-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
HW verzió SW verzió Kérés típusa Date Certified
A 10.4.B.0.569 ECO December 16, 2013.Kint van a PTCRB-én.A héten tuti megkapjuk.-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
SonyNex7
senior tag
Sony memóriakártyát érdemes belerakni,vagyvmi mást?Van vkniek tapasztalta a sonykkal mert úgy látom kicsit drágábbak mint a többiek.
Meddig bővíthető?64?
Melyik a gyorsabb amúgy filmeket szeretnék főleg átmeneti,sd vagy otg kábel+pendrive?
Honnan érdemes rendelni?kösz -
SonyNex7
senior tag
Samsungot a sonyba?:-)
Kicsit húzós az ára.lehet csak 32gb lesz belőle.
Hogy jobb átmásolni a filmeket?Kábel,airdroid,kártyaolvasóba betenni?Samsung series7 notim van.Otg kábel+pendrive megoldás nem gyorsabb?Esetleg privátba átküldhetnéd a programcsomag listád.:-) és egy kis magyarázatot a szoftveres és hardverés dekodolás elönyeiről,különbségeiről.
Hálás lennék.köszi -
törölt tag
Helyesbítek Neked!
Ugye minden független telefon valamelyik régióba lett gyártva. A frissítést minden régió más időben kapja meg, hogy a szerverek ne legyenek túlterhelve. Ebből adódóan előfordulhat, hogy a szomáliai regiós, független telefon később kapta meg, mint egy Telenoros. -
ngabor1986
csendes tag
Sziasztok,
jelenleg gyári 10.31.A.2.67-es verzió van a készülékemen, csak a legalsó módon tudom rootolni, vagy az egyszerű flash nélküli módszer is megy?
Köszi
-
laszlolczka
őstag
válasz ngabor1986 #13417 üzenetére
Én a flash módszert használom,biztonságos.Két kernel csere semmi perc alatt kész van.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
sno14
tag
válasz #13110016 #13416 üzenetére
Abban az esetben amiről én írtam pont az volt a lényeg, hogy a magyarországon hivatalos sony forgalmazótól vásárolt függetlenek(tehát nem afrika, ázsiai importok) nem kapták meg olyan gyorsan mint a telekomos készülékek.
Kicsit fentebb (#13415) pepe91 is megerősítette.
[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
-
törölt tag
Ezt így meg nem tudom elhinni... mert nem igaz
Paradox eset. Sony kiadja, és amit kiad, azt kapja meg a szolgáltató, amin ha akar módosít, ha nem kiadja érintetlenül. Ha utóbbi szerint tesz, akkor csak akkor tudja kiadni, mielőtt a Sony kiadja. Ergó én szvsz ez valótlan eset.
A lényeg, a telenor csak akkor tudja kiadni, amikor a gyártó kiadta. Ha a gyártó kiadta, akkor már elérhető a független telefonra. Azt tudom elképzelni, hogy kiadták, és a telenor semmit nem módosított már nyomta is. De ebben az esetben sem előbb adta ki...[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz #13110016 #13422 üzenetére
Pedig az S2-esetében is előfordult,hogy a szolgáltatóira előbb jött ki mint a függetlenre.A lényeg meddig ül rajta a szolgáltató,milyen szarságokat kér bele.Mostanában a Telenor nemigen piszkál bele,1-2 csengő hangon kivül.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
SonyNex7
senior tag
Akinek van dokkoló:Mikor belerakjátok abszolút hang mentesen működik?Mondjuk 10 cm--ről is hallgatván hangmentes?
-
SonyNex7
senior tag
Akkor jó!Egyébként nekem a neon kék óra van kint.Ha ilyenkor rányomok a lezáró gombra,total fekete lesz a képernyő akkor sokkal halkabb
Lehet az ellen tenni vmit hogy berakáskor kivételkor ne rezzenjen mert este halk szobába nagyon durván hangos.
Kicsit visszább reagálhatnál a kérésemre.köszi -
törölt tag
Újraindítottam a telót mert a reggeli 100%-ról mostanra lezuhant 20%-ra, gondoltam valami nagyon meríti nem árt a restart.
Most újraindítás után 64%-ot mutat... -
Deck
titán
CE verziót vissza rakom. Szerintem előbb frissül mint a T-s. Vagy nem.
PS5
-
Deck
titán
válasz davidsz #13440 üzenetére
A kijelző használati idő sok mindentől függ. Sok minden szívhatja az akksit(beállítás, program, reklám, stb) . A rootolt telók pl jobban bírják megfelelő beállítás mellett. (greenify, reklám blokkoló) a 4.3 meg jobban bírja akksival nem egy ember írta xda-n de majd kiderül. Bár te is max pár napja raktad fel szóval majd javul.. Nálam a kijelző átlagba elmegy 4óra körül. Ebbe benne van a folyamatos wifi, LTE, whatsapp, Chromeban böngészés, szinkronizáció, zene. Ha csak videót nézek akkor 5-6óra közt is elmegy. Tehát attók függ, hogy mit csinálsz, és hogy van beállítva a telefon.
Amúgy én nem görcsölök azon ha lemerül akkor egyszerűen töltőre akarom. Vagy lehet venni hordozható töltőt usbset vagy külön Z-hez tok formájut amibe csak bele kell rakni és akkor menet közben is töltődik. Ebayről rendelhető. Én szerintem fogok is majd, valaki akar még? Egyben megrendelnénk akkor.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
A 4.3-ban is ez az átlátszós hülyeség van? Mert, akkor megint módosíthatom. Mint ahogy a launchert a háttere miatt
PS5
-
Szombó
senior tag
Az új frissítés,száma ....3
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Cynicelectro
aktív tag
Igazán nagylelkű a Sony! 30 másodperces ingyenes zenehallgatás! Kár hogy nincs ilyen sok időm zenét hallgatni! -
skul0
aktív tag
válasz Cynicelectro #13445 üzenetére
Számunkra ez egyenlőre úgyis felesleges funkció, nem érhető el a Music Unlimited kis hazánkban.
-
Deck
titán
válasz Zsmester89 #13444 üzenetére
4200mAh External Battery Charger Power Bank Case
4,437.65 HUF
UK-ból jönnePS5
-
törölt tag
válasz Blue@X #13437 üzenetére
Nálam, ha elnavigálok a http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-z/ oldalra, ami a képen is van, akkor ezt adja be az oldal:
Latest available software
You may already have the latest software, depending on the date of purchase. Software updates are released at different times depending on operator and/or country. Therefore, we cannot give you an exact date for when a specific update will be available for your device.
Android version: Google Android 4.2 (Jelly Bean)
Latest available software: 10.3.1.A.2.67
Release started: 2013-09-23
Úgyhogy ennek tekintetében érdekes a screenshot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest