- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Szép ( 70 cm ? ) akkor maradok szerintem ennél a márkánál ez legalább véd valamit. Köszi az infót
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Timeola
aktív tag
Van hozzá tok, csak én hülye levettem róla.. amúgy guggoltam, úgy csúszott ki a zsebemből, tehát tényleg kicsi volt a táv, de igazad lehet, valószínű az alaplap kapott egy ütést.. ez amúgy hard resetnek számít amit csináltam? lehet hülyeséget kérdezek.. mert érdekes, hogy erre reagált, a normál bekapcs.-ra meg nem.. azóta sincs baja..
-
RaveForce
veterán
Am a litium polimer akksikat se ertem hogy annao ezereve kikialtottak a legjobbnak, 2003ban tehat 13eve is mar az volt a telomban, ahhoz kepest szinte mindenbe a sima litium iont rakjak es csak neha par telefonnal latok litium polimert a speckok kozt
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
Most h mondod a levegovel erintkezes beugrott, h szelsoseges dolgokat produkal... most eszembe jutott amikor a terminator3ban arni kidobja a serult uzemanyagcellat a pusztasagban
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
szerintem egy belakott ezeréves fórumban, ami 99%-ban a userek zuga és vmelyest érinti a témát, nem kell az off string
a videóhoz.. én durvábbra gondoltam, minimum robbanásra, ilyen extrém körülményeket a li-ion is tud produkálni nem? tehát ilyenek miatt nem értem szükségét hanyagolni, ha tényleg jobb a teljesítmény foka a lipo-nak, bár bevallom ebbe sose mélyedtem bele.. bár én nem S3 óta kibírok egy napot a gyári akksival, ott azért hordtam tartalékot„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Keem1
veterán
Aha, szóval ilyennel rögzítik a videoklipeket meg reklámfilmeket. Láttam már többször is, de azt hittem, szimpla nagyobb külső kijelző, de a rögzítést a DSLR végzi.
Ezek szerint nem, a DSLR csak a képérzékelést végzi, aztán az egész anyag megy HDMI-n keresztül a rögzítőeszközbe.
Durva ketyere, ehhez képest nem is vészes a 900 dodós ára. -
taranis
addikt
Jaja fasza cucc, nézegettem én is a 4K-st, csak elég sok rosszat olvasni róla, hogy instabil, fagyogat. De lehet, hogy azóta javították.
Keem1: Amikor ilyet látsz, az amúgy sok esetben tényleg csak egy nagyobb külső kijelző, monitoring célra, többet árulnak el az expozícióról, mint a DSLR.
colorizer.net
-
kerxy
senior tag
"A premium szervizek átvevőpontjai nem javítanak csak továbbküldik vagy viszik a megfelelő helyre." Ez nem teljesen igaz. Van helyszíni javítás is, ha van épp alkatrész hozzá. Ez igaz akár a Váci úti akár az Árkádban lévő szervizre is! Tegnapi példa, ha épp nincsenek elhavazva a szervizesek, s7e hátlap cserére hozta az ügyfél, másfél óra múlva jöhetett is vissza érte mert kész volt
-
Peet91
aktív tag
Én budapesti SES-be bevive anno az s6 edge-emet, cserekészüléknek a5 2015-öt kaptam. Elvileg ügyelnek arra, hogy legalább a sim kártyád jó legyen a telefonba, illetve készséggel adnak adaptert is ha arról van szó. Én alapvetően meg voltam elégedve az ottani szolgáltatással, és a Telemax javítási minőségével is.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
tomas01
aktív tag
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.30. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.30. éjfél előtt megtörténik. -
SonyNex7
senior tag
-
-
-
-
viera
őstag
Köszi a segítséget.
Csináltam FR-t és megoldódott a gombok világítása.
Valami app biztos bekevert,talán tudom is melyik.
Megnyugodtam utána egyből,hogy nem kell szervíz.
De gondoltam,hogy ha már be kell laknom újra feldobtam ODIN-nal a legújabb XEH-s (BPH6) romot.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
És szerinted mi lesz a megoldása? Kíváncsi vagyok...Mert itt nagy valószinűséggel maga a program sérült és ehhez az sem biztos, hogy a barátnőjének köze volt, csak véletlen egybeesés. Márpedig, ha restart-ra nem tért magához, akkor gyórsító ide-oda sem segít, mivel beépített program, törölni, újratelepíteni nem kehet, helyrerakni csak az FR tudja. A helyében letölteném a quickpick alkalmazást, ami körberöhögi a galériát, és hagynám azt a beépített trágyát a francba.
-
addikt
-
PindurAnna
Közösségépítő
Köszi a tanácsot. Kicserélik csak most nincs a debreceni boltba ilyen másik tok.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
törölt tag
Elképzelem azért azt az élethelyzetet, mikor gyorsan kell csinálj egy képet, átküldeni a kollégádnak, főnöködnek whatsappon, fb-on, vagy viberen, mindegy hogy hol, de ezt a 3-at használjuk leginkább, és akkor dslr elő, kép készít, vagy 6.-szorra sikerül is úgy ahogy kell, gépre rádug, mailbe elküld magamnak, teleonfon megnyit, majd elment, és már küldhetem is whatsappon.
Van egy pár éves Nikon D60-asom egy 18-200-as VR2-es obival, mikor olyan helyre megyek, akkor azt viszem. De mikor csak le kell közelről fényképezni egy terméket, hogy látszódjon a hiba/sérülés, akkor nem működik ez, hogy céleszközt használj.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Samsung galaxy watch5 okos óra
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest