-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droid_
tag
válasz rbalint88 #1399 üzenetére
Hát nemtudom. Onnantól kezdve, hogy egy jó minőségi cuccból úgy van kivágva az egész ház, nincs az az összeillesztett telefon ami az én szememben ilyen téren felveszi a versenyt. Biztos jó a P, de Lumiánál ki van zárva olyan, hogy lejár az alja, vagy feljön a visszanyílnál. Ezek bár hosszabb távon jönnek elő, de egy ilyen háznál nincs mi előjöjjön. Nagyobb karcok se látszanak, mert ugye a kék/magenta/fekete/fehér az alapszín.
-
rbalint88
addikt
válasz egykori #1402 üzenetére
a kíváncsiság egyébként szériaszámok, ilyesmi. nekem is amióta meleg van, kicsit könnyebben enged, majd lehet, hogy kérek egy cseredarabot.
droid: akkor vegyél lumiát és b*sszon meg az ideg két hét után a windowstól... tetszik a lumia nekem is, de nem véletlenül nem lett. a htc trophy-t is egy hét után már hirdettem, de csak a winfos miatt. egyszerűen nekem túl fapados rendszer.
-
Droid_
tag
válasz rbalint88 #1403 üzenetére
Még van pár perdöntő súlyú dolog, ami jelenleg nem 100% az WP8-sel kapcsolatosan. Ha ezek az elvárások teljesülnek, akkor jó eséllyel veszek azt, és biztosan nem fogom a hajam tépni. Sőt ezért barátkozok azzal az oldallal, mert sokszor megb@sz most is. Nyilván egy széthekkelt X8 nem egy gyári P, de sok olyan furcsaságot olvasok, ami android jellegű, mint sem típusra jellemző hiba. Random újraindulások, fagyások, valaki írta, hogy elindult a zenelejátszó, hibaüzenettel kilép a program.
Szerintem az új menürendszer mindent visz egyébként. WP
-
neorow1
aktív tag
Én GT540-ről váltottam, ami ugyanaz mint az X8, sőt sok dologban jobb, ezt el kell ismerni. 2.3.7 volt azon is meg ezen is, de mintha nem is ugyanaz a rendszer lenne. Jó, nálam elengedte a ragasztó a vissza gombot, de ez belefér, szérigyártás, stb. Szerintem meg fogod bánni, ha eldobod az Android szabadságát a Win "stabilitásáért" (bár azért ott is vannak gondok, csak ugye nincs belőle annyi mint androidos cuccból és nem merül fel annyiszor)
-
spawn21
veterán
Nekem jó pár droidom volt. Köztük volt "felső" kategóriás is.
De nem igen tudtak ehhez hasonlót alkotni. Egyedül talán a wave 1 és a wave3 tudja ezt a szintet hozni.
Van itt pár ember aki kifogta az ujraindulost, mákomra ez a darab atomstabil. (mondj olyan droid telefont ami nem indul újra, vagy nem kell 2 havonta restartolni mert összeakad a rendszer, ja mert mind ilyen!!!!)s24U+15p
-
Fekka
tag
Ma reggel megnéztem, hogy áll az akksihasználat. Hát gyerekek, a Sonynál nagyon tudnak valamit
Ki veszi észre a turpisságot? (bár lehet, h ez csak valami hype android feature, nem tudom...) -
Fekka
tag
válasz spawn21 #1408 üzenetére
Látszik azért, hogy elég sokat van inaktív állapotban a telefon, sőt még sim sincs benne, szóval könnyen magyarázható ez az üzemidő
Én inkább azon lepődtem meg, nézd meg pl az utolsó nemtom, 1-2 órát. Mitől megy felfelé a töltöttségi szint, ha nem volt töltve a telefon? -
gzo
csendes tag
Jelentem én is belefutottam a frissítésbe... jóhiszeműen telepítettem a felkínált 6.0.B.3.162-es firmware verziót. Azóta a telefon folyamatosan eldobálja a jelet, néha csak órák után veszem észre hogy nincs térerő (pedig van...) Van hogy egész nap jó, de olyan is hogy 10 perc után már jelentezik a probléma. Csak az újraindítás segít.
A jelenséggel tele van minden Sony fórum, kár hogy csak utólag olvastam el őket...
Szóval: Senki se telepítse a Sony által kiadott 6.0.B.3.162-es frissítést!!!
-
gzo
csendes tag
Ja... hát most van egy kb. használhatatlan, igen drága telefonom. Szinte állandóan újra kell indítani, ha használni akarom.
Úgy tűnik, hogy a Sony visszavonta a bugos frissítést, de még nem ismerte el a hibát hivatalosan (annak ellenére hogy a világ minden részéről panaszkodnak...) Több helyen azt írják hogy a probléma érinti a solát és az U-t is.
-
s4tch
veterán
Urak, nincs még valami normális ICS (vagy akár korábbi) moddolt ROM a P-re? Biztos, hogy azonnal lecserélném a gyári felületet a helyetekben.
-
Wilika
aktív tag
Nah, tegnap kipróbáltam rbalint88-tól beszerzett képernyővédő "fóliát"
Nah, mire leesett, hogy nem a vékony fóliát kell rátapasztani, hanem a masszív plexit. (forgattam rajta előtte össze-vissza, hogy "hát bazz, rossz oldalon van a kamera-lik, rossz oldalon van, hát ilyet!", majd leesett, hogy jahbazz, ez nem egy libegő fólia, hanem egy merev kis lap. )
Tök könnyű volt felrakni, tetszett, hogy esélytelen (vagy nagyon nagy tehetség kell hozzá ) bubisan feltenni, viszont épp hogy töröltem rajta egyet a hüvelykujjammal és lett is benne két bazi karc. Hát mondom, ez most hogy?Sajna a kijelzőn is van pár karc már (vagy azon a fólián ami gyárilag rajta van), ami tök fura; a Blade-emen másfél év után sem találok egy fia karcot. Mondjuk lehet, hogyha alapból lekaptam volna a P-ről is azt a gyári fóliát, akkor az a kijelző is alapból ellenállna. Ki tudja...
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
DraXoN
addikt
válasz globeee #1400 üzenetére
Sajnos valódi élettartamra csak az idő adhat választ, de érzésre ez a készülék rendben van.. Talán amint mások is említették az alja a legnagyobb "gyengepontja", de szerintem azzal se lesz baj a későbbiekben ha nem szedegeti le "feleslegesen" a kupakot az ember.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ha külső 3,5 jack eszközt csatlakoztatok, akkor elvileg fel kellene ugrania egy ablaknak, ahol kiválaszthatom, hogy mi az, amit csatlakoztattam. De nem ugrik fel, hol tudom ezt manuálisan beállítani? Néztem a kézikönyvet, de nem találtam ezt benne.
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Sfmc
csendes tag
válasz Hegyirabló #1420 üzenetére
LiveWare kezelő
-
-
Droid_
tag
válasz neorow1 #1405 üzenetére
Olvasgattam már sokat, és sokan váltottak androidról wpre, vagy akár ios-re és nem bánták meg. Van aki ki se használja a fenenagy szabadságot. Másrészt minek (testreszabni), ha nekem valami úgy tetszik ahogy van (kezelőfelület), vagy legalábbis jobban, mint bármi más.
Amúgy csak akkor van esélye a WP8-nak ha a mass storageot kivágják a kukába és lehet majd külső forrásból telepíteni. Sok víz lefolyik még a Dunán, mire eldől.
@(#1406) spawn21
Teljesen mindegy. Ha maradok, csak ez a teló jöhet szóba, tehát mindegy, hogy ezen kívül hány telóra jellemző, ha erre az.
[ Szerkesztve ]
-
Wilika
aktív tag
Egyik fejlesztősrác mondta, hogy a wp7 stabilitását úgy oldották meg, hogy durván le van szabályozva minden (pl. alkalmazások csak fél óránként ébredhetnek fel a háttérben), hogy minél kevesebb erőforrást egyenek a programok (ami persze jó, mert így gagyibb hardverrel is el lehet érni látszólag szép tejesítményt, és a basic felhasználónak végül is ez a lényeg).
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
tasakos
tag
Sziasztok! Akarok venni egy ilyen telót, azt olvastam valahol, hogy amit a vodafone árul az független, igaz ez?
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
DraXoN
addikt
Nyomogattam már WP-t és engem nem győzött meg... túl zárt... eleve miféle "okos" telefon platform az ami 2012ben nem tud bluetoothon átküldeni egy egyszerű képet vagy névjegyet? (de fogadni se tud).. Csak a névjegyeket átköltöztetni a korábbi telefonról több órás szenvedés volt (és eléggé trükkös, nem egyszerű)... PlayStoreból sokkal egyszerűbb telepíteni is valamit. csak rányomok, hogy telepítés és megy is.. Marketplacen max. küldhetsz egy linket a telefonra amit megnyitva a telefonnal telepíthetsz... Ezek miatt nem lett végül Lumiám és nagyon nem bántam meg (és még Viber sincs egyenlőre teljes értékű a platformra).
És valóban csak azért stabilabb mert durván agyon van korlátozva, a programok nem tudnak rendszerkritikus részekhez hozzáférni ez előny (stabilitás) de hátrány is (funkcionalitás).(sokan akik szidják az androidot, hogy nem stabil, szerintem sokszor valamilyen program miatt lehet az instabilitás..)
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
addikt
Én GoLauncherEx-et használok, van értelme! Nekem jobban tetszik, hogy az alsó sor ikonjai egységesek, és testreszabhatóbb, mint a gyári launcher. Ráadásul rengeteg olyan plusz van benne, ami gyáriban nincs. Pl: dupla klikk a kijelzőn, felugrik egy ablak, amibe rajzolva külömböző betűkhöz külömböző dolgokat rendelhetsz. Pl: V- viber, M- mobo player, G- google C- camera stb... Kamerát így pl négyszer gyorsabban nyitja meg, mint a fizikális gombbal és nincs az a bosszantó jelenség, hogy rögtön csinál egy szar képet,mint a fiz. billentyűnél.
# Gzo 1411: Én szoftwerfrissítettem, nem tapasztaltam ezt a hibát, vodás vagyok. Bal kézben tartva van "halálos szorítás" effekt, de térerőt magátol nem dobál el.
My name is Bond, James... Dean.
-
-
TomWexX
addikt
Nincs kedve valakinek összeállítani egy 1.hsz-t? Xperia S-nek már van, esetleg onnan is lehetne halászni pár infót, mert a szoftver rész majdnem ugyanaz mint itt.
+itt van még egy SXS cikk, aminek a szoftveres része szintén hasznos lehet a P tulajoknak is...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
m.zso
aktív tag
válasz spawn21 #1428 üzenetére
Lehet frissíteni bada 2.0-ra. Én úgy adtam el annak idején. Elég jó pénzért és nem bántam meg az Arc S vételét. De most hála a rohadék tolvajoknak, megint telóra gyüjtök.
Az Arc S-t annak idején 86 000 ft-ért vettem zsírújan. Erre meg már felnyomták 96-ra.
De ez meg még drágább, de legalább fémházas, androidos és Sony (sajna már nincs mögötte Ericsson).
De ha megnézzük a differenciát az S és a P között, akkor tudásban jobban megérné a P, de az hipersebességgel szopja az akksit és a két teló között 1000 ft van.Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
TomWexX
addikt
válasz spawn21 #1434 üzenetére
Ebben nekem sincs tapasztalatom, ezért is tettem fel a kérdést.
m.zso, spawn21: Egyébként a wave 3-on alapból bada 2.0 van, nem is értem miért kellene arra frissíteni.
(#1435) m.zso: A P szívja hipersebességgel az aksit?????? Nem inkább az S?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
m.zso
aktív tag
válasz TomWexX #1436 üzenetére
Ohh. Bocsánat. Igen, az S szívja az akksit. Elnézést kérek.Már lassan keverem a kettőt.
Nálam a Wave 1 volt és arra tettem az 1.2, majd a 2.0 rendszert.Inkább kialszom magam máskor, mielőtt hülyeséget írok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
Phenom X4
csendes tag
Üdv valaki a Telenor-nál vett ilyen mobilt tudja-e, hogy van-e fekete színben ?
I'm Batman Sony Ericsson K300i ---> Sony Ericsson W300i ---> LG KP 500--->Nokia Lumia 820(8.1 Cyan)--->Xiaomi Mi Mix 2--->Samsung S21 FE
-
Fekka
tag
Gondoltam, ha már úgyis dolgozni kell, legalább készenléti rekordot döntök
-
rbalint88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest