- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért mégis csúszik kicsit az a frissítés, hiába van készen: link
-
AMD Power
titán
Normálisak ezek?
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
zsirfecske #49 üzenetére
de könyörgöm ha a hardver ott van alatta akkor miért nem??? Rosszabb nem lesz tőle..
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #49 üzenetére
az a baj az 1.6-tal, hogy egy rakás alkalmazás nem támogatja, vagy nem úgy működik vele. illetve ahoz hogy működjenek, a fejlesztőnek kétféle rendszerre kell optimalizálni, amit kevesen tesznek csak meg. és ilyen szempontból nagyon nem érdekel a SE "our vision" jeligéje, ha nem képesek/akarnak naprakészek maradni...
-
HardSanyeee
őstag
-
zsirfecske
addikt
csak ismétlem magam, mikor azt mondom tök egyetértek veled: fogdossátok meg 1.6-tal, nagyon korrekt már úgy is. ha meg mindig a legújabb android kell, és ez a fő szempont, akkor ne akarj SE-t venni. ők egyelőre másra gyúrnak, ami ezek szerint sokaknak nem fontos.
talpalavalo: nem a gyártó szánalmas, hadd tudja már ő hogy mi a stratégiája és koncepciója a saját telefonjaival kapcsolatban. nem kell megvenni és kész, van 100 másik gyártó.
-
talpalavalo
aktív tag
Ekkora szánalmat.. ezt azért nem vártam volna... Miért nem lehet kiadni rá a 2.2-t??? Szánalom, vegyek azért is új telót mi?...
-
Eagl3
veterán
válasz
Brutális eb #46 üzenetére
Nem értem, hogy lehet annyi programot használni, ami nem fér fel így a telefonra... persze tele lehet pakolni mindennel, az más kérdés, hogy soha nem nyitja meg az ember.
-
Eagl3
veterán
Mit ver mindenkit a víz a 2.2 miatt, még a 2.1 sem jött ki. Arról nem beszélve, hogy 1.6-al is teljesen korrekt a telefon, jellemzően azok szólják le, akiknek rálátása sincs a telefonra, csak a verziószámokkal dobálózik.
-
Brutális eb
addikt
válasz
eszement24 #42 üzenetére
3.0 már necces a kicsikre (min,mini pro) Ettől még a 2.2 jöhetne és asszem nem is háborognék a 3-as miattt. De ha 2.2 nem lesz akkor sem fogok szenvedni max 1 perces néma csend lesz az SE. karrierem végének áldozva.
-
eszement24
aktív tag
Hírt fikázóknak: lehet, hogy bárki kommentelhet oda, de attól még az Se is szokta így intézni a dolgait.Mi van?Rég volt már a P990es fiaskó?Akkor is ennyiben elintézték.Vegyél P1et..punktum.Lehet nagyon arcoskodni, de a helyetekben ilyen gyártónál nem tenném.Lehet, hogy kijön a 2.2.Naés?A többiek hol fognak akkor már tartani?Nem csak leugatni kell a cikkszerzőt, meg az aréna minőségét kritizálni, hanem gondolkodni sem ártana egy cseppet..ilyen gyártóra én nem lennék büszke a sok hőbörgő helyében..
-
plus44
veterán
Kár, de már z is jó, hogy a 2.1 jön. Am. sem rossz a cucc, 2.1-gyel még jobb lesz.
-
lkandris
tag
Akár lesz froyo rá, akár nem, ez a mentalitás gondolom senkit sem lep meg...
ez olyan motorolás: 0 support -
Kumite
aktív tag
Köszi a válaszokat, így gyorsabb volt, mint egy changelogot elolvasni
-
Örni76
tag
Jézusom, "forrás: Bluemerle"
Erről ennyit. És még csodálkoznak a Mobilarénások, hagy az SE tulajoknak itt üldözési mániájuk van
Egyébként már kész van a 2.1-es frissítés!
-
gabor72
aktív tag
válasz
Brutális eb #29 üzenetére
Igaz, nem írtam be a kommentbe a pontos jelenséget, éppen mérges voltam.
Pár hetente ér ilyen meglepetés. Tök jól működik a telóm, kezdem elhatározni hogy sokáig megtartom, aztán valami ilyesmivel megszivat.
Úgy hogy nem használok semmiféle widgetet a sebességgel sincs baj, ha kiteszek pár dolgot akkor jönnek a szaggatások.
A Bada-ról lemondtam egyelőre a wave topikban olvasottak miatt.
Megvárom a WP7-et, összehasonlítom a Nokia E7-tel és dönteni fogok.
A céges E71-em két éve tökéletesen teszi a dolgát jó minőségben, amit tud azt stabilan hozza, ilyesmit szerettem volna a Milesone-tól is, hát nem jött össze.Karma, most a reboot se segített pedig kétszer megtettem, jöttek a force close-ok. Akksi kivétel után helyre állt a rend.
-
DemonDani
addikt
válasz
HardSanyeee #28 üzenetére
HAHA hát pont nálad siklott ki a szövegértés
azért köszi a próbálkozást
-
Cyberpunk
félisten
Hát ez szivacs. Részvétem a tulajokhoz.
-
válasz
Brutális eb #29 üzenetére
Ha egyszeri esetről van szó, akkor nem, egyik se fordul elő.
Beragadt USB-kezelő kernel task (Motorolánál 2.0, 2.0.1 esetén bőven előfordult, reboot megoldja), vagy ahogy ő mondta, egy háttérben végtelen ciklusba futó alkalmazás sokkal valószínűbb. De azért kösz a játékot.
-
TheGerike
tag
Amúgy itt nem lehetne felhasználói és olvasói nyomásra töröltetni egy hírt?
Mert ennek így annyi valóságlalpja van, hogy semmi.Ja és én már tegnap frissítettem az X10-emet 2.1-re
Na ez se igaz, de hányan elhinnék, ha csak úgy beírnám
-
Brutális eb
addikt
A user errorhoz.
Egyébként abban a kommentben amire válaszoltam egy szó nem volt beragadt folyamatról érdekes....Válaszad az ios-t,badát,simbyt ezeken a rendszereken soha nem lesz ilyen probléma.
Karma! Egy aksi csak is kizárólag az oprendszer miatt lelhet meleg véletlenűl sem fordulhat elő,hogy hibás az akku,vagy a töltö.......
-
gabor72
aktív tag
válasz
Brutális eb #25 üzenetére
Akkor mihez van köze ha beragad egy process és szétszedi az akksit?
-
Nem hiszem. A JIT-en kivul en nem is tudok mas hasonlo ujitasrol mondjuk.
Nezd meg, hogy mi hasznalt partial wake-et.Egyebkent konnyen lehet, hogy a 2.2-tol fuggetlenul az ujabb szoftver-iteracioban jobb lesz a helyzet.
Masreszt termeszetesen az Androidhoz van koze. Mi mashoz?
Tan az akkumulatorok gorog istene rosszkedvu? -
gabor72
aktív tag
-
-
Wyco
aktív tag
Mi lesz majd vajon az x8-assal?
-
sagesz93
addikt
csoda, 2.1 legalább lesz rá...
szánalmas banda.
Kumite: flash támogatás az egyik lényeges, meg sokkal jobb erőforráskezelés, és még van 1-2 nem elhanyagolható dolog.
-
Kumite
aktív tag
Mennyivel tud többet a 2.2, mint a 2.1?
-
DemonDani
addikt
válasz
HardSanyeee #17 üzenetére
szánalmas... 2.1 se lesz már idén ilyen tempóval, nem még 2.2 XDD
Majd 2011 végén kiadja a 2.2-es verziót és igérem, hogy körbenevethetsz, hogy te megmondtad, hogy lesz -
leslieke
Jómunkásember
válasz
HardSanyeee #17 üzenetére
Ha kijön 2.2-vel, még lehet meg is veszem második telefonnak, úgyis kéne még egy.
-
HardSanyeee
őstag
Úristen, hagyjuk már... Előző topikban meg lett beszélve, hogy bárki tud kommentelni a blogba Sony Ericsson név alatt... Nyilván ezért is lett törölve a fals információ... Meg pont így jelentenék be, hogy nem lesz frissítés... Nevetséges ez a hír...
Akik meg elhiszik... Azoknak meg pofára esés lesz amikor tényleg kijön a 2.2, ennyi.
-
Már egy másik topicban ki lett beszélve, hogy bárki kommentelhet oda Sony Ericsson néven, így közel sem biztos, hogy ők írták ki, és ennek következtében talán nem véletlenül került törlésre a komment.
Ezt szerintem nem kellett volna hivatalos állásfoglalás nélkül hírbe hozniEttől függetlenül, igaz is ugyan úgy lehet, mint ahogy esetleg nem, épp ezért kellene a hivatalos állásfoglalás..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
BoneDragon #13 üzenetére
Akárcsak én. Wave előtt az X10-et akartam megvenni. Most már örülök,hogy nem vettem meg.
-
BoneDragon
veterán
De örülök neki, hogy nem vettem anno X10-et
-
z0d1AK
nagyúr
Így aztán nagyhatalom lesz...
-
leslieke
Jómunkásember
Ez a telefon az egyik legszebb hardverrel készült, kár, hogy ennyire hanyagolják.
-
AS
félisten
Szerintem sem lesz 2.2 ,max majd jövőre
-
jorgi22
tag
Persze, az SE egy ilyen hírt nyílván egy kétsoros kommentben jelentene be..
-
Lirion
addikt
Kéretik a hírt nagyon gyorsan törölni és új hírben javítást/elnézést kérni az ordas nagy baromságért. Az említett odalon én is írtam Sony Ericsson néven hozzászólást, szóval az idézett mondat pont annyira hivatalos, mint az én kommentem...
-
Probber
őstag
Ha igaz a hír és valóban nem lesz frissítés, akkor gondolom az SE ugyan azt a jól bevált "trükköt" fogja alkalmazni a 2.2-vel is mint az 1.6-tal. Tehát akkor fog vele elkészülni, mikor már minden más gyártó a 3.0-t használja.
-
kukac7
tag
mivel a blogon barki kommentelhet es nincs tiltva a Sony Ericsson nev hasznalata, igy barki barmit irhat a nevukben.
mar megint egy olyan hir, aminek nincs semmi valosagalapja.
majd ha posztken vagy hivatalos hirkent irjak, akkor lesz 100% a dolog.velvetesedik a mobilarena?
-
Levin01
őstag
Persze!
Valahogy el kell adni az új kacatokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest