- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
hopeti82 #521 üzenetére
Szerintem nem igazán lehet összehasonlítani a két készüléket (objektíven). Az egyik Android, a másik Samsung Bada platform...teljesen más az alapja...szerintem.
Én mindenképpen valamilyen Androidos telefont javasolnék, az, hogy ez milyen legyen már pénztárca és "mire is fogom használni?" függvénye.
Én alapból azért tértem át Androidra a K800i-ről, mert kellett a google contact és calendar szinkronizálás, valamit normális imap és webbrowser. Nálam elsődleges szempont az volt, hogy megkönnyítse a munkámat és ne kelljen mindig előkapkodni a laptopot amikor egy levelet vagy weblapot meg kell néznem, esetleg .xls és .pdf anyagokat is el tudjak olvasni.
A többi amit tud, már csak exrta funkció, persze magas színvolnalon. Egy hónapos android használat után annyit nyugodtan mondhatok, hogy szinte az összes andridos telefon a "nincs elég memória" betegségben szenved, még a Desire is. Ennél a telefonnál viszont van 2GB amibe pakolhatjuk a vackainkat. Én mindenképpen ezt tartom a leglényegesebbnek.
Szerintem Android, és ha Android, akkor olyan telefon, ami gyors, erős procija van és sok memóriája. A GalaxyS ilyennek tűnik, így szerintem én bele csapok egy ilyenbe, ha lehet majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest