- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
-
Baros05
csendes tag
Akit érdekel FÓLIA, annak tudom ajánlani a - korábban istenített és fikázott - SCREENKNIGHT márkájú fóliát.
Ami kell hozzá:
- sok türelem
- egy kis kézügyesség, de egy általános iskolai technika 3-as megteszi.Elég sok fóliát raktam már fel telefonokra, de ez vitte a prímet. Nehéz felrakni, mivel szappanos vízbe kell mártani és úgy rátenni. Ezzel nem is lenne baj, de méretre milliméterre pontosan akkora, mint a kijelző...felrakás után, ha 1 mm-t is tévedsz, akkor ott bizony feljár a fólia. Mire nagy nehezen tökéletesen ráhelyeztem, ráraktam egy egyszerű átlátszó szilikon tokot...ami természetesen felnyomta mind a 4 sarkát.
Érdemes egy nagyon kicsit levágni mindenhonnan (sarkak, oldala, teteje) és így egy tökéletes fóliát kapsz. Takar mindenhol, védi a kijelzőt (ugye a tempered glass-al az a baj, hogy felfekszik, a sima fóliák meg nem érnek végig a kijelzőn)
Említették korábban, hogy nem csúszik, meg szar a textúra, stb...szerintem ez nem igaz. Az elején kicsit tapadósabb a fólia, de ahogy a kezedtől zsírosodik és használódik, utána fel sem tűnik (3. napja használom a fóliát) Egyéb színváltozást én nem tapasztaltam. 4 fontért vettem ebay-ről UK-ből, mert sürgetett az idő, de szerintem bestbuy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az olasz ROM fent van már valakinek?
-
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok!
Egy S2, majd egy S5 után csatlakozom az S7-es táborhoz
Olyan kérdésem lenne, hogy két kezdőképernyőm/lapom van, hol tudom beállítani, hogy a második "lap" után ha jobbra húzom újból az első jöjjön?
Anno már az S5-ön is 6.0 volt és azon be tudtam, de itt nem találom, ötlet? -
Burt1793
veterán
válasz Sandormaster #8067 üzenetére
Ezen a TW-n ez nem állítható szerintem. Legalább is én végigjártam rendesen a beállításokat az ütős üzemidő miatt és nem találtam.
-
Burt1793
veterán
A fejlesztői beállítások legalján mi az az inaktív alkalmazások rész (legalsó)?
Nem lehet valahogy beállítani, hogy több osztás legyen a fülhallgatós zenehallgatás hangerőskálájában? Kicsit nagyok az ugrások. PowerAmpot használok amúgy. -
UfoZoli
aktív tag
válasz Sandormaster #8067 üzenetére
A kérdés érdekes, bár számomra érthetetlen.
Ha csak két lapod van, s a másodikon állsz, akkor akár balra, akár jobbra húzod az elsőn fogod találni magad...
Feltéve ha a my magazine ki van kapcsolva...[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Burt1793
veterán
Köszi nektek pont ezt néztem, de nem mertem állítani. A bluetoothos beállítás mit takar? Egy JBL Charge-om van, amin néha megakad a zene Powerampon keresztül, míg az autó bluetoothán keresztül sose akadt még meg.
Amúgy most észrevettem, hogy kézzel a kijelzőn lehet fokozatmentesen hangerőt szabályozni, csak gombbal ugrik nagyot, de mindegy, a Poweramp-pal orvoslom.
Nálam nincs ott a volume levels, pedig nem ír frissítést a program. Bár most egy hete mobilneten élek, nincs wifi ahol vagyok.
Vagy te a 3as béta verziót használod? Lehet, nálam máshol van ez a beállítás?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A gyorstöltés nálatok kb mennyivel gyorsabb a sima töltésnél? (Mert én olyan nagy különbséget nem látok, kb 20 perc az eltérés a simához képest ha közel üres a telep.)
Dive ever, work never.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Nem soká szert tehetek egy S7-re, de érdekelne az üzemidő! Azt tudom, hogy minden user-nél más, de azért kíváncsi vagyok!
-
F-ECT$
titán
válasz Dimond G #8087 üzenetére
Waze.
Komolyra fordítva: ha erőforrás igényes appokat használsz (navigáció, játék, videóhívás), akkor a nap végére olyan 4-5 óra kijelzőidőre lehet számítani, ha "csak" netezgetsz, chatelsz, emailt olvasol, akkor elmegy 2 napig is 6-7 óra kijelzőidővel.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Van olyan beállítási lehetőség, hogy a telefon rezegjen egyet ha felvették a hívásomat? Vagy csak appal elérhető?
Dive ever, work never.
-
hr2
őstag
válasz Burt1793 #8096 üzenetére
Jelentkezni kell tesztelőnek itt: [link]
Utána majd ha lesz frissítés, frissül Playen keresztül mint a többi alkalmazás.
Stabil semmi probléma nincs vele.Hangzása kiváló, mert ez már felismeri az S7-ben lévő Hi-Res Audio DAC-ot.
24-bit 96/192khzDLNA-t nem tudom, sose használtam még.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fent van az olasz ROM, holnap este jelentkezem a tapasztalatokkal ha érdekel valakit.
-
bsanyoka
csendes tag
Sziasztok!
Ha a hálózati mód automatikusra van állítva akkor néha nem tudok hívást indítani és valószínú,hogy engem sem tudnak elérni.ha átállítom 3g/2g-re és utána vissza LTE/3g/2g-re akkor megjavúl.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest