- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Kint van a Kit(e)Kat?
Ideje akkor feltennem a 4.3-at.
-
nfsu17
veterán
válasz
cbrfireblade #30781 üzenetére
én nem erőltetném az i9500-at...tuti ő is óccóért vette, rájött, hogy fake és továbbadná...vagy csak túl rosszmájú vagyok?
-
nfsu17
veterán
raktam ki egy időjárás widgetet.
szép is, jó is.
be van állítva a beállításban, hogy auto frissítés 1 óra.ennek ellenére 15:05-öt látok rajta, hogy akkor frissült valószínűleg utoljára...azóta már volt többször neten.
-
nfsu17
veterán
lehet volt már róla szó, de van egy újabb 4.3 kiadás, NAA végződésű.
Az NA4 utáni, ha jól tudom. -
nfsu17
veterán
újabb leak?
akkor ebből 2-3 hétig megint nem lesz semmi. -
nfsu17
veterán
válasz
bajzal #30530 üzenetére
tudja fene.
én még nem láttam olyan samsung frissítési időpontot, ami napra pontosan megmondta volna előre, hogy akkor ma....egyszer csak kijön, aztán kész
ez a január vége, február vége és társai időpontok hónapokkal ezelőttről olyan kamuk, mint a huzat...S2-nél dettó ez volt, meg gondolom az összes készüléknél -
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #30483 üzenetére
nekem éjjel nem megy a wifi, se 3g se net, se semmi.
csak 2G-n van a teló.
így 3-5 óra között esik 1%-ot mikor, hogy. -
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #30478 üzenetére
én meg azt nem tudom, hogy ha nem használom a telót, akkor ugye készenlétben van.
és akkor az akkustat szerint az első helyen a kijelző van (korábban ugye ment a kijelző, de éjjel nem), a 2. helyen meg az eszköz készenlétben elég magas %-al.
Ez így normális lehet?
Különösebben nem meríti ez a telót, csak érdekelne. -
nfsu17
veterán
az normális, hogy az akkustatban (keveset használom a telót, fogjuk rá) a kijelző alatt az "eszköz készenlétben" foglalja el a 2. helyet?
mintha s2 alatt nem lett volna ez ilyen magas, pedig ezt még többet is használom, mint aztMaxentius
Nem vagyok frissítés mániás, de ezt most én várom...főleg a fehér akku miatt
-
nfsu17
veterán
ez a médiaszerver heti 1-2x mindig annyit megy, hogy a kijelző % alatt van 2. helyen.
nem mondom, hogy húzza le az akkut, de valamit biztos fogyaszt.
főleg inkább standby-ban.
lehet kellene frissíteni már 4.3-ra.
valaki telenyomoros frissített mostanában (F)OTA-n 4.3-ra? -
nfsu17
veterán
válasz
WinnerB0Y #30232 üzenetére
én se értek ebből semmit hangra, de képileg teljesen érthető.
ott a leírásban a letöltési link, azt teszi be odinba, többi meg egyértelmű.
de ha így nem megy, akkor majd leírja valaki szájbarágósan.
de lehet én nem vágnék bele, ha annyira nem megy a dolog.angolul akkor hátha érthetőbb
-
nfsu17
veterán
ki lehetne venni valahogy teljesen a lezárt képernyőről azt a szöveget, hogy társ a .....?
megváltoztatni megtudtam a szöveget, de eltüntetni nem.
csak az órát szeretném látni.
így -
nfsu17
veterán
azért annyira nem rázom.
más:
én azt hittem elsőre, hogy a videófelvételnél a képstabilizálás az olyan, mint a fotós obiknál, a stabilizátor....kevésbé remeg a kép, könnyebb finomabb mozgásokat gyártani...de aztán rájöttem, hogy nem.
ha KI van kapcsolva, akkor gyors oldalazó mozgásnál az épületek bedőlnek, mozog minden, olyan mintha gumiból lennének.
ha BE van kapcsolva, akkor meg szépen stabilan állnak, nincs mozgása a dolgoknak. hátránya, hogy picit rázoomol a képre, azaz kisebb lesz a látszószög.a gyári böngésző (vagy dolphin) nálatok is olyan 21-22% körül eszik óránként?
-
nfsu17
veterán
válasz
galaxys80 #29810 üzenetére
nekem a mediaszerver (vagy mineve) volt egyszer a ludas...mondjuk nem ilyen sokat merült, de jobban, mint az átlag...amúgy arra jöttem rá (nem hiszem hogy feltaláltam a spanyoltviaszt), hogy semmi értelme "kihúzogatni" a memóriából a programokat, csak azért, hogy több legyen a szabad ram és azt hihessük, hogy majd így kevésbé merül...szerintem nem így van...már 100 órája nem volt újraindítva a teló (volt már 500 is), a programok kitörlésével sem foglalkoztam, ennek ellenére sem működésközbeni, sem éjjeli merülési problémám nincs...sőt...mintha előtte (mikor kitöröltem) még jobban merült volna...lehet több energiát felemészt elindítani egy progit, mint ha csak kushadna a háttérben
oggy
semmi hangja nincs.
Más:
Az opera mini nekem azért jó, mert keveset fogyaszt akkuból, ellenben lassúcska...de mobilnetre jó.
Van normál böngésző, ami szintén alig fogyaszt, de gyors?
dolphin az majdnem jó, de az is többet fogyaszt, mint mini -
nfsu17
veterán
a nap felében a zsebemben van (elöl), mikor a kocsiba beszállok, akkor néha érzem, ha kicsit keresztbe fordul a zsebemben (mert nem pici az a zseb), hogy erősebben feszül a combomra, de az s2 is kapott ennyit és egyszer sem éreztem, hogy na most akkorát kapott, hogy eltört volna...a nap másik felében meg az asztalon van otthon. ha ennyit nem bír, akkor úgy kell neki, majd kiskocsin húzom magam után ezentúl.
aztán mondom, lehet ez már gyárilag ilyen és semmi köze a zsebhez....de az tény, hogy most nem fekszik fel az asztalra pontosan -
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
Képzeljétek, nekem már az új fajta, hajlított kijelzős s4 jutott.
A telefont az asztalra téve pofával, a két átellenes sarkát mozgatva 1-2mm-t nem fekszik fel az asztalon.
Ezt hívják "csavarásnak" ha minden igaz.
Tény, hogy zsebben hordom, és vannak ott erőhatások, de akkor is...szerintem a kijelző egyszer úgyis megreped.Vigyem be szervízbe, hogy írjanak papírt, hogy most sérülésmentes a teló és ha megreped, akkor az az elhajlás miatt lesz? Mellesleg eléggé recseg, ropog is, ha úgy megszorítom.
-
nfsu17
veterán
Egyre jobban szemezek vele, hogy fel kellene tenni (OTA) a telenoros 4.3-at.
4.2.2-ről.
Úgy érzem jobban merül, mint eddig szokott. Lehet megoldaná egy reset is, de akkor már miért ne frissítsek.
Csak félek, hogy nem megy végig, vagy rosszabb lesz mint előtte.
Ha OTA frissítek, akkor a knox nem ugrik igaz? Mert ha közben bekakkanna, akkor vinném szervízbe. Vissza tudják majd ott rakni a 4.2.2-t, ha azt akarnám? 4.3 után.
Meg olvastam, hogy sok gond volt a 4.3-al, hogy a wifi nem volt stabil, meg hogy nem lehetett bekapcsolni, nem ment fel auto a hálóra, stb. -
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #29430 üzenetére
én csak s2-vel tudom összemérni, de annak a kijelzője is karcmentes nálam, eddig ennek is, nem is ez a lényeg, hanem ennek a zsírtasztítása tényleg fenomenális.
az s2-t legalább pár naponta törölgetnem kellett, ezt meg még egyszer sem.Maxentius
pont így hordtam az s2-t és egy karc sincs rajta. -
nfsu17
veterán
csinálnátok nekem egy "tesztet" ha szépen megkérlek titeket?
akinek van kedve.a következő lenne: jó sötét szoba.
fényerő a telón olyan 60% körül legyen.a "saját fájlok" mappába kellene bele menni.
azon belül célszerű egy olyan mappába menni, ahol max 1 fájl vagy mappa van, tehát alul üres legyen a kijelző, azaz ott feketeség legyen.
ezt a feketét jól megnézni.
ezután lehúzni a "rolót", majd azt a feketét is megnézni.nekem a "rolós" fekete az feketébb, mint az előtte lévő "mappás".
normális az?
ha nagyon akarom, akkor még függőleges csíkokat is bele látok a "nemrolós" feketébe.lényeg a lényeg a két fekete nem ugyanaz.
a "mappás" az majdnem olyan, mint mikor feltolom a fényerőt egy fotón.
a rolós fekete meg gyönyörű. amoledes.
az előző fekete meg olyan, mint egy gagyi lcd fényereje felhúzva. -
nfsu17
veterán
válasz
Elemental #29415 üzenetére
de kell.
én vettem 1000 ft-osat és lehet nem volt szerencsém, de olyan szinte ratyi, hogy inkább ki is dobtam 5 perc múlva. értem, hogy védi a kijelzőt, de olyan áron, hogy egy 50k-s kijelzőt olyan szintre hozzon mint egy nintendo, az nevetséges. akkor inkább ne védjen, de legalább színes marad a kijelző és nem olyan a tapintása, mint egy tupperware doboznak. -
nfsu17
veterán
válasz
madkiller #29338 üzenetére
nem a gyorsaság, nem is a reklám miatt, hanem:
-ha a videót lejátszom, nem látom bal alul, hogy HD, vagy HQ-e a videó
-a vissza nyílra lekicsinyíti a videót és nem lép vissza az előző oldalra
-meg talán kereséskor a videók mellett sem jelzi, hogy HD-e a videómost hirtelen ennyi.
mikor ezeket észrevettem, azonnal ment vissza az előzőpoli27
miért pont xbmc?
nekem mxplayer tökéletes. -
nfsu17
veterán
papír?
na ilyennek még nem éreztem.
Nem tudja valaki 4.3 alatt milyen youtube kliens van alapból?
tehát nem ami most a legfrissebb play-en, hanem amivel alapból jön a 4.3
4.2.2 alatt ami van, az a jó nekem.
ami ezután jön, a "piros" ikonos YT, na az nem kell, azt rühellem.
és ha 4.3 alatt a piros van, és nem is lehet a régit visszatenni, akkor.... -
nfsu17
veterán
én is s2-ről jöttem és én sem éreztem nagy durranásnak az s4-et.
hetek kellettek míg elraktam az asztalról az s2-t, hogy most már azért mégis csak el kellene fogadni az s4-et.
kijelző az tényleg jobb, meg van ez a led, aztán kb nekem ennyi is.
csomót teszteltem egymás mellett és ha van néha ilyen fél-1s gyorsaság előnye az s4-ek, akkor sokat mondtam.
na de ezt már egyszer elsírtam, most nem kezdem el mégegyszer -
nfsu17
veterán
tegnap rájöttem véletlenül, hogy videózás közben, ha megbököm a kijelzőt, akkor fókuszál egyet és onnantól kedzve fix fókuszon marad videózás alatt...és ez zsííír király így, erre vártam már mióta...az agyamra ment, hogy minden mozdulás után fókuszált egyet, mikor semmi nem indokolta volna.
ha meg valami téma mégis közelebb jön, akkor vagy megnyomjuk a bal oldalon felbukkanó AF gombot és újra autófókuszunk lesz, vagy a kijelzőt bökjük meg és odafókuszál újra...de marad továbbra is fix fókuszon.
4.3 és 4.4.2 alatt is így megy ez? -
nfsu17
veterán
válasz
migabi24 #29075 üzenetére
és ezt minden új telóvásárláskor el kell játszanom, hogy megveszem, nem smooth, majd talán jobb esetben a köv. frissítésnél jó lesz, vagy nem, majd veszek új telót, megint előről...stb.
S2-m volt, ICS-el, no comment...a JB már sokkal jobb volt minden tekintetben.
De ilyen "szörny" esetében ne legyenek már ilyen akadások, mikor az S2 is már kinőtte ezt. -
nfsu17
veterán
4.2.2 JB
A hívásnaplóban, ha indítotok egy nagyobb görgetést (nem pici aprókat), akkor nektek is kicsit bedöcög akkor, mikor elkezd lassítani? Remélem érthetően írtam. -
nfsu17
veterán
válasz
simi762 #28928 üzenetére
ha a füledhez emeled, akkor elmegy a kijelző, onnantól kezdve nincs mit megnyomni rajta, nem?
ha meg elemeled a füledtől, újra megy a kijelző, na akkor már meg lehet szakítani.
így működik ott is?
biztos, hogy te nyomod ki véletlenül?
egy gyári adatok visszaállítását én mindenképp próbálnék -
nfsu17
veterán
700 óra uptime-nál járok.
0,9GB a használt ram, a memóriában lévő progik "elhúzása" után.
Nem rossz szerintem ez. -
nfsu17
veterán
válasz
viktor82 #27412 üzenetére
a dobozon i9500 van, jól látom?
Mo-n általában meg i9505-ök mennek.
bár ez nem Mo tudomMég annyi,hogy a tel a tag Budapesten vásárolta nálunk ezt letudják tiltani?
szerintem a "tag" akart egy óccó s4-et, vett egyet, ami kiderült, hogy klón és most túl akar rajta adni...szerintem ez a helyzet...szerintem Te is ezt tennéd...ezt megvennéd, rájönnél hogy klón és már menne is fel apróra
-
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #27122 üzenetére
meséld el sikerült-e
...részletesebben is
nekem is le akarta szedni, de én egyszer belőttem neki, hogy nincs autó frissítés és azóta se szólt
nálam most 328 órája megy a rendszerCarambola
szerintem sok.
opera minivel nagyjából annak a felét lehet hozni, más böngészővel szerintem olyan 20% körül -
nfsu17
veterán
válasz
Don't Panic #27054 üzenetére
fényképezőgépben: beállítások > beállítások > hangerőgomb > kamera gomb
migabi24
akkor ezt megtárgyaltuk -
nfsu17
veterán
-
-
nfsu17
veterán
válasz
hdekakas #26586 üzenetére
"Ez így nem jó, mert ki sem kapcsol a kijelző amíg ki nem nyomom"
nekem kikapcsol a kijelző. felbukkan az értesítő, majd visszaalszik
ha feljön az esemény, akkor kétszer kell megnyomni a home gombot és bejutsz a telóba. és akkor a bal felső sarokban lévő 1-es mutatja az eseményt
-
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #26335 üzenetére
és úgy nem működik, hogy böngészőben ráguglizol a videóra és mikor rákattintasz a youtube-ra, akkor az appot adod meg neki, hogy azzal játsza le?
-
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #26331 üzenetére
de hát arra ott a beépített progi
-
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #26261 üzenetére
mennyi idő alatt tölt fel mondjuk 5%-ról 100-ra?
szerintem azt érdemes nézni, nem a programot. csak tipp.
nekem amúgy pár perc híján pont 2 óraPetyyyyy
persze hogy kell, ha nem akartok meglepetéseket. ha szerencséd van, nem kell, de jobb ha megvan -
-
nfsu17
veterán
amúgy amelyik púpos, az gyorsabban is merül?
úgy értem, hogy használat közben is észre lehet venni, hogy valami nem oké, vagy mindenképp csak szemre lehet megmondani?
mert a régi nokiám marha púpos volt, és elég gyorsan merült és nagyon hamar feltöltött...gondoltam már nem jó az akku, mert már vagy 3-4 éves volt a cucc...kivettem és utána alig bírtam visszatenni....másnap inkább vettem új akkut -
nfsu17
veterán
válasz
horvathkrisz #26036 üzenetére
3 óra per 1%, amire azt mondom én magamnak, hogy még jó, de van, hogy 4-4,5 óra per 1% is összejön.
4.2.2
wifi off, minden off, csak hálón van a teló...2G-n.
van akinél ennél is jobban teljesít. -
nfsu17
veterán
válasz
Safari #25973 üzenetére
én azért ajánlanám azt a gyári visszát.
én 4.0.3-ról frissítettem az S2-m 4.1.2 JB-re és végülis működött a dolog, ment is a cucc, de nem volt annyira vajas, sokszor kiírta leállt ez az, telepítéskor hiba, stb. Apró kis bosszúságok.
delete után lett egy tökéletesen hibátlan rendszer. -
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #25830 üzenetére
szerintem is sok.
ha nem akarsz gyári visszaállítást, akkor tedd fel a BBS progit (betterbatterystat) és a wakelock-ok között nézd meg mi ment legtovább...néha ki lehet deríteni mi szívja, néha nem.
nekem most 12,5 óra alatt éjjel 3%-ot merült...wifi off...ezzel én már elégedett vagyok. -
nfsu17
veterán
válasz
Parallaxis #25795 üzenetére
nem csak webshop, hanem akkor is visszaadják a pénzt, ha adott bolt szabályzata ezt írja elő...ezt főleg nagyobb cégek tehetik meg...én is visszavittem már így terméket, de előtte elolvastam a bolt szabályzatát a neten pdf-ben...és írták, hogy visszaadják a pénzt...vissza is adták.
látom volt s2 vs s4 képernyőhasonlítás...na akkor majd lövök én is
migabi24
jogos. benéztem -
nfsu17
veterán
válasz
hdekakas #25516 üzenetére
hányszor próbálgattad?
én bekapcsoltam, kipróbáltam, semmi.
fordultam egyet, semmi.
kicsit arrébb mentem és jó lett.
még arrébb mentem, megint semmi.
ablaknál jó volt.
szoba közepén nem volt jó.
írja is, hogy ha nagy fény éri a kijelzőt, akkor nem működhet.
meg gondolom rossz fények között sem -
nfsu17
veterán
Hogy lehet, hogy múltkor 750-et mértem sunspider tesztben, talán a dolphin browserrel, most meg semmivel sem akar 1000 alá menni? ezt nem értem most.
-
nfsu17
veterán
kali
a végére jutottam a naptáros tegnapi dolognak.
ha jön az esemény és az értesítő, akkor ugye megjelenik a képernyőn nagyban...ekkor megnyomom 2x a home gombot...ekkora felhozza a képernyőzárat....szépen kioldom és ezután már ott is a bal felső sarokban az 1-es, ami jelzi nekem, hogy esemény lesz...rolót lehúzom és ott is szépen írja.
a másik gondom az volt, hogy nem lehet beállítani az alapértelmezett jelzési időt, hogy mennyivel előtte szóljon...ugye s2-nél lehetett...na rájöttem, hogy ez sem gond többé....az asztali webes google calendar felületen be lehet állítani ezt az alapértelmezési időt....a telón beírom az eseményt és nem bántom az ottani jelzést...miután felszinkronizálja az eseményt a google calendarba, ráteszi ezt a 2 napos "előtte szóljon" jelzést is.
nem tudom sikerült-e érthetően leírnom
-
nfsu17
veterán
válasz
hdekakas #25360 üzenetére
igen, van ilyen, sokszor is....4.2.2 továbbra is
kali
nekem az a gondom, hogy ha van egy esemény és azt jelzi nekem 2 nappal előtte, akkor a főképernyőn erről nekem nincs visszajelzés.
nincs ott a bal felső sarokban az ikon, mint s2-n.
így elfelejtem, hogy van valami, hiába szól 2 nappal előtte.
mondom az életszerű példát.
csüt-n esemény, kedden délelőtt 10-kor szól a jelzés.
mondjuk nem veszem ezt észre.
hívnak 11kor és akkor látom, hogy van esemény.
megnézem.
"ja, tényleg, csüt. fotózás"
kilépek a naptárból, de az eseményt nem törlöm.
és ennyi.
nincs jelzés a főképernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest