- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
user137
őstag
végülis ha jobban belegondolok, egy kis paradigma-váltás belefér... a contactok fel gugliba, a céges XCH meg úgyis külön van, a naptáron meg látszik, h melyik elem honnan (XCH/Gmail) jön (ugye?)
Fotókat leszedni csak kábellel lehet? (habár nekem a Samu TV-n valszeg működni fog a DLNA is, az lenne ám a vakulj-paraszt!
)
én részemről egyébként meg vagyok véve, amint az nDrive kijön, bye-bye Nokia
-
user137
őstag
urak, a local sync megy rendesen (naptár, teendők, névjegyzék) via bluetooth? nem is kérdezett mér erre rá senki, ez annyira magától értetődő?
(ld: Nokia PC Sutty)
-
user137
őstag
urak, tud valaki vásárolni a UK vagy bármelyik másik store-ban? azt látom, h a többi store-ban már vannak fizetős tartalmak....
-
user137
őstag
válasz
Quasi_modo #2132 üzenetére
egyelőre tényleg ott tartunk, h a symbian a legfeature-gazdagabb mobil OS a világon.
szégyen -
user137
őstag
az nagyon gáz lenne, ha év végéig nem lenne semmi normális közelingyenes navi Wave-re.
gondolom a nagyobb gyártók sem fognak rámoccanni így, az újdonság meg kihalhat egy jó appstore nélkülaz nDrive kis régiónkra (AT-HU-CR-SVK) a szifonra 3k forint fixáras, annyit bármikor megérne a Wave-re is.
-
user137
őstag
At the moment, NDrive can't give permission to costumers register NDrive
on Samsung Bada devices. The Samsung store just gives permission to
download free apps. Since NDrive users must pay for the map, and the
samsung store don't have the option to buy maps, you can't finish the
process to use NDrive.
NDrive don't have other option unless wait for furthers instructions to
this kind of devices issues.
--
mikor is lesz fizetős magyar appstore?
és akkor a route66-ért hogyan kell/lehet fizetni? -
user137
őstag
urak, láttatok valahol nyomkodható kiállított verziót a Wave-ből? a speedshopot kérdeztem, de ott nincs
-
user137
őstag
nekem a mai napig nem válaszoltak a portugálok nDrive ügyben
ha valaki megtud valamit, kérem írja be.
(addig is megrendelem a Telenortól a Dézit
)
-
user137
őstag
én tudok egyet. Z_A_P fórumtárs telefonja ilyen, Karmáé meg nem.
szóval ha olvasod is a fórumot, esetleg nem égeted le magad :-)ellenben a válaszokra én is kíváncsi lennék. az ilyen 90k-s áraknál jó lenne, ha nem elcsalt áfával lenne 90k, hanem rendes 25%-kal, gyári garival (ami most még 100k felett jár egyelőre).
-
user137
őstag
írtam a portugáloknak, h mi van az nDrive-al, remélem hamarost válaszolnak. nekem simán megérné 60 ajrót lecsengetni a teljes EU mapért (egyébként halkan mondom, h van kódgenerátor is hozzá OFF márkájú telókhoz, egy próbát megérne :-)), csak sajnos a hivatalos árlista szerint 40 ajró a K-Eu és 60 EUR a Ny-Eu, az már nem kevés...
-
user137
őstag
válasz
master12 #1700 üzenetére
Flash lite van benne. A linkelt videókban annyi hiba látszik, h ha a flash tartalmakat addig kinagyítjuk, h "kilógjon" a képből az objektum, akkor a megjelenítés helyett egy nagy Adobe Flash logó lesz csak :-)
egyébként nem találtak benne kihívást a tesztelő urak. majd a tulajdonosok cáfolnak, ha akarnak.
-
user137
őstag
Techradar 12 oldalas review (angolul)
-
user137
őstag
"Ezt a készüléket előreláthatólag a 3. negyedévben kezdjük forgalmazni." /Telenor/
-
user137
őstag
válasz
Lopottmotor #1424 üzenetére
egyelőre tényleg úgy néz ki a dolog, mint annak idején a szifon - egy szép, nagyon szép telefon, a megfelelő funkciók nélkül.
sok minden van rajta, ami van az elég jó is. de nincs IM képesség, kétséges ez a premium-basic cucc, egyelőre nincs navigáció, nincs voice recognition, és az alkalmazások is inkább a jópofára hajaznak a használható helyett.
a kolléga dézijét naponta nyomkodom egy 10 percet, hát azért az Android market az egy óceáni vihar a samsungapps hullámaihoz képest. bármennyi pénzzel is áll be a samsung a piacra, amíg a funkcionalitást nem tolja belea készülékekbe, addig csak szép, de nem jó. úgy meg drága, akkor is, ha olcsóbb az átlagnál.
(egy jó törést nem találtatok még rá?
)
-
user137
őstag
a tulajoktól kérünk szépen akku-élettartammérést!
-
user137
őstag
hát urak, itt figyel a kolléga Dézije mellettem, az sem kevésbé impresszív készülék, és azt legalább forgalmazza a Telenor........
-
user137
őstag
nekem térképesnek tűnik az NDrive a store-ban! ráadásul a SamsungApps-on már cseh és szlovák is van!
-
user137
őstag
félre ne érts, tudom a definíciót. de most attól okos, h lehet rá alkalmazásokat telepíteni? mert akkor a Nokia 6230 is okos volt, meg minden Javás telefon is az.
vagy attól okos, hogy van rá (gyártó által cenzorált) appstore?
vagy attól okos, h teljesen nyílt az OS és/vagy az appstore?
attól meg buta, ha tud mindent, csak épp azt out-of-the-box tudja (kb mint a blackberryk)?idióta ez az okos megnevezés, na. okos már mindegyik, csak valamelyik szemből, valamelyik meg hátulról
-
user137
őstag
hátöööö...
UPDATE: We’ve got specs of Wave 2, Wave 2 Pro and pictures of Omnia Pro 4 and Omnia Pro 4, courtesy of Engadget and Fonearena. Both phones support quad-band GSM with EDGE connectivity (???), 3.2-inch TFT LCD, TouchWiz UI, Social Hub, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 2.1, 3MP camera, A-GPS, 80MB internal memory and microSD card slot.
részemről ez felejtős
-
user137
őstag
válasz
eladotattoo #1039 üzenetére
na de telefonálni egy 3310-essel is lehet. :-) mire használod még? és van-e már NDrive az app store-ban? mert a samsungapps.com-on nincs, még Portugáliában sem...
-
user137
őstag
Karma nem látszol feltétlenül boldognak a telefonnal, pedig egész olcsó is (90k független). Ha lenne NDrive, akkor már csak a Social Hub hiányozna, ugye?
miről tértél át? és visszamennél-e?
-
user137
őstag
ez érdekes egyébként, a symbianos nokiákon, ha otthagyom a gémélt és mondjuk elmegyek otthonról, a legközelebbi sync-kor rákérdez, h akkor most mit használjon (3G vagy valami más).
A Samunak is tudnia kéne ezt, gondolom.Egy épkézláb navi programot láttál már rá? Sehol a neten nem lelek infókat róla, h van-e, nincs-e...
-
user137
őstag
"Vodafone UK is offering the Wave for free with a GBP25 two-year service agreement that includes 300 free minutes, 500MB of data, and unlimited texting."
hát lenne még itthon mit fejlődni a drága szolgáltatóinknak
-
user137
őstag
válasz
manchester85 #353 üzenetére
a felhasználói élmény nem jön ide különvonattal sem, mert az szubjektív. az 5800 is tud zenét lejátszani, navigálni, netezni, wifizni meg BT-n adatokat küldeni-fogadni. a feature-listája nagyrészt megegyezik egy HTC-vel vagy egy n97-tel, vagy a szifonnal, vagy akár a samsung Wave-el. ezt próbálta neked a kolléga átadni, úgy látom sikertelenül
csak mindenki másképp csinálja a gyártók közül, ennyi.
szörnyű mennyi időd van ebben a topikban baromságokon szőrszálat hasogatni (vagy csak a szövegértéssel van baj?). sebaj, és leszálltam rólad, egyel kevesebb a spam a topikban
-
user137
őstag
válasz
manchester85 #349 üzenetére
te papa, az Amazonas 2 partján se látnád az esőerdőt fényes nappal...
1. érintőkijelző 2. 3rd party alkalmazások/bolt 3. GPS navigáció 4. valamilyen kamera 5. BT, WiFi 6. mindenféle adatátvitel és négy norma
ezen felül mondhatnám, h az iPhone tapija és designja mindennél szebb, mondhatnám, h az Android sync módszerei egészen forradalmiak, és azt is mondhatnám, h az előző kettő szar, mert a Symbianban meg 2005 óta van magyar hangfelismerés (voice recognition) és magyar hangszitetizálás, egész jó minőségben. de ezek részletkérdések igazából.
-
user137
őstag
az Apple-t sose becsüld le, olyan userbázisuk van, aki issza Jobs bácsi szavait, és megveszik amit kapnak. sőt, még örülnek is neki, h végre valaki megmondta, h mi kell nekik
(kedvencem, amikor Jobs bácsi bemutatta a 2gombos egeret valamikor 3-4 éve... de ez nem ide tartozik)
-
user137
őstag
kedves szerző urak, nem lehetett volna egy fixfókuszú kamerával felvennni az első és második részt a videó review-kból? szinte alig látszanak a feliratok
-
user137
őstag
válasz
manchester85 #282 üzenetére
nem unalmas ezt még neked szajkózni?
én pl a symbian3, a WP7 és most már a Bada mellett őrlődök, ebből még csak a Bada van kész telefonnal és OS-el, a Nokia hallgat, a WP7 készülékei meg valahova a homályba vesznek egyelőre...
aki szifonon gondolkodik, annak úgyis mondhatsz bármit, aki meg androidon, annak van elég választása már most is. egyik sem célcsoport.
-
user137
őstag
válasz
manchester85 #170 üzenetére
amióta a Nokia saját magát lövi tökön (S40, Symbian S60v3, v5, Symbian^3, Maemo), úgy 3-4 éve folyamatosan. A flagship Symbian S60 is egy rakás bughalmaz.
de ennek semmi köze a Samsunghoz. Szerinted nem lesznek rá alkalmazások, értjük. Majd idővel elválik, h igazad lesz-e.
-
user137
őstag
válasz
manchester85 #142 üzenetére
bocsánat uram, a Microsoft elég jó szoftvercég? És hol is van az über microsoftos teló?
-
user137
őstag
nem sir, nekem az a bajom a Droiddal, h nincs más út, csak a minden megosztása. ez az, ami kiverte a biztosítékot. Miért nem lehet (nem lehet?) lokálisan szinkronizáli a vasat, mint egy Symbiant, Bluetooth felett vagy USB-n?
tök jó lenne az android, ha opcionális lenne a G*-os szinkron, de nekem úgy tűnik, h nem az, és így inkább kizárom az egészet, és egy kőkorszaki Symbian telót használok.
-
user137
őstag
más, h a múltamból mit akarok megosztani a világgal, és más, h a nap-mint-napi életemet mennyire tudja a Szolgáltató (üzleti partnerek, céges levelezés, tárgyalások helye, leírása, stb...) te nem érzed ezt nagyon veszélyesnek egy üzletre?
Persze, fenn vagyok az iwiwen, so what? Ettől még a gugli nem tud rólam mindent, sőt, amit tud, az rég nem aktuális nagyrészt.
-
user137
őstag
nem a víz, hanem az esőcseppek. felületi feszültség a neve, tanítják fizikából kb hetedikben (vagy gimi másodikban?!). A nokiákon is mind felül van a füles csati, oszt hallani tömeges beázásról... ?
-
user137
őstag
válasz
manchester85 #87 üzenetére
szifon user detected!
kiszálltam, mindenben igazad van, ez a topik nem erről szól. -
user137
őstag
válasz
manchester85 #73 üzenetére
a Google-nél neked megéri, h a Google mindent (értsd: mindent) tudjon rólad? Facebook status, a leveleid, a találkozóid, a kontaktjaid nevétcíméttelefonszámát? Aki cégesben használja, annak az üzleti partnereit, a céges levelezést, a céges naptárat? Van akinek az Android emiatt kiesett (én pld).
A Windows Mobile-t nem is említetted, ott is hiába a HTC, ha a régi készülékeit kukázhatja a WP7-tel, talán ezért is azóta csak Droiddal nyomulnak. Hiába annak meg a Microsoft állt a háta mögé, annál nagyobb csak nem kell?!, a WinMo platform mégis gyakorlatilag halott.
Az iPhone meg messze nem csúcskategória, csak csúcsdesign csúcs árakkal. A harmadik generációra jutottak el oda funckionalitásban, ahol egy mostani 3-4 éves Nokia telefon volt 2006-ban (kihangosítás, tethering?, vakus fényképező?, MMS?, ékezetek?). És még az Apple magyarázza a bizonyítványt, h a többiek hülyék.
de megszokhattuk az almás júzerektől a brandre jellemző agymosottságot.
Nekem tetszik nagyon a Bada, a Samsung képes jót alkotni, ha akar (OmniaHD, Spica, Omnia2), itt a nyílt SDK is. Amint elérhető lesz az NDrive vagy valami épkézláb GPS alkalmazás, rohanok a boltba venni látatlanban!
-
user137
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest