- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Camry vagy rav4?
utobbi.bár az elobbi sem rossz.
Mondjuk ha térdprobléma van, akkor le kell nyelni a békát, és suvot venni, más megoldás sajnos nem nagyon van.
igen, sajnos. pedig az IS300h, GS450h es hasonlo kaliberu "klasszik" autokat nagyon tudnam elni.A bőr a legjobb.
nem kotekedes kepp, de kinek mi. en egyaltalan nem rajongok erte. egyeten elonyenek azt tudom felhozni, h takaritani konnyebb, ha kilottyintettel valamit. de amugy telen hideg, nyaron meleg/felhevul a napon - tudom, van uleshutes/futes/szelloztetes, de annak is kell ido, meg akar plusz hibalehetosegkent is felfoghato, de most nem megyek el ezen iranyba. nyikorog allandoan, ha mozogsz benne, illetve ahogy gondolom te is lattad, itt a kodos Albionban a fekete boron kivul szinte semmi mast nem ismernek, amitol meg kulon agyfaszt tudok kapni, annyira semmilyen, otlettelen. legalabb lenne valami szep barna, ami mutat is valahogy, vagy ilyesmi.örök élet +1 nap, pláne a lexus bőr, pláne a takumi (legmagasabb felszereltség) bőrje
ismerem a felszereltseg nevet, de nem tudom, h az a bor mivel tud tobbet, mint az atlag. elhiszem neked, de en tovabbra sem rajongok erte. no offense.Nekem egy ma már öregecske is250 van most, lassan ideje cserélni (imádom, de nagyon zabál)
par eve nezegettem azokat, ultem is benne. jo kis vas, de igen, lezabalja a gatyadat is, plane, ahogy en kozlekedek idonkent. itt is meg kell nevelnem magam, kulonben nem hiszem, h sok haszna lesz a hibridkedesnek.Érted, a tököm fog 5-6 éves kocsit venni, ha csak 20,nagyon max 30%-al drágább az új.
abszolute, csak sajnos a kurrens Rav4 (amit szinten tudnek elni), atlag £30 korul/felett kezdodik, hitelbe meg nem akartam vagni magam, plane nem akkoraba. majd par ev mulva remelhetoleg. pedig abbol egy plug-int, foleg, ha lenne sajat keglim toltovel, es lehetoleg napelemmel, igen csak tudnek elni.a toyota-lexus hybrid meg ezerszer bizonyított, hogy röhögve elmegy addig
en is igy tudom, remeljuk, ez valoban igy van.Hybrid iszonyatosan tartja az árát, még a mostani agyhalott helyzet előtt is igaz volt ez, most meg aztán pláne...
hasonlokepp lattam eddig is, akkor nem en gondoltam rosszul.Lassan egy normális, 6 éves is300h se lesz £25k alatt, ami nevetséges, annyit egyszerűen nem ér.
az. neztem en is oket, teljesen agybetegek, amilyen arakon mennek. jopar jobban felspeccelt/kevesebbet futott/ujabb Rav4 is £23-25k+, plane manufacturer approved garival, mondom dehhh, biztos adok erte annyit, haggyuk' ma'. egesz mazlim volt ezzel.na de nem offolok tovabb, még a vegen az orromra koppintanak, folytassuk inkabb privatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest