Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seadrone
őstag
Nekem az egy giga rammal bírja a messengert, vibert, GPSt , két sim kártya van benne, játék fronton csak annyit tudok nyilatkozni, hogy a catMario elfut rajta faszán
nekem a gyenge pontja a GPS, bár azon még próbálok finomhangolni, és az aksi.
Délután már tölteni kell, de fut rajta annyi dolog, hogy nem is csodálom. -
66zio
aktív tag
Nektek indult már újra magától a telefon?
-
VW
aktív tag
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Bjørgersson
félisten
Erre esetleg valami rendszer szintű megoldás?
Remélem valami vicces tag elsüti, hogy ne használjak Messengert.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #4462 üzenetére
Én még csak ismerkedek a messengerrel, mivel a face már csak így engedte el olvasni az üzenetem, bosszant is rendesen, mivel olyan program használatára kényszerít, amit én nagyon nem akarok. Azt nem próbáltad, hogy megkeresed azt a telepítő apk-t aminél még jó volt és letiltani a frissítését? Itt sem tudnak segíteni?: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz szemesi69 #4463 üzenetére
apk-t kerestem mar, de termeszetesen pont azt a a verziot nem talalom. Rakerdezek itt is, koszonom!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kutga
nagyúr
válasz Bjørgersson #4465 üzenetére
Csak a Messenger adja? Nem lehet hogy a Samu rendszer dobálja?
Én is használok Messengert, igaz nem Samun, de az enyémen ki lehet kapcsolni a felugró ablakot.
Let the Zone take me if I am.
-
Bjørgersson
félisten
Csak a Messenger a legutolsó frissítés óta.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #4465 üzenetére
Nekifutottam még egyszer, megvan a jó apk. Auto frissítés alapértelmezetten ki van kapcsolva minden programra, külön be lehet valahogy állítani, hogy a Messengerhez ne is keressen?
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #4468 üzenetére
Az autó frissítés kikapcsolása szerintem elég. A play miatt szerintem csak a messengert nem nem lehet külön ki iktatni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
bepe79
addikt
válasz szemesi69 #4464 üzenetére
Nekem ez a része nem tetszik a dolognak:
"És eljött amit már olyan sokan vártunk. hivatalosan is elérhető az IGO navigáció megújult változata.
Akár Androidra, akár IOS-re szeretnénk letölteni, megtehetjük. Telepítés után 7 napos póbaverziós térképeket tudunk letölteni és telepíteni a készülékünkre. Aki már találkozott az IGO Szülinapp alkalmazással, tudni fogja, mire számíthat, hisz ez annak a rendszernek a teljes értékű változata. Szerencsére tudunk válogatni a térképekből, hisz egész jól szét vannak szedve az egyes földrészek.Nagyon nem szeretnék belemerülni, inkább azt ajánlom, mindenki töltse le és próbálja ki. Ha megtetszett, akkor pedig vásárolja meg!
Egy teljes Európa térképcsomag, ami 3,83 GB, cirka 10 ezer forintért lehet letölteni. Ezért a pénzért 2015 Q3-as térképeket kapunk."
Tehát ezek szerint nem ingyenes sajnos..
Akkor marad offline navinak a Here (Nokia Here)
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
De ha már leszeded a térképeket az első 7 napos ingyenes időszakban, akkor azokat tudod továbbra is használni, vagy utána lelockolja őket?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy Samsung A300FU készükén jelzi a zseblámpa funkciót.Azt hol tudom bekapcsolni?Vagy le kell tölteni hozzá vmi plusz app-ot?
Köszi a segítséget! -
El-Telya
csendes tag
Csak nem kapunk mink is frissítést.[link]
-
MNBT
tag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ezzel a telefonnal szemezgetek egy ideje, és az az érdekes hogy nagyobb áruházakban mint a Media Markt, vagy az extreme digital, itt már nem kapható ez a készülék.
Tudom van már 2016-os A3 telefon is de én a 2015-ös kártyafüggetlen készülék mellett adom le a voksom.
A kérdés, megérné szerintetek úgy vásárolni ezt a készüléket egy non official boltból ahol csak 1 éves garit adnak rá (52 ezer ft), 3 napig szétnyomkodni hogy kijöjjön ha van e baja a telefonnak, és utána lefrissíteni CM12-re?
Úgyláttam xda-developers oldalon hogy van erre a telefonra is CM szoftver (Jelenleg Galaxy Ace 3-mat használok és azon is CM android van). Őszintén megvallva picit félve váltanék vissza Touchwiz szoftverre, már abból kiindulva hogy sok szemét applikációval rakják tele a telefont amire pl nekem nincs szükségem és hogy amiatt belassulna. Jelenlegi telefonomon el sem merem képzelni mennyire lassú lenne az android, most suhan de már érződni sajnos hogy az erőforrás nem elég a mai fejlettebb applikációkhoz, plusz melegszik ezerrel ha pl egy Snapchat-et használok, vagy Messengert Youtube-al együtt.Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Mucsi14
tag
Ilyen telefont vásárlásán gondolkodom azt kérdezném hogy milyen a wifi érzékenysége egy átlagos mobilhoz képest?
-
szemesi69
addikt
Várjuk ki a végét, itt nem hivatkozhatnak gyenge hardverre Ha az lg kiadta a leonra is, sőt a fiamnak most mivel a leon behalt és csere utalványt adtak, egy lg k8-at vettem helyette, azon már 6-os van gyárilag. A samu honlapján már az A3-ra van 6-os hasznàlati utasítás, akkor már van esélyünk
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- 3D nyomtatás
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-