Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefa
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
akkor meg hülyeség a reklám.
Most komolyan 2008 ban úgy reklámozni a gps funkciót mintha valami vadiúj dolog lenne
szerintem égő mondjuk lehet hogy maguknak csinálták a reklámot hogy nézd de jó végre van gps is a telefonunkban. persze tudom hogy a p1 ben is van opcionálisan de azt nem tudom hogy mennyire jó.az irásjeleket meg remélem senki nem veszi személyes sértésnak mert az badarság.
-
Biztos, hogy nem egymást találta meg a két telefon. Inkább lehet szó arról, hogy a lány bejelölte a térképen a srác földreérkezési helyét, és oda ment az autóval.
(Egyébként kevesebb mondatvégi írásjellel és csupa nagybetű nélkül is megértettem volna, csak korábban másként tetted fel...
) -
Cefa
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Amúgy nem értettem mia az a ficsör hogy a 2 telefon megtalálja egymást a gps alapján vagy mi?
Ey volt a kérdés.
a reklémban ugye a csávó kiugrik nem tudja hol ér földet a csaj meg megy utánna a gps-sel és a telefonban a gps-ben ott a zoom funkció rajta a csávó arcképe.
MI EZ A FICSÖR?????????????????????????????????
-
-
AS
félisten
Vele készült képek: háttt....

-
-
marcee
addikt
Kicsit furcsák számomra ezek a száguldozós reklámok, azt sugalják, hogy ez a menő, aztán meglepődnek a diszkóbaleseteken.
-
Cefa
senior tag
A reklám szerintem nagyon rossz nagyon gyenge olyan mintha home made lenne.
Abszolót nem pörög és a telefon keveset játszik szerepet benne.
Amúgy nem értettem mia az a ficsör hogy a 2 telefon megtalálja egymást a gps alapján vagy mi?
mer ugye ott volt a videoban a térképen hogy zoom akárki és még a fényképe is ott volt.
Ja és mondjuk a kocsi lehetett volna Cabrio és beleugrik az ülésbe a csávó sokkal jobb lett volna ha már ezt a témát erőltették.
-
Láttuk már a reklámban bemutatott szitut, de azért én ettől még kíváncsi vagyok a végeredményre!

-
bolondember
MODERÁTOR
nem rossz - ha belegondolunk, minden fícsört bemutat...

-
joshua7
veterán
'Érdekes' reklám.
-
<NewL>
addikt
Akkor egy ilyet is le lehet kapni vele

-
MC Pite
veterán
Ez videóbemutató...
SZÁNALMAS hogy így jellemezzük A 8mpixeles telefon. Ez olyan fontos paraméter mint a zöld autó
Hiába cybershot, a 8 mpixel egy viszonyszám, ami az érzékelő mérete nélkül szinte semmit nem mond, és akkor még a optikán és sw-en is sok áll vagy bukik!Ez csak garancia a sok helyet foglaló zajos képekre, semmi más

-
kavicssli
addikt
Ez meg mi lenne!?

-
AMD Power
titán
Ez volt 1x nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)