- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
KurtCobain #7834 üzenetére
Fél éve gyakorlatilag nincs értékelhető új rom, szóval...
-
formula01
senior tag
Telefonja válogatja, én 921 Mhz-ig mertem húzni, ezen napokig stabilan működött, tovább nem kísérleteztem, most meg max játszani húzom fel.
-
formula01
senior tag
Szerintetek mi oka lehet annak, hogy feltelepítek egy appot, felmegy rendben. 10 perc múlva törlöm, mert találok újabb verziót, nem engedi feltelepíteni. Visszatenném az előző verziót, mostmár azt sem engedi telepíteni. Újraindítás sem segít. Esetleg valaki tud erre megoldást?
Mert én ezt nem is értem.
-
formula01
senior tag
válasz
awakening87 #7319 üzenetére
Bugok:
-élő háttér nem működik
-voice search nem működikMást én nem találtam. Facebook messenger, térkép, + pár hasonló app van fent amik közben futnak a háttérben, így átlag van ~80 Mb szabad hely a RAM-ban, szerintem nem vész 4.2.2-höz képest, GB alatt sem volt ezek mellett sokkal több (KSM bekapcsolva). Akksival nekem szűken 1 napot bír úgy kb napi 30 perc telefonálással, pár óra 3G-vel, pár óra wifivel, + pár óra zenehallgatással, de akksim 2 éves, annyira szerintem már nem mérvadó. Összességében szerintem 1 jó és használható rom, lassulások max a Ram hiánya miatt vannak, ha több mindent akarok futtatni egyszerre.
-
formula01
senior tag
maclaw.pl/2013/09/08/release-cm10-1-acegio/
Jómagam ezt a cm10.1-et javaslom. Az egyetlen bug, hogy az élő háttérkép nem működik. Gapps-t is le tudod maclawék oldalán tölteni hozzá, akksival kb úgy bírja mint bármelyik cm7, legalábbis nekem.
-
formula01
senior tag
CWM-ből flashelhető verziót esetleg tudnál készíteni?
Bevallom, kicsit irtózom odintól.
-
formula01
senior tag
Rosszul irtam le azt hiszem a problemam, mert mindketten picit felreertettetek.
Nem az a baj, hogy nem tudom a zent kivalasztani, az a baj, h egyaltalan nincs opcio az io scheduler megvaltoztatasara. De vegulis megvalaszoltatok a kerdesem is, akkor a fent emlitett ket appal probalkozom, koszonom
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
MMB team juli22-i cm7.2-jét használom lassan 1 hónapja. Villámgyors buggal nem találkoztam, viszont a kernelt lecseréltem ciantux-os kernelre. SmartassH3 governor miatt többek között, és mert ahogy észrevettem az alap kernellel elég hamar kivégzi a telefon az akksit. Meg szeretném változtatni az IO schedulert Zen-re, azonban a beállítádokban ebben a romban erre opció nincs. Milyen megoldást tudnátok ajánlani ehhez? -
formula01
senior tag
sd karty tartalmat menteni, sd kartyan csinalni egy 512 megas ext4 particiot, link2 sd-t letolteni, mikor indul ext4-et kivalasztani, ujrainditani telefont, utana link2sd-t megnyitni es linkelgetni a masodik particiora a telefonrol az appokat.
-
formula01
senior tag
maclaw julius 10-i cm10.1-et hasznalom gyakorlatilag juli 10 ota, elo hatterkep nem mukodik, mas hibat en nem talaltam, de mivel azt am sem hasznalom, nekem belefer. Android 4.2.2 leven viszont a ram kozbe kozbe keves, pl facebook app + skype parhuzamosan eleg docogosen fut el. Ami akksit illeti, pont ugy 1 napot huzok vele mint barmelyik cm7-el rendes hasznalat mellett.(par hivas, kb 3 ora wifi, kb 3
ora 3G, kb 2 ora zene, stb...) -
formula01
senior tag
de nincs anyud telójához sd kártya? ha az nincs, akkor sehogy.
-
formula01
senior tag
Sziasztok. Tudom ezerszer meg volt kérdezve, de most én is megkérdezem...
Tudnátok ajánlani Giomra valamilyen romot?
Amiket eddig próbáltam:
-Maclawék CM10.1-e, ennél az volt a gondom, szeszélyesen működött a lenti két érintőgomb világítása, értsd: ahányszor a kijelzőhöz értem világított, wipe data+dalvik cache +újraflashelés után is.
-MIUI 2.4.10 itt konkrétan egyáltalán nem működött a lenti gombok világítása, bármit csináltam
-Jellybread 4.5, itt egy csengés után elhallgatott a telefon
-MMB team Cm7-e legfrissebb, ez valami hihetetlenül zabálja az akksit ha be van kapcsolva a 3G, + vannak néha ilyen random újraindulások mikor bekapcsolom a wifit. -
formula01
senior tag
Sziasztok! Feltettem a Miui 2.4.20-at, de volna egy kis problémám.
Ha megnyomom a home gombot/a mellette levő érintő gombokat, nincs háttérvilágítás.
Egyedül akkor van háttérvilágítás, ha belépek a megjelenítési beállításokba.Wipe/dalvik törlés minden megvolt, utána is ilyen.
Nem egy egetrengető hiba, de tudtok rá valamilyen megoldást? -
formula01
senior tag
Sajnálom:/
Nekem bevált, igaz én link2SD-t használok -
formula01
senior tag
Gapps-t honnan szedted hozza? Delutan feltoltom a gapps-t, amit en flasheltem fel ha kell, nekem ilyen gondom nem volt.
-
formula01
senior tag
A 20130528-as cm7 lesz az.
Ami alapba benne van rádió app nem müxik, cseréld majd ki arra, ami oda külön fel van töltve fm apk, vagy pedig spiritfm-re, én erre szavazok, spiritfmnek nem kell bluetooth:pMeg ahogy említettem alap launcher elég ramaty, új adw-re vagy holora érdrmes cserélni.
Flyonmod + gpu booster van fent nekem, korábban linkeltem mind2-t, + seeder app, ezekkel hasít, bugba továbbra sem futottam.
Esetleg annyi, hogy néha néha ritkán zenelejátszásnál van 1 seces akadás de tényleg nagyon ritkán, lehet csak a túl alacsony minimum frekvencia miatt.Viszont egy kis érdekesség, a kernel nem támogatja a 800 Mhz-t, alapba 787 Mhz-re van beállítva, a következő lépcső 806 mhz.
Amit még érdemes, teljesítmény beállításoknál kikapcsolni az összemosást, és nyomni egy restartot, ha be van kapcsolva, nem túl szép a kép, és alapba be van. Kis munka van a Rommal, de azután, eddig nálam magasan a legjobb.
-
formula01
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028884
Egy hete van fent, buggal eddig nem találkoztam, újraindulással sem.
Fly-on mod+GPU Boosterrel repül, plusz érdemes lecserélni az alap adw launchert ami benne van az új adw-re vagy holo launcherre. Régi elég sokat fagyott nekem, az új soha.
Gapps-ot utólag kell flashelni
-
formula01
senior tag
Lecseréltem én is a JB 4.0-t. A csengés bug akasztott ki engem...
Ez a rom van fent nekem, eddig bugmentes, elvileg csak az fm rádió nem jó benne alapba, de ahonnan le tod tölteni már fentvan a jól működő fm.apk is, lecseréled telepítés után és kész. Mjuk én inkább a spiritFM-et ajánlom, ahhoz nem kell bluetooth.
Fly-On Mod
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2240015és GPU Booster-t tettem fel mellette
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2276398+ Seeder app
Ezekkel nekem fürge és akadásmentes.
Teljesítmény beállításoknál viszont érdemes kikapcsolni az összemosást, illetve bepipálni, hogy bezárhassa a nem szükséges folyamatokat a ramban ha kell.Nem olyan csicsás mind a JB, de bugmentes, gyors, akksival jól bánik, szerintem ez a lényeg.
Viszont ebben a ROM-ban nincs benne a Gapps, azt utólag kell flashelni.
-
formula01
senior tag
Nincs mit
Amit még megtehetsz: Beállítások -> Performance -> Seeder, kapcsold be, és állítsd be, hogy induljon a rendszerrel, ettől is érezhető a gyorsulás.
-
formula01
senior tag
Jó a JB 4.0, de ebből a 3.5-el ellentétben ki lett véve minden "gyorsító" script.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2240015
Ezt tegyétek fel, rom fejlesztője is ezt ajánlja, + állítsátok át a governort ondemandról smartassv2-re.
Nekem így röccenés mentesen fut, és jobb mint a 3.5.1 volt.Amíg ezeket nem csináltam meg, addig nekem is lassabb volt, és akadozgatott.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Ha vki kipróbálná, ossza meg majd legyen szíves a tapasztalatait. Előre is köszi!
-
formula01
senior tag
Sejtettem, hogy a hiba nálam van, tegnap óta kicsit mintha meghülyült volna az egész, akkor majd újraflashelem a romot, mert factory reset+dalvik törlés nem segített
-
formula01
senior tag
Azokhoz szólna a kérdésem akik maclaw cm10.1-ét használják.
Nektek is elkezd világítani a lenti 2 érintőgomb, ahányszor csak hozzáértek nem a gombokhoz, hanem a kijelzőhöz? -
formula01
senior tag
maclaw cm10.1-ben hogy tudok widgetet kirakni?
Mert menüben csak háttérkép, kezdőképernyő zárolása, alkalmazások kezelése, rendszerbeállítások opciót látok -
formula01
senior tag
Köszi
Erre magam rá nem jöttem volna -
formula01
senior tag
Felraktam a CM10.1-et amit előbb linkeltem, olyan kérdésem lenne a performance beállításokat merre találom? Mert vagy vak vagyok, vagy nincs ott a beállítások alatt.
-
formula01
senior tag
Akkor ma minden ilyen elszállós kedvében van..
Köszi -
formula01
senior tag
Sziasztok!
Ma gondolt egyet telefonom (facebook appot raktam csak fel, szóval gőzöm nemtom mitől), újraindult, és bootnál folyamatosan lefagyott és újraindult és újra és újra...
Factory reset dalwik törlés után helyre jött, csak ugye minden adat elszállt..
Ha már így alakult, akkor szeretnék kipróbálni egy másik romot is, vesztenivalóm végülis nincs...
Jellybread 3.5.1-et használtam, http://maclaw.pl/2013/05/14/release-cm10-1-20130513/ szeretném feltenni, az lenne a kérdésem, recoveryből elég egy dalvik+data törlés és mehet?
Illetve ha nem jönne be a másik rom, és visszatenném a régit, akkor is elég?+1 kérdés
aki az előbb linkelt romot használta, 3g+wifi+kamerával kapcsolatban ossza meg velem a tapasztalatát
Előre is köszi a segítséget!
-
formula01
senior tag
http://maclaw.pl/2013/05/14/release-cm10-1-20130513/
Valaki innen próbálta már?
Illetve 1 kérdésem lenne. Ha CM9-et akarok feltenni, és jelenleg jellybread 3.5.1-et használok, szükséges előtte visszatennem a gyári romot, vagy elég a data, dalvik stb wipe?
-
formula01
senior tag
Aki már Jelly Bread 3.5.1-et és CM9 final3-at is használta, tapasztalat? Melyik ROM tett jobb benyomást?
-
formula01
senior tag
http://www.pixinf.com/hu/mobiltelefon-tartozekok/458-gold-akkumulator-a-samsung-galaxis-gt-ace-s5830-2450mah.html
Ilyen akksit használ innen valaki?
-
formula01
senior tag
Jelly Bread 3.5.1-et használok, és a benne levő alap lejátszót zenehallgatás közben eleinte ha lehúztam az állapotsávot meg tudtam nyitni onnan, de most hiába szól a zene nem látom ott az állapotsávon.
Valaki tud rá megoldást? -
formula01
senior tag
Koszi.
Meg egy kerdes,ha feltettem a busyboxot az installert leszedhetem?
-
formula01
senior tag
Ertem koszi, esetleg egy linket tudnal dobni pls melyik telepitot ajanlod? Vagy teljesen mindegy? Mert talaltam tobbet is.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a busyboxnak pontosan mi is a gyakorlati haszna. Marketen található installerek valamelyikével simán feltehetem?
Solid explorert szeretném használni, de hogy kezelni tudjam vele a rendszer fileokat kell a busybox.
Jellybread 3.5.1-et használok. -
formula01
senior tag
Koszi a segitseget, akkor vennem kell kartyaolvasot.
Viszont akkor olyan (ujabb hulye:-D) kerdesem lenne, hogy ahhoz felflasheljem jellybread 3.5.1-et es mukodjon annak nem fuggvenye, hogy legyen sd ext particiom ugye?
Es akkor raerek majd utolag particionalni.ha megvettem a kartyaolvasot mert arra heten mar nem lesz idom. -
formula01
senior tag
Sziasztok!
Cwm 5.0.2.8 ext4only recovery van fent telefonomon.
Ha cwm-ből akarom particionálni sd-m, akkor torlődik minden adat akkor is ha van >1 GB szabad helyem és csak 400 megás ext partíciót akarok létrehozni? (alap 2 Gb-s kártyám van.)
Illetve particionálás előtt van vmi fontos lépés (mentésen kívül..:-D), mint pl rom telepítés előtt wipe data.. stb? -
formula01
senior tag
Egy noob kérdés. Ha cwm alól fel szeretnék tenni egy újabb verziójú cwm-et, apply.update from sdcard vagy intall zip from sd card opciót válasszam?
-
formula01
senior tag
5.0.2.7 ext4+rfs cwm-em le akarom cserélni 5.0.2.8 ext4 only-ra, flashelhetem rendesen az 5.0.2.7-esből, vagy előbb vissza kell tennem a gyári recoveryt?
-
formula01
senior tag
Maclaw CM 9 final 3-at próbálta vki? tapasztalatok?
-
formula01
senior tag
Illetve a fentebb linkelt ext4+rfs cwm jó lesz az ext4-et használó új rom alá is?
-
formula01
senior tag
Sziasztok! Stock 2.3.3 romot használok, szeretnék új romot telepíteni, ehhez lenne szükségem cwm-re.
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1421650
Ezt a cwm-et találtam.
Az itt található recoveryből flashelhető ext4+rfs 5.0.2.7-es cwm-el kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata? Rendben felmegy? Mert ahogy xda-n olvasgattam többeknek különböző problémák voltak vele.
Esetleg ha ez nem jó, aki használt másik cwm-et amit feltehetek az rfs-t használó stock romom mellé legyen szíves, linkelje honnan tölthetem le!
Előre is köszi a segítséget. -
formula01
senior tag
Köszi!
-
formula01
senior tag
+1 kérdés..:-D
2.3.3 alá telepíthetem a két recovery bármelyikét? v frissebb droid kell? -
formula01
senior tag
Köszi szépen a segítséget, még1 kérdésem lenne, találtam xda-n 5.0.2.7-es rfs + ext4-et is támogató recoveryből flashelhető cwm-et, ezeket elvileg az alap recoveryből flashelhetem igaz?
+Ha megkérhetlek légyszíves linkeld nekem be annak a recoverynek az xda-s linkjét amit te használsz.
Picit utánuk olvasok aztán eldöntöm melyikkel próbálkozok.
És még1* köszi a segítséget! -
formula01
senior tag
Nem élet halál sürgős, de ha felteszed vhova, azt előre is köszi.
ext4-re formáznom már cwm / px recovery alól kell majd közvetlen a Rom csere előtt? illetve stock rom támogatja ext4-et? -
formula01
senior tag
Köszönöm a választ!
Jelenleg még rfs-en vagyok illetve cwm sincs telepítve, amennyiben az adott rom telepítője.nem formázza át ext4-re ezt a telepítés után is megtehetem? vagy célszerűbb lenne még most?
Bocs a hülye kérdédekért, de inkább kérdezek mint hogy téglát csináljak a telefonomból.:-D -
formula01
senior tag
Esetleg stabil ICS rom is érdekel, ha nem aksizabáló, és wifi/3g/kamera/zene lejátszásban nincs hiba.
-
formula01
senior tag
Sziasztok
Nagyjából másfél éve használom galaxy giom rootolt stock 2.3.3 rommal. Ezt szeretném lecserélni jelly bread 3.0 rom-ra. Ez lenne az első rom cserém, olvasgattam már a mikéntről, de lenne pár kérdésem.A rom cseréhez feltétlen szükség van cwm-re?
Amennyiben igen a telepítéséről kérdeznék. Olvastam olyan tutorialt is, ahol azt írják szimplán recoveryből telepíthetem, olyant is ahol azt írták Odin + pár másik zip is kell hozzá a cwm-en kívül.illetve a telepítésnél mekkora hely szükséges a rendszer romban, mert már csupán 1,41 Mb szabad helyem maradt.
Ha esetleg valaki rám szánna pár percet és írni vagy nekem egy picit részletesebb tutorialt hogy jutok el stock 2.3.3-tól jelly bread 3.0-ig azt nagyon szépen köszönöm előre is!
Esetleg ha valaki tud jobb Gingerbread alapú romot ajánlani azt is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest