Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
válasz
HardSanyeee #24 üzenetére
Bocsáss meg, tisztában vagyok vele hogy kicsúsztatható vezérlővel jön, csak rosszul fogalmaztam. A lényeg a mondat utolsó részén volt.
-
skul0
aktív tag
Az tény, hogy sokkal szebbek a játékok iphone-on mint psp-n, de androidra is egyre szebb játékok jönnek ki, ergo kis idő múlva utol fogja írni az iphone szintjét. Ez a psp mobilos ötlet akkor nem lenne halott, ha kicsúsztatható vezérlővel jönne, és természetesen a játékok mindegyike irányítható lenne vele. Így biztos megfogná azt a réteget, akik folyton játszanak a telefonnal, és a játékok fejlődésével ez a réteg is elképzelhető, hogy bővül.
Nekem kimondottan tettszik a teló, tény hogy hasonlít a vivazra, de számomra ez egyáltalán nem gond, ugyanis a vivaz is nagyon tettszik, egyetlen gond a symbian. Az xperia formaterv szerintem alapból szép, az, hogy hasonló telók jönnek ki úgy gondolom elnézhető, mint ahogy nokiánál is el lehetett nézni, (pedig 5800 nem túl szép szvsz), az iphone-ról már ne is beszéljünk. -
HardSanyeee
őstag
Ha abból indulunk ki, hogy a PSP Phone (avagy Xperia Play) 2.3-al jön, akkor valószínűsíthető, Hallon és Anzu és 2.3-al jön. Elég érdekes lenne ha felemás szoftverrel jönnének ki.
#18 skajwa: A PSP mobilon 4 darab gomb van az elején, ezen csak 3 darab van.
-
törölt tag
nem rossz az a psp... ha megnézed, hogy milyen hardverből milyen teljesítményt hoztak ki, akkor azért elismerésre méltó. évekbe telt, mire az ios játékok egyáltalán megközelítették, pedig az elejétől fogva sokkal erősebb vas volt bennük.
nem is beszélve a normális irányítógombokról... -
Hunter2
addikt
az egy patkány a telefon mellett?
-
Semmi értelme a PSP mobilnak.Az egész PSP koncepció halott ügylet.Nézz meg egy IPHON 4-et és rajta egy unrealt,vagy egy Need for speedet,leesik az állad,a PSP sehol sincs mellette.
-
skajwa
senior tag
Mondjuk, mivel nincs oldalról kép, lehet ez a sima psp mobil, csak kellett vmi hír, nehogy feledésbe merüljön...
-
BiP
nagyúr
Na, ilyen formában ez a psp koncepció is halott. Mint anno nokiánál az n-gage teló majd platform.
-
Azért olyan sok variálási lehetőség nincs e téren. Nekem nagyon tetszik az X10, míg a SGS, amit jó áron vehetnék, nem tetszik. Ha az lenne X10 külsővel, már megvettem volna. Ennyit tesz a design.
Azért ha a következő két évben valóban kijön a 6000. ilyen SE, akkor feltehetőleg én is unni fogom a külsejét, de akkor valószínűleg a SE átveszi a piacvezető helyet
-
plus44
veterán
Én meg igen, ls te bánnád, mikor már a 6000. ilyen teló jönne... Aláírom, jó brand ez az xperia x....A mini is nagyon bejön a pro-t is viszik, a nagytesó (jelenlegi) x10 sem rossz, csak érted, hogyha ezt kell néznem évekig, akkor akaratlanul is elkezd az ember vmi újat, de nem feltétlenül jobbat keresni.
-
kmarkk22
aktív tag
de ez ugyanaz a teló amit tegnap mutattak, csak ez nmost telljes egészében és állítólag a vivaz utódja... legalábbis én egy se oldalon így láttam napok óta... és az alakja is erre enged következtetni, mert igencsak hasonlít a vivaz-ra...
-
AS
félisten
Sony Ericsson Hallon: PSP mobil játékvezérlő nélkül?
LOLOLOL...........................
ÉS ehhez még jön 2 éves SP csipszet is.... -
plus44
veterán
Most akkor vagy 2 évig csak xperia hasonmásokat kapunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A februári Mobile World Congress során kerülhet leleplezésre a PlayStation Phone játékvezérlő nélküli változata.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest