- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Nnnnna, akkor majd ha kijött a Conviction, megveszem az egész sorozatott díszdobozzal mindennel, bár az első három megvan eredetibe. Számomra az első minden idők legjobb játéka (nálam csak a Mafia és a MOHAA veheti fel vele a versenyt), aztán a CT, és a PT. Sajnos a negyedikkel nem is játszottam .( Meg nem is tudnék mert jelenlegi vga-m nem tolja a shader 3.0-t. Mire megveszem a készletet, befigyel egy új gép is...).
Sztori:
Grim mellett én nagyon örülnék ha még Francis Cohen is feltűnne, esetleg Fisher (civil) magánéletébe belépve, már amennyire neki van ilyen.Ja és mocskosul unom már azt a trendet ahogy a PC-k szorulnak ki a játékpiacból. Néha kezembe kerül Xbox 360 meg PS3, de az irányitás egyszerűen nekem megszokhatatlan (fps, meg tps-ben), és szerintem a billentyű egér kombót semmilyen szuperkontroller nem veri. Bocsánatot kérek a konzolosotól, nem a felhasználókat akarom sértegetni, meg nem belőlük van elegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest