- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaisers
aktív tag
Aki rootolt 7.0-t, annak OTP alkalmazás működik?
Engem az tart vissza csak... 😕
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz alcapone386 #33150 üzenetére
Én sok mindent nem értek TW-ben, de ez van. Samsung sok kiadott Google copy app helyett inkább fejleszthetné ezt az UI-t, szinte nevetséges, hogy minden Google álltal kiadott appra kitaláltak valami utánzatot.
Egyedül Samsung Internet az ami jól működik. De az is csak azután jött szóba nálam, hogy elkezdett működni a Chrome szinkron,.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
kaisers
aktív tag
Xposed működik 7.0-n?
Abban elvileg van vmi amivel át lehet verni az alkalmazást, és nem érzékeli a root-ot. (bár nem tudom melyik)[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz NandorHUN #33152 üzenetére
Most újra felraktam nova launchert. Dupla klikk zárolás is műxik, így egy darabig hagyom
Esetleg megtudnád nézni nekem samsung browserben csubakka.hu -n neked lejátsza a videókat? Firefox és chrome lejátssza, samsung internet van ahol videot nem játszik van ahol gif eket
Pl ezt: [link][ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz alcapone386 #33155 üzenetére
Nem játssza, le. De ez lehet Adblocker miatt van.
Bár én most találkozok először ilyennel, csubakka.hu-t meg eddig nem is ismertem, ezután se fogom nézegetni, szóval nálam marad.Egyébként ugyanezeket a videokat html5-ben szokták osztogatni mindenhol, sg-re is stb... szóval ha valami itt rosszul van optimalizálva azaz oldal, nem igazán a böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
-
Yogibear974
senior tag
Értesítési sávból eltünt a párosított eszköz ikonja. Eddig ott figyelt, amikor csatlakoztatva volt. BT fülesek.
Hogyan tudom visszavarázsolni?! Nem találtam az értesítés beállítások között.Sem a speciálisoknál. Rendszerszinten kéne megjelennie! Köszi.Üdv: -=Yogibear=-
-
Leslie1966
senior tag
Nem. Sőt, ha a fejlesztői beállításokat kikapcsolom, akkor kikapcsolás után nem indul újra, hanem kiírja , hogy tiltsam le az FRP-t. Ilyenkor még a töltést sem fogadja. Újrahúztam Odinnal.Root nélkül használom tovább, kár volt rootolni....
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
enemi
senior tag
válasz Leslie1966 #33162 üzenetére
Írd már meg,nah! hogy melyik szerint rootoltad.
Ezt próbáltad? [link]
[ Szerkesztve ]
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
NandorHUN
addikt
válasz Leslie1966 #33161 üzenetére
Ha gyári Nougat nem megy roottal rendesen, akkor még mindig megpróbálhasz egy cursom Rom-ot az XDA-ról, azok amúgy is jobbak, mint a gyári rendszer.
-
NandorHUN
addikt
válasz Whynot? #33167 üzenetére
Nem tudom pontosan, de 6.0-án nekem ment minden.
Mostani új S7-emet nem akarom garivesztés miatt rootolni.De S6-on, Tab S2-n, Huawei készülékeken is ment mind.
Systemless rootnak meg pont ez az értelme, szóval hülyeség lenne, ha 7.0ára írnának egy Custom Romot Systemless roottal ami aztán nem is megy.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Lavidaloka
aktív tag
-
tony_snow
tag
Sziasztok,
Milyen felbontásban használjátok a telefont? FHD vagy WQHD? Az utóbbi jelentősen csökkenti az üzemidőt vagy nem annyira számottevő? Nekem eddig a default FHD beállításon volt, most átállítottam a nagyobbra. -
Leslie1966
senior tag
Az Samsung Healt nem működik ha ugrott a Knox még akkor sem ha már nincs root? Van eree valami megoldás gyári rommal sem megy.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Loboda
senior tag
válasz Leslie1966 #33176 üzenetére
-
alcapone386
őstag
válasz Lavidaloka #33169 üzenetére
Jól néz ki. Én csak a hátára raktam carbon-t. Igaz tokban van, de így legalább ott se karcolódik
-
nuri
aktív tag
-
Yogibear974
senior tag
válasz Yogibear974 #33160 üzenetére
Erre gondolok! Van másik két BT fülesem is. Annak nem jelenik meg itt a gyors elérés ikonja, ha bekapcsolva(persze nem egyszerre). Eddig rendben volt minden. Nem volt frissítés, stb. Már töröltem, újrapárosítottam, de semmi. Egyéb ötlet?! Újraindítás is volt!
Üdv: -=Yogibear=-
-
Aryon87
félisten
válasz tony_snow #33175 üzenetére
Most allitottam at QHD-ra. Semmi valtozast nem latok rajta. Egyedul a viberben van valtozas, a matricak kisebbek lettek, ugyanakkor a program temahattere beragadt az FHD meretere, ami csak a telo restartja rakott rendbe.
Akksiban biztos zabalas lesz.Nuri linkejt valaki forditana roviden tomoren? Tudok angolul, de alapszinten. Koszi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
enginev3.0
félisten
válasz Jack Oneill #33186 üzenetére
Korábban itt elég sokan mondták hogy nincs nagy változás, mivel fullhdn a proci dolgozik többet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #33187 üzenetére
Lehet, de nálam van. Azért is használom így, különben nem mondanám.
-
Aryon87
félisten
válasz enginev3.0 #33187 üzenetére
En ugy tudom, hogy a QHD a zabagep, LG eseteben ez az egyik ami gyilkolja az akksit, es orultunk volna pl a G5-nel a felbontascsokkento funkcionak, de nem abban a formaban hoztak be mint az S7 parosnal.
Igyanez igaz a G3 es G4 eseteben is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Keem1
veterán
Aha, ha jól értem: pentile elrendezésben 1 kék és 1 piros mellett 2 zöld alpixel található, amik nagyobb energiával sugároznak a másik kettőnél és hamarabb elhasználódnak (ezután 1 kék + 1 piros = magenta színárnyalat). FHD-ra levéve a felbontást, a két zöld alpixel egyet emulál, fele-fele fényerővel, így (gondolom) fele annyi idő alatt használódnak el. A szubpixel elrendezés miatt pedig nem is valóságos QHD felbontás, hanem "1,33" FHD (egy és egyharmad)".
Ez lenne az oka az alapértelmezett FHD-nak? Jól vettem le a lényeget a szövegben?Ha igen, akkor mi a helyzet az S6-tal és az S8-cal? Ezek is QHD felbontásúak fizikailag. És a natívan FHD felbontású pentile kijelzők (S4, S5)?
Kicsit zavaros ez nekem. Miért pont 7 év után csinálná ezt a Samsung, amikor már egy ideje pentile kijelzőket tesz a flagshipekbe?Aryon87: ne keverd, LCD kijelzőnél minden pixel aktív, és a háttérvilágítás is, akkor is, ha a kijelzőn egy fekete kép jelenik meg. Amoleden ilyenkor egyáltalán nincs fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
palee69
senior tag
Feleségem S4-ére most jött frissítés,android bizt.javítási szintje 2017.04.01.
-
viewdetails
addikt
-
Anulu79
addikt
Az éjszakai óra mozog a edge részen?
-
Leslie1966
senior tag
Costum ROM-ot használ valaki és ha igen milyet ?
-
NandorHUN
addikt
válasz Leslie1966 #33198 üzenetére
Szerintem ez a legjobb [link]
Systemless root van venne (Magisk), + rengeteg feature.
Érdemes stock alapút választani a kamera miatt.
Az a supermenes se rossz, de azaz elején sokat fogyaszt utána kevesebbet, de ezzel parhuzamosan a sebessege is csökken.-Én egyiket se tettem fel, mert ameddig van gari nem rootolok, de ha választanék én a fentit telepíteném fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest