivel 4xx-es SD, alapból ment rá a fika.
-
Hallosz
senior tag
Ormótlan egy jószág. De előnye is van, ha jól láttam, nincs lekerekítve az oldala, hanem egyenes.
-
6,67"-os kijelző.
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #5 üzenetére
Nézd már meg, melyik az a 480.
-
pusszycat
nagyúr
Ez annyira kemény, h tok se kell rá.
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #1 üzenetére
Az SD480 szar? Oké ha te mondod.
De akkor szar az Sd730G, SD732G, SD690G, SD750G is. -
Predatorr
őstag
Strapamobilba kizárólag rég elavult hardvert, méregdrágán!
-
GreenGoblin
őstag
Ja és majd valamikor évek múlva talán megjelenik. Meg ez a Snapi már most sz@r nem hogy mikor kapható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest