- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Lehet hogy a GTX 700-as már hatékonyabb lesz compute téren,hiszen még mindig ottvan a GK 100(110?) a tarsolyban.Addig pedig nem igazán lesz olyan sok játék még amiben annyira lemaradna az NV szerintem,a GTX 700 gondolom legkésöbb jövő tavasszal már a boltokban lesz.Meglátjuk mit hoz a jövő,de a jelenben továbbra is tartom,680>7970,persze ha csak azokat a játékokat nézzük amiket mondtál akkor valóban neked van igazad,így meg aztán senkinek sincs igaza mert attól függ mivel tesztelünk.
-
GeryFlash
veterán
-
DNS_65
senior tag
Ez tényleg így van, van olyan oldal ahol ritkán frissítenek játékokat. Más kérdés, hogy így viszont aki az adott régebbi játékkal játszik még ma is annak ez nagyobb segítség, és hogy ott alapból benne vannak a régebbi VGA-k is, ezért sokkal könnyebben be tudja lőni, hogy a sajátjához képest milyen gyorsulásra számíthat egy esetleges cserével.
Én például azért nézegetem a Guru3D tesztjeit, mert ott még mindig benne van a Bad Company 2 és a BF3 is.
Ezért nem mindig rossz ez a "változatlanság". Persze tudom hogy haladni kell a korral, szoval van igazság itt is-ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest