- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Dettó. Most tesztelem loop-os videóval, közben BT, és WiFi megosztás.
Jelenleg 30%-on áll, 5 óra után. Tehát ez így nem olyan rossz, mint ahogy a mindennapi használat során érzem.
Ha teljesen lemerül, megírom a végeredményt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
modeller
aktív tag
Van valakinek valami jó ötlete, hogyan lehetne a videófelvételt távolról inditani-megállitani?
Távol alatt 1 métert kell érteni.
A lényeg, hogy FullHD 60 fps-ben kell felvenni.A gyári kamera app-ban be lehet állitani, hogy a hangszóró gombokra inditsa-megállitsa a felvételt, ezért gondoltam a gyári fülessel tudom vezérelni. Működik is, de amint beledugom a fülest, átvált a videófelvétel a füles mikrofonjára ami nem jó nekem...
Neten azt irták a soundabout nevű programot kell felrakni, abban le lehet tiltani, hogy a vezetékes fülesen ne érzékelje, hogy van mikrofon, de hiába, akkor is átvált rá a kamera app. (egyébként elég érdekes app, nagyon sokmindent lehet benne testreszabni a hang kezeléssel kapcsolatban)Megfelelne android wear-es okosóráról is vezérelni, próbáltam is alkalmazásokat, működik is a dolog, de egyik se tud FullHD 60 fps-t felvenni, mintha nem kérdeznék le, hogy mit is tud a kamera, hanem beégetett profilokat engedne csak kiválasztani.
Próbáltam bluetooth headsettel is, az viszont nem is vezérli a hangerőgombokra a gyári kamera alkalmazást, az csak hangerőt állit.
Nyitott vagyok sok mindenre, mehetne taskerből, másik telefonról inditva stb.
-
Burt1793
veterán
Köszi szépen, ezt én is kipróbálom.
Én is megvettem a legtöbb alkalmazást, amit használok, megéri.(#7660) Littlecar: A sima Samsungos böngészővel (Internet nevű) nem működik? Van valami reklámblokkoló ehhez? Rootolva van, azt tudom...
Van olyan ember, akinek megy egész nap a net a mobilon és nem fut minimum 3 órát az android rendszer vagy az android operációs rendszer? Szerencsére tényleg nem meríti durván, de azért érdekelne az oka.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
Üdv. vettem egy s7 est.előzőleg s6 volt.nem zavar hogy 16:9 ben 9 megapixel nem pedig 16 .Ami nagyon zavaró hogy este,
vakuval videó felvételt csinálva sokkal rosszabb mint az s6. (szemcsés színtelen) Próbáltátok már?
Mi a véleményetek róla?
A sima fényképezőt nézve, jobb.(valósághűbb színek, gyorsabb fókuszálás)Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
ja és 5- 6 óra kijelző idő .
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
air
nagyúr
válasz #67656192 #7660 üzenetére
Nem.
Ne azt nézd, ami a Play-en van!
Erről van szó: [link]
Vagy nézzétek meg az AdClear-t!(#7665) dekrer
Ezt már múltkor is írtad. De szerintem azt nem írtad meg, hogy miért rosszabb.
Most viszont én a többieknek ajánlottam.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ShadowLac
addikt
4g probléma nincs . magyar ország,városok,vidék (román határ) Erdély hegyek.Szlovákia , lengyel o hegyek ,kisváros, vidék, nagyváros, stb szóval JÓ !!!!!
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
törölt tag
Köszi, gyanus volt nem jót nézek( neked is air).
Operát használok, a böngészőből az is eltünteti a reklámokat(már a beépitett addblocker) de ha "megtelik a feje" akkor elkezd szarul tördelni, úgyhogy inkább kikapcsoltam. Ameddig müködik addig viszont elég hatékony.
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
Ha valakit érdekel Samsung Storeba érkezett gyári fólia s7 és s7edge készülékekhez
-
Musaka
senior tag
Azt dokumentáld majd hogy kb 18 óra alatt 4 plusz SOT jön ki.
Sajna a telefon akkor is merül ha nem használod intenzíven. Nekem elég lenne 2 óra SOT reggel 6 tól délután 17 ig ha maradna benne kb 50 százalék még. Persze nem otthon wifin hanem mobil neten.Én is csináltam már 6 órás SOT ot 8 óra alatt.....
-
Burt1793
veterán
Nekem most 22 óra készenléttel 2 óra kijelzőidő megvan majdnem és 55%-on van. Egész nap ment a mobilnet, sokat ment a Bluetooth is autós kihangosításra és zenehallgatásra. AOD végig mutatta az időt. Ha megmondod hogyan kell teljes oldalas screenshotot csinálni, feltöltöm. A fényerő is végig 50 és 100% között volt.
6 óra SOT-t tényleg tud egyhuzamban még játékkal is, akár magas fényerőn, nettel. Szóval jó lenne egy frissítés, a hardver nagyon jó, ez a szoftver nem tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Megtaláltam a funkciót:
Üzemidő: Összegzés, SoT, Android rendszer, Cella készenlétben, Android operációs rendszer.
Az energiatakarékos alkalmazáshasználat nálatok be van kapcsolva? Én kikapcsoltam. Anno az A5-ön ez merítette még jobban a telót. Lehet, hogy most bekapcsolom, megnézem milyen vele. Az épn mobilom telenoros, rég jött rá frissítés. Build száma: MMB29K.G930FXXU1APEQ
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Mai nappal boldog tulaja lettem egy S7-nek.
Egy S7E-ről vàltottam, jobban bejön ez a klasszikusabb forma, ès kisebb mèret. -
F-ECT$
titán
válasz Bozso68 #7686 üzenetére
Nekem is a méret volt a döntő, illetve zavart, hogy lényegében a kijelző szélét fogom ha kézben van a telefon.
Az S7E mellett szólt a 20%-kal nagyobb akku, de több tesztet is megnézve ez nagy előnyt nem jelentett a nagyobb kijelzőfogyasztás miatt.
Ha lesz pár nap tapasztalatod, akkor szívesen látnék egy kis összehasonlítást, hogy melyik miben jobb / rosszabb szerinted.
Dive ever, work never.
-
Burt1793
veterán
válasz Szakiii #7681 üzenetére
A tálca színe nagyon szép ezzel a material témával, illetve az ikonok. [link]
Ma csak akkor kapcsoltam netet amikor nyomkodtam a telót, reggel óta 40 perc az SoT és most 91%on van. Szóval ha spórolni szeretnétek az aksival, nyomjátok ki a netet. Ja és mivel most a zsebemben volt a mobil, az AOD-t kilőttem reggel. -
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #7689 üzenetére
Én nagyon sokáig gondolkoztam, hogy melyik legyen. Az edge szebb és nagyobb az aksija, de sokkal nehezebb egy kézzel használni, így végül a sima lett, pedig a szívem az edge felé húzott, sokat próbálgattam is. Nem bántam meg, hogy nem vettem meg azt.
Most így ebéd alatt elnetezgettem, közepes fényerőn, bluetoothon zenét hallgatva. Nem rossz az üzemidő, tetszik.1, 2.
Mindezt úgy, hogy itt a gép, de jobb ezt használni. 😃 Tényleg elég pörgős a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Ma megneztem a saturnban a note7- et. Nagyon szep. 850 euro.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
a347
aktív tag
Valóban kapható a Samsung boltokban kijelzővédő fólia. A Westendben néztem meg. 3990ft (sima S7-es), de a felrakást nem vállalják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest