- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Yettel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
az én voltam
mármint aki válaszolt. és így is van, mert ha leveszem a részletességet, máris teljesen stabil. csak nincs ilyen-olyan extra csillogás. de van helyette pl. lbl-re cm12
amúgy meg nem mintha a samsung gánya felülete sokkal jobb lenne, bőven 50%+ ram kell neki a normális multitask-hoz
nameg, sp-t én 57-ért vettem 3 ezer forint sim kártyával, az nem éppen 130 ezer, és nem is kóreai. persze, igaz, hogy 120-al kezdett az sp, de akkoriban nyers erőben erősebnek számított a z-nél, a többszálasítás hiánya miatt. jó 15%-al erősebb egyszálasban a z-nél, az akkori "aztaqrv@" kategória első helyezettjénél
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest