- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
mindfreak #24 üzenetére
Nekem csak az oldalso gombbal vannak problemaim mx-nel, a hatso gomb pl szvsz total felesleges internetezesen kivul, es a masik oldalso gomb se tul kenyelmes, ezenkivul nekem a legjobb eger. Razerekrol hallottam jokat is rosszakat is, de az egerpad tesztekbol kiindulva nem akarok valtani.Marad a jo oreg mx
Meg kesobb veszek majd egy vagy ketto ujat, mielott kivonjak a forgalombol
-
SQX_Barto
addikt
válasz
mindfreak #21 üzenetére
Hát igen igazad van, remeltem talalok valami "komolyabb" egerpadot mint a QcK, de annyira megszoktam (es jó is!), hogy nem kell mas pad. Márcsak a regi logos QcK-t kell majd megtalalnom, az volt a tokeletes
Egeret meg nem valtottam bar a Habu nagyon lebeg a szemem elott, mint tesztalany, de meg nem birtam ravenni magam, mert a Mx518 szinte tokeletes nekem, leszamitva az oldalso gombot, ami lehetne egy fokkal kenyelmesebb. Boltban fogdostam mar Habu-t es eleg kenyelmesnek tunik.
Majd meg valami jo billentyuzeten gondolkodom, ha meglesz az uj notim. Majd elolvasgatam a temahoz kapcsolodo topicokat -
SQX_Barto
addikt
Frissitettem a tesztemet, megvaltoztattam az eddigi ertekelest a pontszamoknal, es irtam a Razer-rol is.
-
SQX_Barto
addikt
Nagyon ugy erzem, ha majd talalok pixelben regi logos QcK-t akkor megveszem, ez a harom milis Razer vastagsag nekem kicsit zavaro... Meg jobban nezett ki a QcK, nekem egy fokkal jobban bejott, es a regi logo mindent vitt
-
SQX_Barto
addikt
Mindenkinek mas jon be
Valaki a muanyagra valaki az uvegre valaki a szovetre eskuszik.
Uveg meg alu meg nem volt a kezemben, de ugy erzem, nekem a szovet a legjobb. Muanyagot nem tudtam igazan kontrollalni. Pl biliardozni kesz katasztrofa volt vele.
Haveromnak jobban bejon a Goliathus mint a QcK, en azt mondanam, egy fokkal szebb es igenyesebb kidolgozasu a QcK, de Goliathus-szal sincs semmi baj ezt leszamitva -
SQX_Barto
addikt
válasz
mindfreak #13 üzenetére
Kulsore nem olyan igenyes mint a QcK, de nem mondanam, hogy ezenkivul barmi mas baja lenne
kicsit meg szokatlan ez a kb haromszoros vastagsag a masik kettohoz kepest, hozzamertem QcK-hoz, szinte teljesen ugyanaz a meret csak hosszabb kicsit es keskenyebb, csak kicsit aranytalannak tunik nekem igy.
-
SQX_Barto
addikt
Az én Goliathus-om megjött, hétvégén valószínüleg megírom a következő cikket.
Első benyomások, kicsit fura a mérete, kidolgozás elég igénytelennek nez ki, tul vastag QcK-hoz kepest, de sokkal jobb igy is erzesre mint az EC-R volt. Nem lesz több muanyag padom ugy erzem, es sztem alut meg uveget sem probalok ki. -
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Thunderzolee #6 üzenetére
a gamerek elegetnenek maglyan
A sztory vege, hogy rendeltem nekem is es haveromnak is egy Razer Goliathus-t, mert amig az uj padot probalgattam, haverom megkapta a QcK-m, es megtetszett neki az a pad
EC-R meg megy porosodni. -
SQX_Barto
addikt
Koszi
Uveg es aluminium pad kiprobalasan en is gondolkodtam, majd kesobb ha meg unatkozom valszeg megcsinalom.
4D-rol en is hallottam, hogy hamar sz*rra kopott, ahhoz kepest meg is a slager pad volt kb addig, amig SteelSeries ki nem hozta a QcK-t. Utana az lett talan a slager.
S&S nem aluminium volt?Bar lehet en emekszem mar rosszul nem tom
-
SQX_Barto
addikt
Ha hibat talaltok szoljatok
Meg velemenyeket is szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged