Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuz
tag
Valaki tudna segíteni mert egyszerűen sehogyse tudom menteni az efs mappát,amikor elindítom az EFS pro-t az kiírja,hogy tegyem fel a Busybox-ot de ahhoz meg root kell.. (pedig úgy csináltam ahogy az 1.hsz.-ben van ...elvileg)
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
Gizmo94
veterán
Az este szele téged is meglegyintett. Amint írták, root nélkül nincs EFS mentés, a roottal kezdj.. (első hsz. )
MunezXBK EFS mappája lesz, csak arról mentése nem.
SzlobiG Én anno azonnal takarítottam róla a gyári romot és raktam fel az aktuális siyah-t, így nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz conanabarbár #29546 üzenetére
3.0.36 alpha 30. Ez a kernel verzió száma, de a méretét nem tudom, rommal együtt volt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gizmo94
veterán
válasz intovon #29560 üzenetére
Jól sikerült... Igen, tudsz. Újraflasheled, ezúttal jól..
Azt nem értem, minek triangle-zed? Szervizbe akarod vinni, vagy miért fontos a számláló? Ott azért írja, mert szervizre készíti fel, hogy ne maradjon nyoma a flasheknek custom után.. Voltaképpen mit szeretnél csinálni?
Ha kiderül, talán tudunk segíteni..[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Alakul a rom kapott kör akku-t, tinta effektet, meg scrollozós hátteret.
Tényleg jó gyors ez a rom annyira mondjuk nem észre vehető mert nagyon gyors a gyári is, de gyorsabb viszont a kernel az marad gyári.
-
intovon
csendes tag
válasz Gizmo94 #29561 üzenetére
De mit ronthattam el? Azt csináltam, ami le volt írva.
Amúgy egy gyári beállítás visszaállítása megoldotta a problémát. Aztán használtam a *#272imei# kódot és kiválasztottam a PAN kódot és megnyomtam az INSTALL gombot. Újra is indult a telefon, visszaállított, de ugyanaz a hiba.Végig szerettem volna csinálni minden pontot... Azért.
A hibaleírásom már messze van, ezért röviden:
független a teló, de a telenoros kártyámmal nem csatlakozik a hálózathoz, míg t-mobilossal igen. Ezt szerettem volna megoldani.[ Szerkesztve ]
-
intovon
csendes tag
válasz Gizmo94 #29564 üzenetére
Az Android már nem omlik össze, csak az eredeti probléma van meg.
Két okból is merem írni, hogy független:
- próbáltam másik ugyanilyen S3 (t-mobilos) telóba tenni a kártyám, de az hálózati feloldó kódot kért. Az enyém nem kéri
- Írországból származik a telefon, szóval ha függő lenne, akkor nem menne a magyar T-Mobile hálózatán seMi lehet a megoldás? Köszönöm!
-
Gizmo94
veterán
válasz intovon #29569 üzenetére
Az a megoldás csak akkor megoldás, ha függő a telefon, márpedig szerinted nem az.
SzlobiG Nekem semmi érdekem azon vitázni,hogy az vagy sem, részemről tökmindegy. Én elfogadom, ha a tulajdonos szerint független, ebben az esetben pedig nem tudok megoldást, mert ez így kócos ahogy van, hogy egy független telefon nem megy minden kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Estet.
Németbe vettem a telot es szeretnem regisztraltatni samun hogy kapjak plusz ket ho garit. Samu.hu vagy .de oldalon kelene ezt megtennem,vagy az mindegy hogy magyarkent reggelem be ?
-
ferrari1
őstag
Ami ma itt ment az már no komment kategória :-(
[ Szerkesztve ]
-
billywood
tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok a készülékkel kapcsolatban? Új telefon vásárlása előtt állok, és az "S3 vagy HTC One X?" kérdés ami most foglalkoztat. Remélem pár infót tudtok mondani, ami hasznos lehet
S III
-
sanyirigo
senior tag
-
billywood
tag
Köszönnöm a gyors válaszokat Eddig HTC-m volt, de már elég régi, ezért is veszek újat. Én is az S3 felé hajlok.
Az akku hogy bírja? HOX fórumon azt szidják, ahogy olvasgattam...Keresőbe már írtam mindent, ennyi tesztet még az életben nem olvastam
[ Szerkesztve ]
S III
-
billywood
tag
Mi a vélemény az olcsóbb készülékekről? Tehát amikhez csak 1 év garancia van. (van ahol azt írják, hogy telefon+töltő, német nyelv, máshol pedig azt, hogy ázsiai gyártmányúak, csak töltő, viszont azt nem írja, hogy a drágább hol készült...)
Szóval egy kis útmutatást tudtok ezzel kapcsolatban adni?S III
-
Sógi
addikt
válasz R2D20208 #29589 üzenetére
Hello hawer! De rég láttalak errefelé
Érdekes, mert nekem van egy ilyen szürkében (az mondjuk márkás: rock) is, amit használtam rendesen és nem tört még el ott, ahol jelölted, de gondolom meg lehet úgy nyomni, hogy elpattanjon vagy esetleg user error, biztos rosszul tetted fel
Mi van veled? Meló megy még? Szép a táj? -
Con Troll
senior tag
Sziasztok,
tegnap óta vagyok S3 tulaj, első androidos telefonom, így még ismerkedek a rendszerrel. Wave I-ről váltottam, ott megoldható volt, hogy valamilyen szerviz menüben a gyári hangerőt (zenelejátszóét) feltekerjem. Most itt S3-on a max nekem kicsit halk, így szeretném tuningolni valahogy. Keresgéltem a fórumban, de ilyen rootolós megoldásokat láttam csak, ahhoz pedig még nem értek.
Gyári szoftver esetében hogy lehet ezt kivitelezni? (Mármint a hangerő tuningolását).Köszi előre is.
-
veterán
válasz premete #29593 üzenetére
a vastagitast sajnos el kell fogadni de ha mar teszek ra egy tokot,akkor az adjon teljes vedelmet a karcok ellen! egyebkent akkufedelet meg lehet hozza szerezni, de ha a kromhatasu keretet megkarcolod, akkor azt eleg sokaig nezheted! na azt nehezen tudnam megemeszteni!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Sógi
addikt
válasz gyuri81 #29591 üzenetére
Nálam ez nem volt gond eddig S2-S3-nál, de tudom, hogy a legtöbben teljesen körbeburkoltan szeretik/érzik biztonságban a telefont, én nem
Nálam nem a full védelem a lényeg, hanem a design, anyagminőség, ujjlenyomat mentesség és a színek is, mellette persze ez is véd egész jól!(#29593) premete : Annyira nem vészes, de igazad van abban, hogy, ha pl lenne egy S2-eshez hasonló hátlap, akkor semmit sem tennék a telefonra, max, ha durva helyen járok vagy buli van...
Fóliát is rühelem...Minap akart meggyőzni egy gsm boltos, hogy kell az hidjem el, mert karcos lesz, én meg próbáltam magyarázni neki, hogy az S2-ön meg S3-on sem volt fóliám és egy hajszálkarc sem volt rajta...Nyilván függ a felhasználótól is ez a történet..(#29596) gyuri81: A díszléc/csík nem karcolódik! A hátlap az már igen, de nekem még a díszcsíkon még sosem volt karcom...Második S3-am június óta...
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Nekem tokkal már nem fér bele a fixen beépített autóstartóba, az a pár mm ennyit számít. Az, hogy a hátlap karcolódik eleve nem szép dolog, de ez a zsíros hatása az ujjlenyomat-gyűjtés miatt már botrányos: alig 2 hónaposan olyan a hátlap, mintha minden reggel azon vágtam volna a szalonnát: más, olcsóbb készülékeken pedig az 1 éves hátlap újnak tűnik, ugyanolyan használat mellett (Motorola Atrix2, Razr, stb.).
Nem hiszem, hogy ilyen tételben egy jobb hátlap akár 1 dollárral emelte volna az előállítási költségeket.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)