- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyirigo
senior tag
Na meglett az S3 nekem is végre. Vodánál vettem, de 4.0.4-es android van rajta. Annak ellenére, hogy első bekapcsoláskor jelezte az elérhető frissítést, hiába nyomok rá, feldob egy üzenetet:
"A szoftverfrissítő szolgáltatás hozzáférésének biztosítása a felhasználók kéréseinek sorrendjében történik. Próbálja meg később"
Na most ilyenkor mi van? Nyomkodjam rendszeresen, hátha enged majd frissíteni?
Pixel 7
-
RockCNC
senior tag
Frissült a KIES...
-
fuximaxi
senior tag
válasz sanyirigo #23401 üzenetére
Ha más nem, reggel próbáld, olyankor általában kevesebben próbálkoznak. Kollégámnak reggel 7 fele sikerült, úgy hogy előtte való nap délutántól próbálta frissíteni.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Teffi
csendes tag
Sziasztok,
JB update-tel kapcsolatos kérdésem lenne. Gyári BHL1 van a XEH telefonomon rootolva. Ma végre megjött a várvavárt DLJ4 OTA, de még nem engedtem rá.
Felmegy ez az OTA is gond nélkül mint a korábbi BHL1 vagy LFB és csak újra kell utána CF-Rootolni, s a 6.4-es verzió megbírkózik vele? Ha esetleg nem, akkor mi a tennivaló, hogy sikeres legyen a frissítés és root is legyen újra?Köszi előre is.
-
-
Teffi
csendes tag
válasz Varszegig #23410 üzenetére
Köszi. CF-Autorootra gondolsz? Miképpen kell eljárni, ha már van CF-Root a telefonon? Felrakni a a DLJ4 OTA-t és utána ODIN-nal a CF-Autoroot?
Másnak van tapasztalata CF-Root 6.4-el és a DLJ4 OTA-val? Felmegy egyáltalán a CF-Rootolt BHL1-re?
Köszi.
-
p2pp
őstag
Micro USB to Hdmi és micro Usb to Usb adaptert hol lehet olcsón venni?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
plejik
addikt
Lenne egy kérdésem, ha minden igaz ma meglesz az S3 am. ÉS jelenleg melyik a legújabb gyári rom? 4.1.1? Ha igen honna érhető el? Előre is köszönöm a segítséget.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
Okés kösz mindenki, majdcsak megoldom az S2 után...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Sógi
addikt
Megnéztem a samsung slim covereimet, fehér és kék (2dbosak), mindkettő gyári és nincs rajta alul gs3 felirat, egyik speedshopos másik mm-es...érdekes...van olyan kinek rajta van?
Ha valik a pesterzsébeti mm közelében jár, érdemes ott megvenni, ha van még, két hete a kék 3000.- a fehér 2000.- be került.
Jah, igen és volt pár kellemes hard tok is hozzá, amit még ebayen sem láttam 3-5 ezer között.[ Szerkesztve ]
-
Nazrym
tag
Holnap veszem meg S3 LTE T-nél. Eddig soha nem volt androidos mobilom, ezért lenne pár nagyon kezdő kérdésem. 1-2 napja olvasgatom a forumot és az biztos,hogy szeretném lecserélni a kernelt és a romot, és az érdekelne,hogy jár garancia vesztéssel, hogy ha ezeket megcsinálom. A másik, hogy milyen oldalt vagy kernelt ajánlanátok egy kezdőnek, csak azért kérdem itt, mert látom eléggé tapasztaltak vagytok ebben a témában.
-
Sógi
addikt
válasz Nazrym #23435 üzenetére
Első hsz ajánlott!
+ vigyázz, mert ez I9305 és xda-n külön készítenek romokat hozzá.
A root asszem ua, de utána kell nézni.
Pesti vagy? Szívesen összefutnék veled és akkor meg tudnám lesni a 2 giga ram különbségeket
Lehet sokat tudnék segíteni is romolásbanJól láttam, h dominoban nem lehet kapni T-nél az LTE-et?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
"Eddig soha nem volt androidos mobilom (...) és az biztos,hogy szeretném lecserélni a kernelt és a romot, és az érdekelne,hogy jár garancia vesztéssel, hogy ha ezeket megcsinálom."
De könyörgöm, miért???? Ha kezdő androidos vagy, miért kell rögtön romot cserélni, meg kernelt??? Mellesleg, különben sem kapsz semmi extrát szerintem. És igen, garanciavesztéssel jár, de visszaállítható.
Használd ahogy van, és jó lesz -
Leonardo91
senior tag
Erre valaki?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Yeffy
veterán
valaki tudna segíteni, h hol tudok erre a telóra való Siyah kernelt leszedni? csak mert ez, ami elvileg SGS3ra való, 503 server error hibás. nem tudom leszedni...
vagy erre jó az 1.8.4-es legújabb is?[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Drbonci
aktív tag
Számomra újdonság volt e kiegészítő létezése, de nagyon tetszik. Van vkinek ilyen? S3 játékra, GameKlip
-
Yeffy
veterán
válasz South Velen #23443 üzenetére
rendben, akkor leszedem, azt rápakolom. vagy másnem az eggyel korábbit.
köszi szépen
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Nazrym
tag
Kösz a gyors válaszokat, oké akkor hagyom egyenlőre úgy ahogy van, kitapasztalom mi mire van. Közbe körül nézegettem, lehet rossz helyen teszem fel kérdést, de szerintetek S3 LTE vagy Note 2 LTE?
-
visionbp
tag
Sziasztok,
az S1, aztán az S2 után most már itt... Nem tudtam megállni, megköszöntöttem magam egy S3-mal, remélem, beváltja a hozzá fűzött reményeket
Igyekszem nem kérdezősködni feleslegesen, sőt -
lajki7
senior tag
Vedd meg szepen az ltet,utana csereld szepen el velem,van egy kek fuggetlen s3am. Olyan romot meg kernelt kapsz ra hogy csak na!!!! Sot! Teszek ra neked 2 db romot egyszerre tudsz valtogatni,egyiknap ez masiknap az jah voodoo is lesz rajta...nem tudod h mi az de nagyon jo! Nekem elhiheted! nah all az uzlet?
iPhone 11 Pro
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok! Reggel feltoltam én is ezt a Lengyel csoda romot!
Egész jónak tűnik! Egy olyat vettem észre, hogy mintha sokkal halványabb lenne a ledes visszatérés! Másnál is?A másik, hogy a superUS program megmaradt, mert a gyári 4.0.4 em rootolva volt. Csináltam FR-t, meg mindenféle takarítást! Lehet először fel kellett volna raknom a szűz 4.0.4 et, és nem a rootoltra odinozni? Ez a későbbiekben okozhat bármilyen anomáliát? Vagy toljam fel erre is a rootot?
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest