Hirdetés
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
királylány
csendes tag
sziasztok!
Körbenéztem a keresőben, de ilyen témát nem találtam, ahol a rajongók összejöhetnének-csak játékkal kapcsolatosak voltak.
Gondolom, azért vagyunk egy páran, akik szeretjük....és jópáran, akik nem...
Beszélgethetnénk a könyvekről, filmekről, játékokról, akármiről...ami ezzel kapcsolatos.
Én 9 éves korom óta nagy rajongó vagyok, pedig akkor még a csak a pro7-en ment, németül volt meg nagyon sokáig, de imádtam!Aztán elkezdtem a könyveket is gyűjteni, és kialakult egy saját univerzumom.És a pasikat Han Solo-hoz hasonlítottam.Azóta is ő a mérték
Szeretem ezt a világot...és ha gyerekem lesz, neki is ezt fogom mesélni, az fix....
[Szerkesztve]Because the night belongs to lovers...
-
illusiON
őstag
válasz
királylány #1 üzenetére
hehe, pasimérték
én is rajongója vagyok/voltam, gyürükurával együtt... na pl. az érdekelne, hogy hol tudom megvenni Szombathelyen v. Kőszegen a 6dik részt? (jedi viszatér, gyöngébbek kedvéér
) mert már cask azt nem olvsatam el...
( : no woman no cry : )
-
királylány
csendes tag
mondjuk a pasimértékre visszakanyarodva...melyik nő ne szeretne egy ilyen férfit? magabiztos, erős, mindig a helyzet ura, humora van, jóképű, egyedi, és a lelke mélyén nagyon romantikus, ja, és gyerekszerető.
Mondanom sem kell, a páromban mindez ötvöződik...bizony!Úgyhogy vannak hansolók is köztünk!
olvastad a könyveket?Because the night belongs to lovers...
-
illusiON
őstag
válasz
királylány #3 üzenetére
nemigazán
majd megnézem, inkább csak könyvtárban néztem utána... köszi
nincs meg vkinek kivágva 6dik részből az a jelenet, amikor luke észreveszi hogy apja keze lett az övé? ( mikor a bal / jobb keze fekete kesztyüs lesz) mert egy haverom nem hiszi el hogy átváltozik a keze.... fogattam egy 500asban, ugyhogy legyen meg!( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
... 6dik részben an egy olyan a filmben, hogy a luke észreveszi, h a keze (oh bocs tenyere
) fekete, amikor a császárnál van... amikor tört vödörrel harcol... akkor van a filmben egy rész amikor észreveszi hogy fekete a bal keze asszem... a 6dik rész végén! a jedi visszatérben!
[Szerkesztve]( : no woman no cry : )
-
Dilikutya
félisten
válasz
királylány #1 üzenetére
Akkor segítek kicsit. Én találtam a keresővel...
Bővebben: link
illusiON: te meg ha akarsz valamit, próbáld már mások számára is érthetően előadni, mert ennek most se füle, se farka. Az utóbbi 2hsz-edben több a szmájli mint az érthető tartalom.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
királylány
csendes tag
na,megnéztem
te arra gondolsz, amikor visszaszorítja Darth Vadert a hídra, és utána levágja a kezét Vadernek. De ekkor ránéz a saját kezére, ami szintén műkéz, és rájön,hogy mit is tett.A gyűlőlete hasonlítossá tette az apjához.
Ez az?Because the night belongs to lovers...
-
Dilikutya
félisten
válasz
királylány #9 üzenetére
Szerintem erre gondol, csak az átváltozást nem értem...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
illusiON
őstag
se füle, se farka... na figy: 6dik részben a film vége felé, mikor a császár lakásán harcol darth vader meg luke, akkor lukenak az egyik keze (kézfeje meg tenyere meg ujjai
) feketék, mintha a darth vader keze lenne csuklótól lefele áttéve rá... na az a rész kéne csak a filmből
szóval még1x: mikro beviszik a 6dik részben lukeot a császárhoz, és darth vaderrel aghrcol, akkor a bal keze asszem fekete lesz, vagyis fekete kesztyü lesz rajta... és feltételezi luke hogy az az apja keze... na az a jelenet kéne...
mod: jajjjjjjjjjjjjjj nem, a 6dik résznek a vége felé van... amikor kesztyü lesza kezén.. a 6dik rész végén!
-
királylány
csendes tag
Ezek mind, mint már írtam fentebb is-vagy a dvdről,vagy a játékokról szólnak. Egyikben sincs olyan,hogy beszélgessünk a filmről és univerzumáról: könyvek, játékok, zene...beszélgessünk arról,hogy miért szeretjük,miért nem.aktualitások,egyebek.
Because the night belongs to lovers...
-
Dilikutya
félisten
A kesztyűt értem... de a feltételezését nem... sose láttam olyat a Jedi Visszatérben, hogy Luke azt hitte volna, az apja kezét kapta meg. Pedig láttam az összes változatot, az eredetit, a 97-es verziót, meg a mostani kiadást is....
királylány: aham... megkérnélek, hogy nézd is meg az általam linkelt topikokat!
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
illusiON
őstag
ja,f eltéteélezés? jahj bocs, az nem oda ment akkor
olyan tleg nem votl, na engem az a fekete kesztyüs rész érdekelne... vagy legalább kép.-..
-
Dilikutya
félisten
válasz
királylány #16 üzenetére
Én sem értem, mire gondolt... végül egyszerűen csak ez a jelenet kéne neki, ahol harcol a faterral, és ránéz a saját kezére... csak neki ehhez egy rakás értelmetlen hsz kellett, hogy rájöjjön, fogalma sincs, mit beszél
Én szeretem a Csillagok háborúját.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
illusiON
őstag
fhvááááááá, naszóval: a 6dik rész végefelé, a császár alkásán lukenak fekete kesztyü lesz a kezén... (és vmit elmélkedik róla asszem) na az a rész kéne
hülyén amygaráztam el, dehát ez van... nemvok nay foga(l)m(a)zó
mod: mondom enm vok jó fogalmazó, de nem tudtam jobban elmaygarázni nektek bocsika
-
zoleeE 13
tag
nálam a star wars a második legjobb film
LollR fiam LollR
-
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
sajnálom,ha bántja az önérzeted,hogy ilyen témát nyitottam. Én előtte direkt megnéztem ezeket a témákat...és különben is, némelyik egész régi...lehet,hogy azóta sok sw-os írogat ide...
nyugodtan írj a moderátornak,hogy töröljék. Ha ő is így látja,ahogy te, nos,akkor elfogadom....Because the night belongs to lovers...
-
V.ki
aktív tag
válasz
királylány #16 üzenetére
Menjél inkább a trónra uralkodni(vissza a mesébe),nem való neked a Star Wars!
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
látom bepörög a topic, aszittem csak mi ketten irogattunk
namsotmár élrtitek? vay ha annyira nem tudtam elmondani megszerzem kazina filmet, aztán megadom hány percnél keressétek
mod. nem lenne 1xübb, emrt elrohatt a cd amina film voltlekopott a teteje
-
Dilikutya
félisten
válasz
királylány #20 üzenetére
Annyira nem régiek... mellesleg nincs új a nap alatt jelenleg ebben a témában. Akkor meg minek gyarapitsuk a hsz-eket
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #25 üzenetére
de igenis lehet!ez a történet elég hosszú, lehet beszélgetni bármelyik részéről, a könyvekről, és igen, van a történetnek aktualitása.
pl.: biztos vannak itt olyanok,akik nemcsak a filmet ismerik. Elég sok sw könyv megjelent.Ezek közül szereti vki valamelyiket?
vagy.: a történet folytatása most ott tart,hogy jön egy új faj, akik megosztják az új köztársaságot, Leia és Han gyerekei a rossz oldalra térnek át. Olvasta valaki? MI a véleményetek?Because the night belongs to lovers...
-
illusiON
őstag
mia címe annakaz uj résznek?
-
Dilikutya
félisten
válasz
királylány #26 üzenetére
Az általam linkelt topikokban mindezekről szó esik...
-
királylány
csendes tag
az új fajjal kapcsolatos? New Order- Amcsiban eléggé megosztja az embereket. Csubakka pl. meghal, és ez a faj olyan, amelyik az erőn kívül van. Én nehezen tudom elképzelni folytatásnak, pedig híres írók írják. Valahogy a Timothy Zahnos jobban tettszik, inkább azon a vonalon kellene továbbmenni majd.
De viszont nem olvastam a New ordert, és kíváncsi lennék rá.Because the night belongs to lovers...
-
V.ki
aktív tag
válasz
királylány #24 üzenetére
Akkor gyere ki a meséből! -
Drizzt
nagyúr
válasz
királylány #1 üzenetére
Szia! A barátaim szerint kiköpött olyan vagyok, mint Han Solo...
I am having fun staying poor.
-
illusiON
őstag
bár bennelehetnék én abba a mesébe
amugy meg dilikutya: 155 napja regelt, és sztem azalatt az idő alatt ovlasgatott... éppen ő lehet h olyan, aki nem 20x minimum ír naponta, ahnem helyette többet ovloas, kevesebbet ír... jó hiogy én oktatok a napi elég nayg hsz-áltlagommal
én asszem inkább csubi lennék, mint han
-
V.ki
aktív tag
válasz
királylány #32 üzenetére
A Star Wars akkor sem való egy királylánynak!
Na,de OFFot félretéve:Naon jó sztori a Star Wars.
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
jippppppppiiiiiiii, pezsgőt ide! megvan a 2000-dik hszem
˙ on: az a new order még nicns magyar nyelven?
de kár...
-
Dilikutya
félisten
válasz
királylány #37 üzenetére
Semmi bajom az újonc léteddel. De ami van, az van
Na peace, respeckt
Nekem a hercegnő nem igazán jön be, valahogy a régi idők női nem nagyon tetszenek, talán a hajviselet, talán nem tudom, de a 90-es évektől kezdenek jól kinézniNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
királylány
csendes tag
köszönöm a védelmet!tényleg inkább olvasgatok, mert a kedvesem sokat fórumozik itt, és megfertőzött. A multimédiát szoktam meg ezt...
on: hát igen, nem jött ki még magyarul, de angolul Pesten állítólag hozzáférhető...a többivel hogy állsz? Timothy Zahn regények? vagy pl. a Han Solo trilógia?hm...nnnnyammi!nagyon jók!Because the night belongs to lovers...
-
zLegolas
őstag
válasz
királylány #24 üzenetére
Talán 1-2 klassz szerető...
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
illusiON
őstag
hát hercegnő... ha kicsit megbarnulna és nem lenne világitó szájlakkja, ja és ha feket ruhát hiordana, meg hosszuhaja lenne, esetleg
-
királylány
csendes tag
...klassz szerető barátnő, akik bármikor meghallgatnak, és mindig támogatnak mindenben!köszi,hogy eszembe juttattad őket!
Because the night belongs to lovers...
-
zLegolas
őstag
Na most komolyan: én nagy rajongója voltam az első háromnak, az utóbbi kettő olyan egyszer megnézős kategória a hasra eső vicces robotkáival, meg az eszement Jar-Jar féle izékkel...
Szal a régi szép idők... sokaknak okoztak csalódást az új részek. Talán nem Lucas bának kellett volna kézbe vennie a folytatások intézését.
Egyébként majd' az összes ilyen Tmájú megjelent könyv itt figyel a polcomon.
A legtöbb jó. Vannak gyenguszok is, sajna.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
-
zLegolas
őstag
válasz
királylány #45 üzenetére
Inkább olyan délelőttös gyerekeknek való matinéfilmek lettek. A 2. még ráadásul megspékelve akciójelenetekkel, ahol minden robbanik, marha látványos, csak a sűrűje hiányzik. Svárcenegger filmekben vannak ilyesmik, repül a lángoló kamion, lassított felvételen, hadd bámuljon a paraszt... nekem ilyen érzésem volt.
Egy tanárom szokta volt mondani anno: Olyan mint a tejszínhab a tortán..szép, amíg bele nem kóstolsz, akkor meg egy nulla...
Őőőőő miben is előztelek meg?Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zoleeE 13
tag
jar jar a legjobb
LollR fiam LollR
-
MarKoo
őstag
Dilikutya már linkelt pár ''hasonló'' topikot, így nekem csak zárnom kell.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
királylány #37 üzenetére
Á, nem így van, csak vicc volt. Inkább Luke-os fejem van. Nah, ez sem igaz. Olyan fejem van, amilyen van. Nem tudom, kire hasonlít. Mondjuk rám!
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest