-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz AlrightSir #201 üzenetére
Tényleg jó fotók. Ha ilyet tud az nekem már elég.
Az éjszakai meg már tényleg nemérdekel. Egyik telefon se tud elfogadható esti képeket csinálni. Egyszerűen ahhoz már kevés a fény olyankor. Ezt elfogadom.
Tegnap előtt fotóztam egyet SGS2-vel félhomályban utcán, vakuval (nem távoli objektumot). Pocsék lett az is. Dehát ez van.Így viszont már szinte tuti vétel lesz a "P". Megvárom a szeptemberi iPhone következőt. Aztán ha nem mutatnak valami holografikus kivetítést akkor megveszem a P-t. (asszonynak úgyis lejár a hűségideje a T-nél és szeptember - októberig talán emberibb ára is lesz... )
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz correctman #196 üzenetére
Néztem én is. Nem rossz. De akkor lenne az igazi ha wireless lenne. Márpedig ahogy a videón látom igencsak vezetékes (vagy az csak a tápkábel?).
Mindegy, mert Androidon jelenleg is meglehet csinálni, hogy gombnyomásra DLNA-n keresztül átküldjek képeket, videókat a TV-re. Egy Airdroid nevű program segítségével meg aztán végképp pofonegyszerű mindenféle fileátvitel, a telefon és PC között.
Persze ez a dokkoló szép és praktikus meg minden. De ha vezeték kell neki akkor számomra felejtős. -
Droid_
tag
Nagyon vártam a tesztet. Már az X8 utódaként tartottam számon, de a böngésző lehúzása és a hardver gyengeségének emlegetése után elbizonytalanodtam. Az ICS gyorsasága lesz a perdöntő
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Régóta figyelgetem vajon mi lehet a következő mobilom, eddig kevés lelkesedéssel...
Az új 'SE' készülék viszont igen ígéretes, nagyon tetszik.Nem tudom volt e a PROMO VIDEO, elég exkluzív ahogy a készülékház készül.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a szoftver frissítés és a szolgáltatói ár...https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Dany007
veterán
Én abban bízok, hogy pár hónap múlva már gyárilag ICS-sel jön.
Egyáltalán nem szeretném én frissítgetni... A telefonnal nem úgy vagyok mint a PC-vel. Egy telefon csak menjen ahogy van. Nem akarom szoftveresen bizergálni.
Szóval vajon van rá esély hogy a későbbiekben már gyárilag ICS lesz rajta? -
pit stop
addikt
válasz AlrightSir #209 üzenetére
Xperia S tudtommal függetlenként már frissíthető, és van akinek már az is van rajta...
Ígéret szerint pedig P-re is meg kell érkezzen q2-ben.Más: Tesztből nem derült ki, bár S-nél is csak mellékesen lett említve (indokolatlanul), hogy ezek a Sony Tag-ek (nfc-s) - főleg ennyi pénzért - járnak majd P-hez is? Erről esetleg valami infó?
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
embe
nagyúr
válasz pit stop #211 üzenetére
Gondolom ez is piacfüggő. Oroszországban adnak hozzá még hdmi kábelt, és 2 db taget
-
Savaria_01
tag
Mennyi ram van a telefonban ?
-
dussy
őstag
-
pit stop
addikt
-
Zotya7474
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, nem tudja e valaki, hogy Gorilla Glass-al készül?
-
rizso
addikt
2:17-nél a teknős
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Cidan
tag
Valaki van már aki megtapogatta élőben ezt a telót? Erősen gondolkodok a beszerzésén, persze majd csak ha lemegy az ára, és érdekelne, hogy mennyire folyékony a rendszer rajta(smooth ). Meg a másik, hogy a fentebb belinkelt videóban, mikor a HTC-vel hasonlították össze a böngészőt, akkor ott mi lehetett az oka a kijelző sárgásságának.
Régóta venni akartam már egy okostelót, csak sose jött ki olyan készülék ami olyan must have lenne. Na ez nekem olyan, csak az ára menjen le 80-85 körülire, utána lecsapok rá. Egyébként nyár végére, ősz közepére mennyi esélyt láttok, hogy lemegy neki az ára ennyire?
-
rizso
addikt
Kijelző sárgasága nekem is feltűnt, bár szerintem a valóságban nem is volt, csak kamerán keresztül látszik ilyennek. Esetleg azt is tudom képzelni, hogy a fényerőt alacsonyra vették.
Szerintem az ára is hamar mélyrepülésbe kezd. Pl ott van az Arc/Arc S, azok is 100k fölött kezdtek, és most már jóval 100k alatt vannak (Arc S ~80k dominóval).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Fekka
tag
Én kipróbáltam élőben a telót, kicsit megforgattam a kezeimben. A kijelző nagyon patent, eszméletlenül jól néz ki. Biztos csak a videó volt a ratyi.
A kezemben egyáltalán nem akadt a teló, de nem is volt lehetőségem pl. flash-es oldalakat nézegetni-így arról nem tudok nyilatkozni. Alapesetben teljesen jó a sebessége (menüben mászkálás, fotó, ilyesmi) -
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó kis telefon, és nekem még tetszik is!
Mentalita'
-
AlrightSir
tag
Kicsit megtévesztő szöveg a sony weboldalán: "Az átlátszó elem 360 fokban látható fényjelzést ad." igen, a világítást ki be kapcsolgatva SOS jelet is tudok csinálni
-
pit stop
addikt
válasz AlrightSir #229 üzenetére
Szerintem csak arra gondoltak, hogy akárhonnan nézed látod, szóval nem csak előlről vagy hátulról látható, s nekem egyértelmű teljesen; de mindenki más
-
pit stop
addikt
válasz AlrightSir #231 üzenetére
Nem használható az értesítési fényként is?
-
rizso
addikt
válasz AlrightSir #233 üzenetére
Szép is lenne, ha az egyébként elegáns P ilyen szutyok csilli-villi, színváltós világítást kapna Jó ez a szolid fehér...
-
vkrisz
csendes tag
A tesztben is folyton lehúzták a GPU-t amit nem nagyon értek. Ugyan ilyen Mali 400 van az SGS2 és SGS3-ban is. Most akkor hogy is van ez? Mert ott szerintem elég jól muzsikálnak. Lehet, hogy a CPU nem tudja kiszolgálni a GPU-t? Ez az egy bajom van a telefonnal, hogy játékra állítólag nem az igazi.
-
rizso
addikt
Állítólag nem egyforma MALI400-ak vannak bennük.
-
rizso
addikt
Itt egy teszt, amiben van jó néhány tesztkép is - érdemes megnézni
Meg amúgy is érdemes átnézni a tesztet, akár kugli fordítóval is...
-
Land
veterán
Ez a processzor gyorsabb 2.3 alatt, mint egy S2-es processzor 1.4 Ghz-en? Lévén a 2.3 nem támogatja a 2 magot, így jelentős frekvencia kumülönbség van az S2 javára. Pl ilyen van az Arc S-ben is.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
rizso
addikt
-
Beci9595
tag
Nagyon jó kis telefonnak tűnik a teszt alapján. Csak lehetne olcsóbb
-
gzo
csendes tag
Na nekem már van ilyen izém A kijelző tényleg atom fényes, de a színek, hát khm... valahogy nem olyan jók. A sárga nem sárga, hanem inkább zöld. A HTC Desire-m színei sokkal jobbak, igaz, azon meg világosban semmit sem látni. A kamera egyáltán nem gáz sztem, imhol egy tesztkép, nem éppen ideális körülmények között:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest