- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwus
csendes tag
Hú látom nagyon benne vagytok a rootolásban
Az lenne az én szerény kis kérdésem, hogy honnan látom a rendszermenüből, hogy mikori (gyártású?) a készülékem?Köszikeee
[ Szerkesztve ]
-
Zwus
csendes tag
válasz Don't Panic #18358 üzenetére
Thx
-
pedrobike
aktív tag
sziasztok,:-)
akkor ha jol olvasom nem lehet cm-et felrakni az s4 re?
xxuamdm van fent,gyári még,i9505Garmin tactix delta F6x Pro
-
-
Maxentius
addikt
Az okés, ha a Triangle Away 1-et mutat a root miatt? Aggódnom kellene a Reset funkció miatt?
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Zsoó
tag
válasz Gizmo94 #18344 üzenetére
Akkor már Omega romot sem tudok feltenni? Az a gyári stock romra épül. S2-tőn nagyon szerettem az Omegákat a sok extra miatt.
Sajna a Trémobilos legújabb frissítés zárttá tette nekem is. Friss volt a teló, és akkor még nem olvastam bele ennyire a témába és ráengedtem.Szerk: a következő hozzászólásban asszem ott is a válasz. Tehát mehet rá az Omega a zárt BL-esre.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
tothl
addikt
Nem tudok mást mondani...hetek óta ez a téma...figyeljetek már oda....
-
legenda
válasz pedrobike #18363 üzenetére
a te készülékekeden lévő firmware olyan régi, hogy azzal még bármit csinálhatsz!
leginkább frissíteni kellene, mert elég röcögős és problémás az az első firmware verzió.
jellemzően xxudmh. (. = szinte bármilyen betű vagy szám) óta zárt a bootloader, de az nem jelenti azt, hogy arra módosított firware nem tehető fel, vagy nem működik a root, cwm...stb, hanem csupán annyit, hogy az újabb firmware verziókról - jelenleg - nincs mód visszatérni korábbi - nem zárt bootloader verziós - firmware verziókra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
2008Kft
tag
Sziasztok. Én simán romolgattam a zárt bl után is...philz touch leguljabb recovery feltol mindent. Én a PAC romokat használtam,mig a kamerába beleéget egy két fekete folt igy gariztatni kell, és felkerült a stock 4.3 test, és abszolut lagg mentes odin 3.09 premier porton feltolja minden recovery-t. Utána meg mehet a romolás én a power black pac romot használtam nagyon fasza gari után megy is vissza vagy még a proBAM is jó jah és kt kernelel mindig, legjobb kernel szerintem üdv
-
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Többször elrontottam a mintafeloldási kódot, most meg az e-mail címemet és a jelszómat kéri a telefon, de az a baj hogy elfelejtettem hogy melyik e-mail címemet adtam meg. Nem tudom használni a telefont :/ Mit lehet ilyenkor csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Mi a fa*zért pörög kb mindenki ezen a zárt bootloader témán napok óta ???
Miért nem jó egy MH8 full gyári rom + root ??Egyesek meg azért fikázzák a samsungot és az S4et mert idáig bele lehetett piszkálni, most pedig bezárta a dolgokat a gyártó(remélhetőleg egyenlőre), és ezért átmegy más gyártóhoz.
Nem tudom, hány olyan prémium felső kategóriás műszaki termék van, amire lehetőséget ad a gyártó, hogy "kernel" szinten belenyúljon a tisztelt tulaj ?
beszarok egyeseken....
Jó, hogy nem akar minden boldog-boldogtalan, belepiszkálni az autója motor elektronikájába és felhúzni a motort a gyári beállítások fölé
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja a Google Edition romot ?
Tapasztalatok ?
Hogy tudom felrakni és melyiket ?
Előre is köszi a választNexus 5
-
stnstn
tag
válasz Kunsztler #18379 üzenetére
Én ezt használom:
Gyors, eddig egyszer sem akadt le, csak a samu jópofa fényképezője hiányzik egy kicsit.
(antutu 26600 tele appokkal, már ha ez még jelent valamit...)Innen szedtem.
[ Szerkesztve ]
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
stnstn
tag
válasz csabicska #18382 üzenetére
Raktam Linket.
Még kevésbé merül, mióta NoBloat-al kigyomláltam.EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
rolcsibácsi
őstag
Egy baj van a 4.3al hogy az rtl most videoi tok kicsik.
Nekem a samsungos leak van fent. Eleg jo.
(Csak mellesleg kerdezem hogy nem lehet romolni ha mar a legujabb gyari volt fent es zart a bl? Meg mindig semmi megoldas? Legutobb mikor probaltam nem ment fel egy cwm sem
A garit leszarom ha arrol van szo, eddig egy okostelomat se kellett gariztatnom.
Amugy nagyon varom a nexus5ot. -
pedrobike
aktív tag
sziasztok
Azt meg tudja nekem mondani valaki hogy a facebook for android miért lett angol nyelvü?a haver htc one-n is.
köszi :-)s3an-s4en is.Garmin tactix delta F6x Pro
-
Kunsztler
senior tag
Ez nem jobb ?
Nexus 5
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #18384 üzenetére
utananeztem es fel is raktam a philzt es a GE 4.3at
-
stnstn
tag
válasz Kunsztler #18386 üzenetére
Egy kis tweak azért sosem árt
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
Szakiii
addikt
psp emulátort valakinek sikerült értelmes működésre bírnia?
-
Rengete
aktív tag
Feltettem az [Official 4.3- S4 Google Edition- Finaly v2.0]-t. Ránézésre teljesen CM 10.2 Nyilván hisz gondolom teljesen ez az alapja csak még tovább van gyomlálva és fele ekkora a mérete. Működésre is teljesen úgy működik. Nagyon gyor és nagyon smooth!!! Kár, hogy a gyári samu rom nem ilyen. Viszont ebben nincs állítási lehetőség a menü gomb állandó világításra amit én szeretek, és az akksi százalékos kijelzésére ami szintén hasznos lenne. SZintén nincs a híváslistából egyenkénti törlésre, ami szintén jó jöhet néha.
[ Szerkesztve ]
-
zx6r
aktív tag
Én ezt raknám fel,ez még a az uj zárt bl-es 4.3 as romra is felmegy,és bitang gyors [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest