Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Fura, de nálam ilyen probléma nem állt fenn, amikor a Saturnban próbálgattam a TV-ket. Először a Sharp-ra tettem rá a pendrivet az eladó jelenlétében, és amikor láttam, hogy mennyi gyászhuszár a médialejátszója, akkor megkértem, hogy nézzük meg a többit is. Kb. 3 héttel ezelőtt volt ez, s akkor már sejtettem, hogy Philips-es a TV, mert az ott lévő Philips ugyanazokat nem játszotta le, s minő véletlen még a menüje is ugyanolyan volt. Pana egyetlen 1 file-t sem érzékelt, pedig azt érzékelte, hogy USB-re tettünk hardware-t, de látni már semmit sem látott. 3 Pananál is ugyanaz volt a helyzet. A Samsung volt az egyetlen, ami szinte mindent vitt, de az sem volt hibátlan.
Az meg csak infó, hogy a Philips a legdrágább TV-ibe tesz Sharp kijelzőket. Elhiheted, hogy a Sharp a saját készülékeibe is azokat teszi. Kivétel a manapság alsó kategóriában megjelenő TV-it, mert szerintem azokba már valami mást tettethet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 58.5 mm full fém tamper
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest