- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
Vagany #23405 üzenetére
De legalább kivették inkább utóbb, mint előbb. Mert elég furcsa lett volna a jelenlegi helyzetben olyan programot "árulni" a saját alkalmazás boltjukban!
Visszatérve a felháborodásra, elég csak szétnézni az XDA-n, hogy hány embernek tetszett ez a húzás és hánynak nem. Nem az itteni fórumot kell példának venni -
csabám
addikt
válasz
Goldmen75 #23237 üzenetére
Ez a gyors szolgáltató frissítés csak nem rég került "bevezetésre". S2-es időben jóval, jóval később érkezett az új rom, szóval szerintem nyugodjatok meg
Gizmo: Nagyon jól érzékeltetted, hogy ebben a topikban mi a módi
Btw, ha már feljött a cíján, akkor én a Slim Beant javasolnám kipróbálásra! -
csabám
addikt
válasz
supertrezi #23097 üzenetére
Ez még a régi példány.
Az új telefonokhoz, melyek újrahasznosított dobozban érkeznek, azoknak a garanciajegye is újrahasznosított és más, mint a honlapon levő! -
csabám
addikt
Egy kis segítség, aki 4.3-at használ: eltűnt vagy nem találom a szenzor kézi kalibrálási funkciót?
mgTerminator: Használd a szerkesztés gombot kérlek!
-
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor #22638 üzenetére
Ez nem gyári rom, szóval nem csodálkozom. Gondolom le van írva a topikjában is...
De ahogy fentebb is írtam a hivatalos Samsung egy fájlos romok, amiket Odin-al kell feltenni azok no wipe romok!kali: Erre gondoltam én is mikor írta, hogy gyalult mindent neki egy egy fájlos rom. És most ki is derült!
-
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor #22633 üzenetére
De a kérdésemre nem válaszoltál
Melyik volt az az egy fájlos rom ami mindent vitt? -
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor #22628 üzenetére
Milyen egy fájlos, Odinból feltehető rom törölt mindent?
Ilyen nem létezik btw. Az összes egy fájlos, Odinból feltehető Samsung rom no wipe rom -
csabám
addikt
válasz
mgTerminator #22563 üzenetére
A T-s romokban csak TMH pc van, a függetlenekben pedig szolgáltatós pc értelemszerűen nincs.
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #22404 üzenetére
Pc visszaállításhoz elég egy root és Galaxy S CSC program a playből!
-
csabám
addikt
válasz
zlatan77 #22256 üzenetére
Én letudtam szedni, annyira azért nincs odaragasztva, hogy smirgli kelljen hozzá
Gizmóka: Biztos azért, mert egy jófajta klónod van
(btw ne foglalkozz vele, csak egy plusz és értelmetlen sallang volt a kijelző tetéjén az infra mellett azt hiszem)
Gabe123: Számla nem kell a garanciális ügyintézéshez (annak ellenére sem, hogy a Samsung azt írja a honlapjukon), csak érvényes garanciapapír!
-
csabám
addikt
válasz
mézespálinka #22210 üzenetére
Folyamatban van
mycso logoutos cikke folyamatosan frissül, de még nem a végleges változat, így nem is került még bele az összefoglalóba. -
csabám
addikt
Most ki van kapcsolva, ahogy írtam is és elkezdett csökkeni a Wi-Fi vonalkája
Pedig MGA-ban is be volt kapcsolva az említett funkció, mégsem ért végig sosem a csík.
KösziSzerk.: ... de az talán még nem engedte bármilyen kapcsolódó alkalmazásnak ...
Nem tudom, de szerintem erről lehet most szó.Igazából ez miatt nem éreztem nagyobb fajta akksi merülést, csak maga a tudat volt zavaró
-
csabám
addikt
válasz
lefkosia #21641 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nálam is felütötte ez a wifi anomália a fejét.
Bár szerintem nem beragadásról van szó, hanem szimplán nem jól mutatja a grafikon.kali: egy beállítást érdemes lett volna ellenőrizni 4.3 alatt, ami 4.2.2 alatt nem adott ilyen szinten; wifi -> menü -> speciális -> keresés engedélyezése mindig (a google helymeghatározási szolgáltatása és más alkalmazások számára a hálózatkeresés engedélyezése még kikapcsolt wifi mellett is)
Ez pedig benne volt MGA-ban isSzerk.: Ki van minden kapcsolva, egyedül a fentebb említett dolog volt bekapcsolva (előző romokban is be volt kapcsolva, viszont soha nem volt ilyen, mint a képernyőképen).
Btw ez az olvasás üzemmód nem a jobb olvashatóság-ot hívatott váltani. Most ilyen opció nincs a Kijelző beállításoknál.
-
csabám
addikt
App telepítésnél másnak is dobál a statusbar-ra kínai szöveget egy fehér körben, felkiáltójellel, akik a kínai módszerrel rootoltak?
Illetve, akik szintén Telekomosok, azoknak is szétválasztásra került a net és mms apn? Idáig együtt volt a kettő... -
csabám
addikt
válasz
Maxentius #21554 üzenetére
Pda-ba, a 3.09 Odin-nál már más nevek vannak.
Felraktam én is az előbb a 4.3-at, és nekem sem volt wifim, de felhúztam még egyszer és másodjára már volt
Ami viszont még érdekesebb volt, hogy mikor először felraktam a 4.3-at, akkor rögtön megnéztem download módban a knox státuszokat, de nem voltak ott. 4.3, de régi bootloader, vagyis úgy tűnt...
Aztán ugye felhúztam még egyszer, akkorra már megjelentek. -
csabám
addikt
válasz
frigoo #21544 üzenetére
csak egyet jegyezz meg: Ha egy alkalmazás engedélyt kér akkor jobb gomb
Köszönöm, kali azóta felhomályosított ez ügybenKöszi!
Szerk.: Igen írják az Xda-s topikjában, hogy nem ajánlott lecserélni (You can install other root manager, but not super su from CF. Because it need to install special binary, so better don't take the risk.)
-
csabám
addikt
válasz
FrankMonzano #21525 üzenetére
A rootnak és a costum romnak mi köze van egymáshoz?
Nem azért rootolunk, hogy costum romot tudjunk feltenni... -
csabám
addikt
válasz
FireShadow #20471 üzenetére
DL módban.
-
csabám
addikt
válasz
Maxentius #20465 üzenetére
Sokak szerinte eFuse van benne vagy valami hasonló és azért nem tudják a megoldani a resetet
Szóval, akkor Odin-al simán felrakhatom a knox-os romot és nem fog ugrani a cucc? Illetve további új romokat is felrakhatok, csak downgrade-elni nem akarjak, mert akkor ugrik...?! Jól értelmeztem?lajki7: Nincs mit. Tudom (csak szerényen)
-
csabám
addikt
válasz
Maxentius #20455 üzenetére
Ez tuti? Csak azért mert ami tegnap linkeltem (xda-s topikja a samsung knox-nak) ott azt írják az első hsz.-ben, hogy akkor is ugrik.
Megmondom őszintén elég sok a fekete folt ezzel a kapcsolatban.
Én kivárok egyelőre...pleslie82: Ez véletlenül nincs kipipálva: Internetszolgáltatás keresése?
sebesvarib: Gyári romon nem hiszem, vagyis ezzel a gyári kamerával nem lehet szerintem állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett üzemmód. Xda-n nézz szét, hátha valaki talált megoldást erre.
-
csabám
addikt
válasz
-=Tiger=- #20434 üzenetére
0x2 nem lesz sose belőle. Ez nem egy számláló, hanem egy flag csak.
Egyet ugrik és csókolom.Kicsit lemaradtam Maxentius mögött
-=Tiger=- Mondjuk a rootolás, vagy bármi olyan ami rendszerszintű módosításnak minősül.
Xda-n azt írják, hogy ha Odin-al felteszed az új romok bármelyikét, akkor is ugrani fog... -
csabám
addikt
válasz
fermacht1994 #20346 üzenetére
Ahogy gondolod...
-
csabám
addikt
válasz
fermacht1994 #20344 üzenetére
Utáni szerintem. De úgy emlékszem, hogy az új romokhoz készült egy másik root is CF jóvoltából.
Egyébként nem fog zavarni, hogy ugrani fog a knox flag? MHA már új bootos rom... -
csabám
addikt
Akik ennyire nincsenek tisztában a Samsung Knox-al, azoknak érdemes elolvasni ezt.
Conclusions and Facts about KNOX-enabled firmwares (based on statements from chainfires post and it's comments above, ans based on this thread)
Not possible to downgrade to KNOX-disabled firmwares/bootloaders (An attempt sets 0x1) (even though some people state, downgrade is possible when omitting the bootloader file in a firmware package: see http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2444671, not confirmed)
Even if you flash a KNOX-enabled firmware via odin (e.g. the latest fw) knox will be set to 0x1
Flashing unsigned or modified images via odin will set knox to 0x1
Samsung stated, resetting the flag is impossible
KNOX is mandatory and can not be completely removed
Warranty Void is no counter, it is a flag (0,1) it was never seen 0x2 or so
Mirroring all partitions from a clean 0x0-Device to a 0x1-Device via JTAG produces an unfunctional device (reversible by restoring the 0x1 partitions on the phone)
KNOX bootloader verifies signatures of kernels and recoveries. No custom ones possible without voiding the knox warranty -
csabám
addikt
Még mindig nem tudjuk, hogy a knox számláló miért ugrik pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest