- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
hopeti82 #521 üzenetére
Szerintem nem igazán lehet összehasonlítani a két készüléket (objektíven). Az egyik Android, a másik Samsung Bada platform...teljesen más az alapja...szerintem.
Én mindenképpen valamilyen Androidos telefont javasolnék, az, hogy ez milyen legyen már pénztárca és "mire is fogom használni?" függvénye.
Én alapból azért tértem át Androidra a K800i-ről, mert kellett a google contact és calendar szinkronizálás, valamit normális imap és webbrowser. Nálam elsődleges szempont az volt, hogy megkönnyítse a munkámat és ne kelljen mindig előkapkodni a laptopot amikor egy levelet vagy weblapot meg kell néznem, esetleg .xls és .pdf anyagokat is el tudjak olvasni.
A többi amit tud, már csak exrta funkció, persze magas színvolnalon. Egy hónapos android használat után annyit nyugodtan mondhatok, hogy szinte az összes andridos telefon a "nincs elég memória" betegségben szenved, még a Desire is. Ennél a telefonnál viszont van 2GB amibe pakolhatjuk a vackainkat. Én mindenképpen ezt tartom a leglényegesebbnek.
Szerintem Android, és ha Android, akkor olyan telefon, ami gyors, erős procija van és sok memóriája. A GalaxyS ilyennek tűnik, így szerintem én bele csapok egy ilyenbe, ha lehet majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Google Chrome
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest