- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Nekem tökéletesen működik a 6.0.1.
Semmilyen funkciója sem béna, félkész vagy furcsa, netán teljesen rossz. Gyakorlatilag minden be van kapcsolva (gear kivételével) és az akkuidő remek. Szóval én egyelőre nem "javítom meg" azt, ami el sem romlott: egy darabig nem lesz nugát.
Pedig hogy vártam..."Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
TODI1111
veterán
Igen, főleg a belső tárhely mentése a lényeg mert az sd kártyához nem nyúl a factory reset sem. Főverzió váltásnál én rászánom azt az 1-2 órát és teljesen újra belakom a készüléket úgy, hogy csak a hívásinfó és sms mentéseket teszem vissza. Tehát ha most hazaérek akkor OTA-n felteszem a nougatot majd recoveryből csinálok egy teljes resetet és újrateszem az egész rendszert,.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
az én edgem és a hugom s7-je ma reggel egyszerre frissitett,az övé most tud olyat hogy a hivásképernyő pulzál,vagy villog,de inkább a pulzál a jó szó,különbözö szinekben,az enyémböl ezt nem tudom elöcsalogatni sehogy
hol találom ezt a telefonban?(hugom se tudja,neki alapbol aktiv volt)
köszi...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
mfranky
őstag
Én is ma kaptam meg a nyugatot telenorra, az egyik legjobb újítás számomra eddig, hogy van értelme végre a hangerő figyelmeztetésnek, emlékezzetek vissza 6.0 alatt mindenki azért szídta az s7edge-t mert nagyon halkra vették mind a fülesen, mind a hangszóróból.... de most királyul szól végre a füles is!
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
korimv6
aktív tag
Van valamilyen lehetőség, hogy a naptár ne szombatot mutassa pirossal, és a ramadan nem szerepeljen mint fontos esemény?
Körbe zárt villám.
-
yorka
tag
Sziasztok,
lehet hülye kérdés, de a nougat frissítést nem fogja magától felajánlani az itthon vásárolt független készülékem? Muszáj az egyes pontban linkelt módok valamelyikével frissítenem? -
Keem1
veterán
Dehogynem, ha be van kapcsolva az automatikus frissítés keresés (ez az alapértelmezés), akkor egyszer csak szól.
De milyen régiójú rom van a telefonodon, hogy még nem jelzett? Szerintem a mostani Telenorral az összes hazai romra kijött már a nyugágy.Ahh, a bádogember egy perccel, de megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Valamelyik nap lefagyott a telefon, reggel a töltőről úgy vettem le, hogy már nem tudtam vele semmit sem csinálni csak FR. FR után OTA-n fel a 7.0! Majd megint FR.
Utána belak. A probléma mint régen: Push üzenetek nem jönnek csak 1-2 perc késéssel... viber nem jelzi a hívást , nem csörög, csak mikor már nem fogadottat jelez..
A Facebook állandóan újratölt amikor kis időre elhagyom és mást csinálok.
Amikor egy postra ráklikkelek nem jön be a fotó, de mikor "visszát" nyomok olyan mintha kilépnék a megnyitott képből, holott nem is nyitotta meg Szabad RAM: 400-1000mb
De igazán az üzenetek és a nem fogadott hívás zavar viberben erre van valami megoldás?
Nem használok sok alkalmazást kb 5-6: Facebook, viber MSN, gmail,Opera... -
Akidobos74
aktív tag
válasz Dr_Senkihazi #29057 üzenetére
Nekem pulzál és nem kellett semmit beállítani, hogy ilyen legyen. Hm..
_______________________________________Ma olyat produkált, hogy nagyot káromkodtam. Hívok valakit skype-on, felveszi, nem hallok semmit... Ő se engem. Mondom hülye Skype, gyerünk Viber-re. Ott is ugyanez... Akkor rendesen, mobilon. OTT SEM!! Egy wipe cash és ki-bekapcs után minden oké volt..
-
senior tag
Sziasztok, üdv mindenkinek! Már régóta olvasom az MA fórumokat, de csak nemrég regeltem, kvázi első HSz. Hosszú ideig írtam egy hozzászólást, amiben a Nougat vs. Good Lock csomaggal kapcsolatos kérdéseimet próbáltam érthetően megfogalmazni, de időközben befutott a XEH frissítés, és belevágtam. Röviden összegezném a tapasztalataimat, hátha másnak is segít, igyekszem reflektálni az időközben itt leírt problémákra is.
Egszerű OTA frissítés, FR nem volt se előtte, se utána - egyrészt nem akarok ilyesmivel fölöslegesen időt veszteni, másrészt szerettem volna megtartani a Good Lock-ot (nem sikerült). A tapasztalatok röviden: lényegében teljesítmény fronton szinte semmilyen változást nem tapasztalok. Az általános rendszersebesség, appok indítása / váltása stb. lényegében ugyanaz. Az ujjlenyomat érzékelése anno (tavaly április vége) a Good Lock felrakásával lett igazán (és számomra elfogadhatóan) gyors, ahhoz képest ez sem gyorsult. A készüléket performance módban használom, natív felbontáson.
Nagyon hasznos a gyors alkalmazásváltás, és végre az AOD is olyan, amilyennek eleve lennie kellett volna már egy évvel ezelőtt. A baj csak az, hogy még így sem váltja ki teljesértékűen pl. a Glance Plust az általános duplakoppos feloldás hiánya miatt, illetve a töltési állapot szerint sem triggerelhető az AOD.
Akkuidő: eleinte egy lehelletnyit jobbnak tűnt (a készenléti fogyasztás talán valóban javult is), pár nap után inkább úgy látom, összességében picit romlott. Akár készenléti időre, akár SOT-ra vetítve gyengébb, mint MM alatt - hozzáteszem, én nagyon elégedett voltam a fogyasztással. Most kb. 6 óra SOT / 30 óra készenlét, vagy (intenzívebb felhasználással) 8 óra SOT / 20 óra készenlét körül alakul. Marshmallow alatt stabilan 6 óra SOT / 40 óra készenlét (vagy jobban nyúzva 8 óra SOT / 30 óra készenlét) volt jellemző. Talán még korai ítéletet alkotni, de nekem eddig valamivel rosszabb az akkuidő.
Egyéb, itt említett hibák nálam nem jelentkeztek: WiFit nem dobálja (bár nem használok 5GHz-et), stabil, galéria stb. sem lassabb, mint hatoson (Google play services dobott 2x hátast, de nem nagy ügy). Észrevettem, hogy a gyorskapcsolók közé most már külső modulok is be tudnak épülni, megjelent pl. az Adguard és a Shazam ikonja, gondolom, ez N-es újítás, hasznosnak tűnik. Hasonlóképp hasznos változás, hogy most már a launcherem (Arrow) gesztussal tudja indítani az értesítési panel lehúzását (hatoson nem ment, mivel a "rendszer nem támogatja"). Nem tudom, hogy ez valóban N-es újítás-e, vagy csak az általam használt launcherben nem programozták le jól hatoson.
És akkor a feketeleves: értesítések kezelése, illetve rendszerfelület... hát ez valami botrányosan hitvány, szakadék fércmunka, az alap hatoshoz képest is, de a Good Lockhoz képest végképp. Előre is bocsánat, lehet, hogy nem pontosan írok az alap hatos rendszerről, már május óta a Good Lockot használom. Ami nem tetszik:
a státuszsor új betűtípusa (megszokható), az új gyorskapcsoló ikonok rajzolata(kevésbé), az értesítési kártyák színe és mérete. Ami gáz: nem lehet a gyorskapcsoló-sort jobbra görgetni, cserébe csak hat kapcsolónak van hely, szóval gyakran kell lehúzni a teljes panelt. A fényerő-csúszkán nem látszik alapból, hogy automatán van-e, így ezt persze gyorsan ki/bekapcsolni sem lehet. A kártyák nem színezhetőek, túl világos az egész, még sötét témával is. A megjelenő opcióknak szvsz ocsmány színük van. A közvetlen válasz opciót csak Whatsapp esetén próbáltam, elég zavaró módon a whatsapp kártyája és egy alatta lévő értesítés közé ékelődott be egy rohadt vékony sor, amibe írni kellett volna a választ, először nem is láttam, hogy mi van... Good Lock esetén ilyenkor felugrott a kértya fölé egy kis "reply ablak", jobban is nézett ki, és tök egyértelmű volt, hogy hova kell írni a választ. Továbbá: a kártyákat nem lehet (én nem tudtam) szabadon összevonni, színezni. Utólagos (késleltetett) értesítés beállítását és "notification keep" lehetőségét nem is reméltem... Szintén zavarónak találom, hogy a legalsó értesítés alatt, középen ott figyel az "értesítési beállítások" hivatkozás, könnyű (nekem legalábbis többször is sikerült) véletlenül rányomni.
További komoly hiányosság, hogy az alkalmazásváltóban nincs lista nézet, így pörgethetem folyton a rolodexet. Ez nálam kb. lenullázza a gyorsváltás funkció hasznosságát.
Bónuszként megemlítem a "people edge" oldalpanel kiherélését, ami a priorizált kontaktok kiirtásával minden extra tulajdonságát elveszítette (egyedi színek a "futófényhez", plusz értesítési buborékok).
Összességében én többet vesztettem az upgrade-del, mint amit nyertem. Bár az alapok részben rendben vannak (stabilitás és teljesítmény terén nincs panaszom), az optimalizáció még hiányos (rosszabb akkuidő), a felület és kezelhetőség pedig mind esztétikum, mind hatékonyság szempontjából visszalépés. Ez marad nekem is, visszalépés hatosra, és feszült várakozás a Good Lock N-kompatibilis változatára (legjobb esetben is május). Egyetértek azokkal, akik szerint ez még nem egy kiforrott rendszer. A béta kifejezés talán túl pejoratív, de van még bőven mit csiszolni rajta. Bocs a hosszú HSz-ért, cserébe ontopic Aki pedig marad hatoson, javaslom, próbálja ki a Good Lockot, ha nem tetszik, egyszerűen törölhető.
Üdv -
senior tag
válasz Akidobos74 #29080 üzenetére
Köszi, gondoltam... persze ez még kevés ahhoz, hogy N-en maradjak
-
proly01
őstag
Mi számít jó vagy átlagos kijelzőidőnek amúgy 7.0 alatt?
Nektek mennyiket produkál?
(sima napi átlag használat melett wifi mobilnet szinkron telefonálás fb messenger)....Pr:)ly....
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Jó minőségű, olcsó wireless töltőt keresek a telóhoz.(ebay, gearbest stb) Tud valaki esetleg linkelni?
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
addikt
válasz enginev3.0 #29086 üzenetére
Ne aggódj, nálam sincs annyi, de nyilván mindannyian máshogy használjuk a telefont, nálam pl. 220 app van, ami azért bejátszik az üzemidőnél is + állandóan vagy 4G-n vagy wifin lóg és szinkronizál.
-
-
lela
aktív tag
válasz Jack Oneill #29090 üzenetére
Sajnos ki van kapcsolva. De ismerősömnek van egy Redmi és neki is ilyen gondja van. Tehát az elküldött üzenet jóval később érkezik meg. Nekem meg a viber nem csörög ki, csak ha be vagyok éppen lépve a viberbe. Persze utána jelzi a nem fogadott hívást.
Az már biztos hogy soha többé nem veszek Samsung készüléket, de az android is kérdéses. Évek alatt egyre durvább a hardver, és egyre használhatatlanabb a szoftver.Még az Sgs 3 is stabilabb volt.[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Telekomos 7.0 és nem működik a közvetlen hívás! Másnál se?
Fr nem volt frissítés után! -
-
noxon
őstag
Engem az zavar, hogy az animációk skálázáya csak 0.5x vagy 1.0x lehet közte nem mint a hatoson.
Szeretem az animációkat, de az 1.0x-nél bizony meg röccen néha az átmenet és kicsit lassú is.[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
válasz marquuard #29096 üzenetére
Közben megnéztem. A Samsung saját naptárában külön kell állítani, hogy mikor kezdődik a hét (Hétfő vagy Vasárnap). ezen felül nem találtam más, érdemeleges beállítást, mindent a google naptárból vesz, így az ünnepnapokat is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bazsika89
tag
Sziasztok!
Telefonváltáson gondolkozok és felmerült az S7 Edge is. Ahogy olvasgatom, elég sok probléma jött elő a Nougat frissítéssel. Ennek ellenére megéri a készülék az árát?
Jelenleg Honor 8 van nálam, nincs vele szinte semmi probléma, de lehetőség adódott a lecserélésére. Más telefonok amik még szóba jönnek: Huawei P9 plus; iPhone 6S.
Ti mit tennétek, váltanátok egyáltalán?
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest