- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz zsoca929 #33380 üzenetére
Szerintem nem a kinézet a lényeg főleg egy kijelző vagy hátlapcsere után úgy is átgondolod ezt☺
Tok nélkűl nagyon zsírosodik ekkor szerintem nagyon ronda és iszonyat csúszik is.Viszonylag könnyen karcos lesz védelem nélkűl hajszálkarcok már pár nap után voltak az előző készülékemen ami egy olympic edition s7 e volt akkor még tok nélkűl.
A jobb tokok védenek a véletlen esés esetén pld. a töréstől.
Én a spingen neo hybrid tokot használtam arra is és most is az új edge-m eseten egy s8 kitérő után ezenkívűl egy olcsó fóliát elől amit egy gsm boltban vettem és ott is rakták fel.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
alcapone386
őstag
Én addig szórakoztam, amíg megnem találtam a legjobb 1-2 dolláros kijelzővédőt és a felrakási technikámat nem fejlesztettem tökéletesre. 2 hete úgy felraktam a fóliát, hogy 1db bubi sincs. Sarkokon se, sehol. Még én is meglepődtem. Ebay-es klón tokom is hibátlan, úgyhogy nagy a heppy Du. lövök pár képet úgyis meg akartam örökíteni a jövő számára, hogy otthoni körülmények között ilyen lehetséges (Felrakás: 2 féle ablaktisztító, papirtörlő, száraz szemüvegtörlő, hajszárító, metro kártya, csend, előtte-utána 2-2 jéger)
-
zsoca929
aktív tag
válasz alcapone386 #33405 üzenetére
Na, akkor ezt megvárom,megvárjuk.
Addig nem rohanok el a gyorsboltba. -
Yogibear974
senior tag
válasz Yogibear974 #33391 üzenetére
Az appnál, beállítások,samsung connect panelnél a csúszkát aktívra tenni.
Üdv: -=Yogibear=-
-
kaisers
aktív tag
Én amióta felraktam a mobile outfitters Full body fóliát, azóta semmilyen tokot nem használok.
Nem csúszik a telefon, és úgy érzem a karcoktól védve van.
Bármilyen tokod lehet, ha rosszul esik, akár mennyire is vigyázol rá...
Az előző telefonjaim egyike neo hybrid tokban volt amikor a kijelző betört. -
belan
addikt
válasz HThomas #33409 üzenetére
Igaz jogos ,de a aksi igy is nagyon jó ez tény ,nekem csak ez a edge kijelző fura mindig el nyomok valamit veletlen ,ios hasznaltam eddig remelem ez 7 es android jó lett,
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
korimv6
aktív tag
Én ezt a fóliát használom: http://www.ebay.com/itm/3X-kwmobile-SCREEN-PROTECTOR-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S7-EDGE-CRYSTAL-CLEAR-DISPLAY-/401123296884?hash=item5d64cfc674
Mindenhol szépen rásimul. A hátuljára filléres kínai fóliát raktam, mert mindig tokban van. Abból is a 300 forintos kínai szilikon jött be, mert sehol sem nyomja fel a fóliát. Tokokhoz egy kis segítség: https://logout.hu/bejegyzes/korimv6/samsung_s7_edge_tokok.html.Körbe zárt villám.
-
moco22
aktív tag
válasz zsoca929 #33388 üzenetére
Nekem ilyen átlátszó, elöl-hátul műanyag tokom van. Ebayen vettem, nem volt 300 Ft.
Nekem tökéletes. Már hátára is esett, derék magasságban, járólapra és nem lett semmi baja a telefonnak.
Napsütésben kicsit fura, mert magának az átlátszó toknak az anyagában vannak pici minták, de engem nem zavar. A lényeg, hogy védi a telefont és nem veszi el a telefon szépségét, az edge részét, színét. Eleinte döcögősen lehetett kezelni a kijelzőt, mert kicsit tapadt a tok, de mostanra már beállt.
[link]Samsung S22 Ultra
-
-
zsoca929
aktív tag
válasz moco22 #33413 üzenetére
Köszi az infót, egyelőre a spigen ultra hybrid átlátszó formában a befutó.
Mindenképp tokba teszem, ez pedig aránylag design-os és biztonságosnak is tűnik.
Fóliát valószínű,hogy csak az egyenes felületére teszek, vagy folyékony fólia az egész kijelzőre, ezt még eldöntöm.
Aztán majd írok a tapasztalatokról, de ez ez "edge" kijelző megnehezíti a védelmét a telefonnak, az egyszer biztos. -
*RLaci*
addikt
válasz zsoca929 #33417 üzenetére
Én ezt a tokot használom.Tudom ajánlani,kellemes a tapintása,védi a sarkokat,a kamerát és csak minimálisan nagyítja a telefont.A kijelzőn nekem is outfitters van egy hónapja,teljesen jól működik.
(#33403) Ákkk Megkérdezhetem miért tértél vissza?Nagyon motoszkál bennem az S8+-os kisördög.
(#33364) Anulu79 Én itt vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
Az normális, hogy miután kikapcsoltam, majd recovery-be be és cache törlés, utána bekapcs és mikor rányomtam az alkalmazás kezelőre beadta az összes kikapcs előtt megnyitott appot?
Kiakpcsolva is áram alatt van a ram? Akkor ez nem is igazi kiakpcsolás? -
*RLaci*
addikt
-
gerner1
nagyúr
válasz Akidobos74 #33420 üzenetére
Nálam is ilyen. Máshová elmentett log -ból tölti be ezeket.
-
Ákkk
addikt
válasz *RLaci* #33419 üzenetére
Sima s8 volt az aksi idő elég gyengusz a másik a valós home gomb hiánya ( ez az ftouch gomb nem az igazi) Ami még: a magasított kijelző és ez keskeny dizájn sem jött be és a hátlapra tett ujjlenyomat olvasó ami miatt végképp elég volt belőle.
A s8+ tablet méret az már nem telefon pedig nem kis kezem van.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
B.T.Z
csendes tag
válasz zsoca929 #33406 üzenetére
Szia!
Én s6edge, s7edge es most s8+-on is csak spigen tokokat használtam és használok most is. Karc és sérülés nélkül adtam el mindet. Na persze ki, mi elől akarja védeni
Nézd meg a bolond rizs szemüeket mit müvelnek vele egy crystal shell tokban.Spigen crystal shell - highly recommended
ilyen vagy ehhez hasonló esések elofordulhatnak szerintem az eletben is, szoval egy ilyen "teszt" a legjobb szemléltető.
-
HThomas
senior tag
válasz kaisers #33418 üzenetére
Ok, így értem Nekem van elöl-hátul fólia, de szilikon tok nélkül nehéz megfogni a készüléket, túl vékony, volt is, hogy kicsúszott a kezemből. Persze lehet, hogy idővel megszoknám, de így biztonságosabbnak tűnik, plusz legalább az oldala is védett. Igaz nem néz ki olyan jól...
-
Tigerclaw
nagyúr
A mozgó fényképek csak a telefonon nézhetőek vissza, vagy ki lehet exportálni mondjuk Windows alá és ott lejátszani?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
zsoca929
aktív tag
Szia!
És Te melyiket használtad anno s7 edge-en?
Ez is jól néz ki, néztem a speed-ben, de nincs már náluk ez.
Nekem a neo hybrid ami tetszik, de az keménytok, azok általában karcolják a felületet.
A crystal hybrid pedig puhatok, nagyon jól néz ki, de a kijelzőt kevésbé védi, arra kell fólia.
De fólia meg nem lehet üveg, mert nem fekszik fel az edge miatt. A részleges fólia meg ki tudja hogy néz ki.
Te hogy használtad ?[ Szerkesztve ]
-
B.T.Z
csendes tag
válasz zsoca929 #33438 üzenetére
Neo hybrid, neo hybrid crystal és ultra hybrid. ezeket váltogattam. A sima neo hybrid nem kemény tok, 2 részből áll, 1 gumis és egy kemény műanyag keretből, de a keret a gumira fekszik fel, a kemény az ultra hybrid, de a kemény tok karcolásától meg ne félj, hatulra egy $0.50-os fóliat raktam "just in case" de sem a kereten sem az uveglapon nem volt karc. nulla karccal adtam el mindet
Fólia pedig volt rajta, spigen curved crystal de az egy hulladék volt majd jott a zagg hd dry, az nagyon jó volt de leszedte a home gombomról a festéket, de nem nezett ki rosszul ezust body és fekete home gomb
majd a legjobb volt a bodyguardz case friendly foliaja. üveg érzete van es nem bántja a tok.
ez: [link] -
B.T.Z
csendes tag
válasz zsoca929 #33440 üzenetére
Megvan mindegyik, de vettem az asszonynak egy pink példányt és elcsaklizta az összeset
Azért ha kemeny tokot hasznalsz majd, neha mosd meg a tokot és a telcsit is, legalábbis Én ezt tettem minden héten.
Erre az üvegre várok még egyébként, mert most kb mindenhol out of stock. nagyon sok jót olvasni róla, elvileg ez is tok barát.[link] -
zsoca929
aktív tag
válasz alcapone386 #33445 üzenetére
Tényleg jól néz ki a fólia így.
Ezt mennyiért csinálták a Westendben Neked? -
B.T.Z
csendes tag
válasz gerner1 #33444 üzenetére
hat az teny, hogy eleg draga ha nem a legdragabb uveg a telóra, de jelen vagyok a topik kezdete óta és ahogy láttam néhány pórul járt fórumtársnak ~96 ezer jó magyar forintjába fájt egy kijelző csere. WTF?! na meg ennél esélye sincs, hogy szivarvany effekt alakuljon ki, vagy ne érzékeljen a kijelző valamelyik részén. bestbuy ha eltekintunk az ártól, amennyire el lehet
Ha meglesz és felraktam irok nehany sort srácok! -
zsoca929
aktív tag
válasz alcapone386 #33448 üzenetére
Ja, akkor ez saját fejlesztés lett
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest