- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Hello ma vettem s7 edge telefont es hol tudok olyan tokot venni rà ami eleg jol meg vedi es nem kopik le a oldala a telefonak a toktol ,es normalis àrba is van ,üveg folia se àrtana rà
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
lalakov
senior tag
Használ valamelyikőtök hívás átirányítást, kivételek megadásával? Egyszerűen nem találom, hol kéne beállítani.
4-es androidon volt egy "Blokkolás Üzemmód" nevű beállítás, de itt 7.0-án nem látok ilyet. Visszafejlődött a rendszer?
-
lalakov
senior tag
válasz gerner1 #33360 üzenetére
Köszi a választ, de nem egy számot szeretnék blokkolni.
A következőre kellene:
Apám elmegy szabadságra, azt akarja hogy senki se zavarja, de a hívások fontosak, így azokat át kell irányítani hozzám. (ez beállítható) De ebben az állapotban, kizárólag nekem, el kell tudnom érni őt, vészhelyzet esetére (sajnos volt már ilyen ) . (ezt a részt nem találom hol kéne; Note 2-ön a Blokkolás Üzemmódban volt ez a lehetőség) -
gerner1
nagyúr
válasz lalakov #33361 üzenetére
Van még olyan, hogy Telefon -> jobb felül 3 pötty ->Beállítások -> Számok blokkolása . Itt egyszer az összes ismeretlen számról érkezőt ki lehet nullázni, illetve ehhez hozzáadni -egyesével- mindazon számokat, amelyeket még blokkolni akarsz. Amennyiben itt a jobb szélen a kis "kép" sziluettre érintesz, akkor beadja a névjegyzéket, ahol pipálgathatsz egyszerűen, kedved szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Asztee
aktív tag
Hi ! Meg tudja valaki mondani ,hogy az miért lehet, hogy a kétfelé partícionált SD kártyám egyik partícióiját miért nem látja néha - és itt a hangsúly a néhán van - a telefonom ? Próbáltam kivenni és visszarakni , újraindítást ,de semmi. Egyszer már csinált ilyet és nem tudom mitől, de egyszer csak jó lett.
Köszönöm.''A világon 10 féle ember létezik : az egyik ismeri a kettes számrendszert a másik nem."
-
Anulu79
addikt
A gyári vezeték nélküli töltőt honnan érdemes megvenni ahol tuti, hogy eredetit árulnak?
-
alcapone386
őstag
Valaki írta, hogy eltünt neki az az opció amikor bluetooth eszköz csatlakozik kirak ikonokat. Samsung connect a neve. Apkmirror ról frissítettem és nekem működik rendesen. Ha legalább egy eszközzel csatlakozok feljön az opció.
[link][ Szerkesztve ]
-
HThomas
senior tag
Éjszakára megéri bekapcsolni valamelyik power saving módot, vagy a rendszer van annyira intelligens, hogy olyankor magától visszaveszi a háttérfolyamatokat?
-
Gery0505
aktív tag
válasz GaborGh #33366 üzenetére
Hát, igazából már régen mértem, hogy mennyi idő kell neki a teljes feltöltéshez, de emlékeim szerint a kábeles töltéshez kell kb. 100-120 perc, a vezetéknélkülihez 3-3,5 óra. Szóval lényegesen lassabb, viszont nagyon kényelmes töltési módszer. Nem kell tökölni a kábel dugdosásával, és kíméled az USB aljzatot is vele. Csak ráteszed és tölti is a telefont. Én általában éjjel szoktam tölteni, vagy amikor este megjövök akkor ráteszem, aztán hadd töltsön. Persze ha elfelejtem feltölteni az este, vagy gyorsan kell egy kis energia akkor a kábeles töltés a jobb.
"Failure is always an option." Adam Savage
-
noxon
őstag
Helló, használja valaki a gyári email appot?
Nem értem, hogy az olvasott leveleimet hol tudom megnézni? Csak a bejövöket mutatja az olvasottak eltünnek.We live in a simulated world...
-
zsoca929
aktív tag
Sziasztok!
S7 Edge fekete telefont vásároltam a napokban és el vagyok a tokot, fóliák rengetegében veszve .
Először üvegfóliára előre-hátra, majd egy szilikontokra gondoltam ,de lebeszéltek róla, mert nem követi a kijelző ívét, alámegy a por, karcolja az üveget és csúnya is lesz.
A Spigen rugged armor tokját mondják többen, de az számomra annyira csúnya, nem marad látható a telefon szépsége.
Szívem szerint egy átlátszó Nillkin vagy Spigen liquid crystal tokot vennék rá hátlapi fóliával, de akkor előre mit teszek? Itt a Speedshopban egyenes fóliát ajánlottak rá, ami rásimul, akkor használható az ilyen szilikon tokkal is, de a kijelző szélét nem védi semmi így.
Van olyan ismerősöm aki tok nélkül használja, semmiféle fólia nincs rajta és hibátlan a telefon.
Ki mit ajánl a hosszú bevezető után, tapasztalat, stb várom az infókat! -
I3u11it
csendes tag
Sziasztok, valakinek volt olyan, hogy miutan kivette a memoria kartyat, es visszatette, a play music nem erzekelte a zenet?
-
zsoca929
aktív tag
válasz mateus #33382 üzenetére
Igen, de ahogy írtam is, rövid távon jók ezek, illetve a hajlított üvegfóliák, na de ha fél-1 év után meglátom, hogy a kijelző karcos alatta, akkor harakirit követnék el tuti
Ezért is várok még olyat, akinek már hosszabb ideje van tapasztalata ilyesmiről, tokról.
Hátha van valami arany középút a használhatóság és a védelem közt. -
Rocker1
tag
válasz zsoca929 #33380 üzenetére
Én a Mobile Outfittersnél rakattam rá előre és hátra is fóliát.Tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Ha érdekel a Westendben és az Arénában megtalálhatók.
Nekem Spigen Tough Armor tok védi a telefont.
A biztonságra mentem mert sajnos elég törékeny a telefon leesésnél.Mateus megelőzőtt
[ Szerkesztve ]
-
-
zsoca929
aktív tag
válasz Jack Oneill #33386 üzenetére
Speedshopban is ezt ajánlották, mint középút, de hmmm..
Nekem a hátlap azzal a csúnya mintával benne nem éppen elegáns.
De ízlések és pofonok[ Szerkesztve ]
-
Yogibear974
senior tag
válasz alcapone386 #33369 üzenetére
Én voltam! Közben frissült háttérben a program. Samsung connect panelt külön be kellett kapcsolni!...ááá Thx.
Üdv: -=Yogibear=-
-
gerner1
nagyúr
válasz Yogibear974 #33391 üzenetére
Ezt, hogy érted, hogy "külön be kellett kapcsolni" ?
-
gerner1
nagyúr
válasz Jacksonrodeo #33395 üzenetére
Értem. Köszönöm. Azt gondoltam, hogy -esetleg állandóra- a redőnyre lehet "akasztani" ahogy a 6.0 -án is volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik