- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz Zsmester89 #13749 üzenetére
Ez csak egy fájl. Dehogy garivesztés.. Csak a bootloader nyitás járna azzal. Bármilyen text editorral megnyitod. Tcn belül vagy root explorer. Szövegszerkesztők stb.
Én a root explorert ajánlom! Ez a 320as dpi nagyon állat Próbáljátok ki.
A TimeShift meg mielőtt fotózn3k az előtt képet csinál és sok közül választhatok. Nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
PS5
-
afolie
csendes tag
Hello!
Ezt a kártyát megvehetem a telohoz? Tudja kezelni?
http://m.emag.hu/sandisk-micro-sdhc-ultra-android-memoriakartya-32gb-class-10-adapter-sdsdqua-032g-u46a/pd/E1DQTBBBM/
-
daniel909
addikt
nagyon merül a teló:S
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
most kipróbálom a stamina módot hátha úgy jobb lesz.
médiakiszolgáló meg a kijelző eszik sokat a többi process nem. rezgés csak hívásnál, fényerő auto.
viszont a leírásban szerepel egy progi (adaway) ami már nincs fenn a store-ban.
auto szinkron is on de arról nem mondanék le[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
törölt tag
válasz daniel909 #13759 üzenetére
Én fogtam és kivágtam az automatikus szinkronizációt. Szerintem felesleges! Ha maileket akarok lesni, akkor lefrissítem. Ha Facebookot, majd azt is akkor frissítem amikor van rá időm. Így úgymond amikor akarom ott van előttem minden frissen, amikor pedig nem akkor nem zsibbaszt. Nyilván ezzel az akksiidőm is sokkal jobb, mint sok más Z-snek. De erről valóban a user tehet! Ha bármivel is terheled a telefont, tudva, hogy nem egy akksibajnok, akkor min lepődsz meg?
Ha azt akarod, hogy jó üzemidőd legyen akkor S4 vagy Note 2-3 a Te barátod, nem a Z! Ja, hogy ott nicns vízállóság? Maximum a Samu nem "merül"... Valamit valamiért! -
SkyS1gn
félisten
(#13762) dekrer
Én nemtudom nekem elöjött a random merülés itthon, de az intenzív használat jobbnak tűnik, viszont biztosat csak jan. 6. kezdődő héttel mondhatok, akkor kap 4G-t a teló újra, úgylátszik nemtud nélküle élni
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
daniel909
addikt
válasz #09819904 #13768 üzenetére
jó értettem. nem vettem volna más telefont mert a többi nem tetszett külsőre VAGY drágább lett volna (z1).
a 4.3 valsz javít az akkun is (mert nexus 7 akku idején is javított...) és kész.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
törölt tag
Na én meguntam a várakozást a 4.3-ra.
Root-oltam a telefont, aztán build prop átírás más customization version-re, már jön is a PCC-n a frissítés
ZL-em van, Indonéz custversion. -
törölt tag
válasz miklos0308 #13772 üzenetére
Nem minden régióban, az enyém mint megtudtam Indonéz.
Kanadában jött elvileg eddig, meg valami Generic GEL, ez nem tudom milyen régió. -
törölt tag
válasz miklos0308 #13772 üzenetére
Ki! Csak épp a Sony ba**ott közölni normálisan, hogy hol kezdődik a kör és hol záródik. Így szépen a hírportálok is kidobták hírbe, hagy örüljön a nép. Aztán jött a koppanás, hogy még pihi van...
Egyszer lenne valami hír pontos! -
törölt tag
Ha nem a Sonyn akkor mégis ki a ló*** közölte, hogy "Hivatalosan elérhető"? Biztos az Apple nem?
Most szakadj már el a felrakhatta volna dologtól! Hivatalos OTA/PCC updateről beszélünk ami a mezei usernek van kitalálva!locaLpatrioT-al tudok egyetérteni! Akkora baromság ez a régiósítás, mint a megyerendszer! Ha megcsinálta, publikálhatja. Annyira nem fogják lezúzni a Sony szervereit...
+: Nekem gyárilag független... Akkor mégis kire várjak, ha nem a Sonyra?
[ Szerkesztve ]
-
hegidani
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Megrendeltem már a telefont azt írja a T, hogy jan 3.án jön meg :/ habár ezzel a vizes témával nem tiszta a kép még... pl ha víz alatt csinálnám a képeket nem lenne baj a telóval? Azt írtátok, hogy halkabb lesz ha víz éri...(most nem tudom mennyi mennyiségű vízről van szó ) . Tehát addig lesz halkabb amíg ki nem szárad? Jan 3.ára remélem kijön hivatalosan a 4.3 mert
fingomsincs, hogy kell rootolni.. ha valaki tudna erről még dobni valamit azért köszönetet küldenék -
törölt tag
Mondom... Szakadj már el a felpakolós ROM-tól!
Meg, mint írtam a szolgáltatótól is! Független telefonnal várom a tetves 4.3-at és rajtam kívül sokan mások is!Tehát kihez is menjünk? Mert uram bocsássa, azt hagy döntsem már el én - és bárki más -, hogy hivatalos progival rakjuk fel az updatet! Főleg úgy, hogy a SONY ÁLTAL PUBLIKÁLVA TEGNAP ÓTA ELÉRHETŐ!
Tetszikérteni?
-
törölt tag
Ha felfognád... De nem! Te fújod a magadét.
Nem pont magamról beszéltem. Mondjuk mivel Win 8.1-em van, kicsit szívnék a Flashtool driverrel, mert kellene egy restartbuherát csinálni. Tudom hogyan kell, de ehhez mondhatni nincs most hangulatom. XP-s gépen megoldhatnám, HA nagyon akarnám. De nem!
Ha már a Sony volt "olyan cuki, hogy belehalok", hogy állítása szerint tegnap óta publikusan elérhető (már ahol...) a 4.3, akkor azt legyen már olyan kedves effektíven is elérhetővé tenni PCC és UC alapon is! Mert tegyük fel úton vagyok és mobilról netezek. Akkor is azt mondod, hogy 2 kattintás? Biztos amikor egy tablettel meg egy telefonnal épp a Párizsi gépen ülök marhára megvalósítható lenne...
Amiért én (is) fel vagyok háborodva, az az, hogy a GYÁRTÓ PUBLIKUSAN KÖZÖLTE, hogy elérhető, ugyanakkor EGY nap után semmi. A szolgáltatós telefonokat megérteném, mivel a T, Telenor, stb. nem fog már év végén dolgozni. De a gyárilag függetlennel mi a frászra is kell ennyit várni? Főleg úgy, hogy már kész van a ROM...Lehetőleg innentől CSAK a lényegre! Nem kell belekavarnod semmi mást! Nem érdekel a Flashtool, csak amit elsőre is írtam! Remélem ezt már sikerül fel is fognod!
-
Blue@X
senior tag
A korábban irt memória kártya remekül működik a telefonban... Eredeti Sony, class10 csupán 7200 Ft .. 1 hét alatt ideért, Magyarországon ugyanez a kari 14k...
[link] -
törölt tag
Ki sír? Ember... Fuss már neki újra az első hozzászólásom értelmezésének legyél olyan kedves! Marhára nem tudsz értelmezni és ez már KISSÉ unalmas...
Ki mondta, hogy gond van? Jézusom! Elhiszem, hogy ünnep van, de na... Igyál egy kávét inkább! Kissé megborít, hogy épp írom félig, hogy tudom hogyan kell megoldani, erre totál kicsavarod a dolgokat.
A feltett kérdésre, HA nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni akkor ne koptasd a "válasz" gombot! -
törölt tag
Ha tudom hogy ilyen vitát indítok nem is írok semmit.
-
laszlolczka
őstag
-
kaszaf
aktív tag
Kb. 2 éve Xperia Neo-val kezdtem androidozni. Független telót vettem még GB-el és mint a messíást vártuk az ICS-t. Nem akarok elriasztani senkit, de volt olyan SI kód amire kb a megjelenés után 2 hónappal jelent meg a hivatalos frissítés SUS-on.
Én 1 hetet vártam aztán flashtool...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Más.
A Filmek végre kezeli a feliratokat, a walkman viszont eltűnt az ismerősök zenéi lap. -
rocks
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Felraktam a 4.3-at.
Kissé változott a kezelőfelület, néhol hasonló a nokiához.
A kamera mintha mégjobb lenne, az akksi élete is mintha nőtt volna -
törölt tag
Ne veszekedjetek most ezen. Majd megkapjuk, nem hinném, hogy olyan sokat kellene várni.
Ki van már túl a vacsorán? Kb. feküdni se bírokrocks - Neked is Boldog Karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz laszlolczka #13792 üzenetére
Abszolút így van! -
daniel909
addikt
ota vagy pcre kötős módszerrel?
nekem is független, jöhetne már. jött valami, de ugyanúgy 4.2 maradt a verzió szám. egyébként ha jól láttam a 4.3 hozza a z1 UI-ját ami nekem személy szerint nagyon bejön, úgyhogy jó kis karácsonyi ajándék lenne ha jönne már.amúgy hol tudom megnézni milyen régiós a mobil?
boldog karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest