Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonia
aktív tag
Én LED Blinker Notifications-t használok! Az is megér egy próbát.
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
Kroni1
veterán
A MM-ban a 99k-s független ár mellett van vodás csomagban is A3 2016 ha jól láttam, valami 77k volt Go és 69k Go+ díjcsomaggal.. Ugyan ezért nem mennék át hozzájuk, de furcsa, hogy a Voda oldalán még nincs erről semmi!
Mindenesetre én megnéztem a sima A3 duos-t és az ujat is.. Hát, kicsit elkeseredtem, mert most nincs kedvem megvenni a simát mégsem. A kamera szerintem sokkal jobb lehet az újban, lehet hogy a nagyobb felbontásu kijelző miatt csalóka, de a szinek is sokkal jobbak, a fehéregyensúlyt is jobban eltalálta és a részletesség is sokkal jobb volt rajta auto módban. A duosban még elriasztott, hogy csak 260MB volt a free RAM, ugy hogy nem is futott semmi. Az már csak hab a tortán, hogy a 2016-osba végre beletették a zseblámpát is a felső ikonok közé! Nem éri meg a jelenlegi árát, de nem tudom most mit tegyek, lehet érdemes lenne várnom kicsit.
Gigabyte GTX 1060 6GB eladó
-
kimpepevok
tag
Sziasztok!
Én is A3-at használok hónapok óta. Őszintén én nem szeretem ezt a telefont, magát a márkát se. De ez volt a boltban, ezért ez van most. Nem volt időm rohangálni.
Volna egy olyan bajom vele, már nem először fordul elő, hogy valamiért híváskor a külső hangszóró szólal meg, teljes hangerővel. Mindegy, hogy én hívok valakit, vagy engem hívnak. Baromi kellemetlen, hogy felveszed a füledhez teszed és teljes hangerővel megszólal a kihangosító hangszórója. Azt hittem földhözvágom. Már legyalultam emiatt egyszer a telót, most megint le kéne? Vagy van más megoldás? Esetleg találkozott valaki ilyesmivel? Visszaolvasva pár oldalt ilyesmivel nem találkoztam itt a fórumon. Én nem álítgattam rajta semmi ilyesmit. Nem is láttam benne ilyesmit. A teló gyári, vodás, nem piszkáltam.
Hogy valami hasznom is legyen, az eddigi tapasztalataim:
szép
vékony
nekem nem karcolódott a teló, de vettem rá szilikon tokot és fóliát, szerintem így se csúnya és nyugodtan teszem a farzsebembe
az aksi jól bírja magát
fülese is tettszik, jó rajta rádiót/zenét hallgatni
a kijelző képe is elég jó, bár nekem furák a színei. Szerencsére állítgatható.
nekem is dobott már térerőt, csak az újraindítás segített. Nem lehetett engem felhívni. Új simem van.
nekem 1simes van, 1.5Gb ram. Még nem zabálta el, nem fagyott
a fotómasina átlagos, néha kicsit lassú
mivel egymással szemben van a bekapcs és a hangerő le gomb, emiatt sokszor véletlenül egyszerre nyomtam a kettőt és így sokszor le volt némítva a telóm, ez elég kellemetlen, mintha az új rendszerrel már nem csinálná ezt a némítást
a gps jó!
a wifi is rndben van vele
elég jól pörög minden helyzetbenÜdv.
P.
Holly
-
voyager4.4
senior tag
-
szemesi69
addikt
válasz kimpepevok #3103 üzenetére
Nem nyúltál bele a kisegítő lehetőségekbe, például felolvasó, talk back, elsötétedik a kijelző mikor a füled közelébe kerül, mert ha nem bekapcsolódhat a kihangosító. Az enyém is gyári vodás, nálam nincs ilyen gond, térerőt még soha nem dobta el, mondjuk a 4g még gyerekcipőben jár a vodánál elég gyenge sokszor, de simán átvált 3g-re, tehát még nem voltam elérhetetlen. Nézd át a hívás beállításokat is, magától nem kellene kihangosítani, nálam soha nem fordult elő.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
válasz kimpepevok #3103 üzenetére
A fólia nem zavarja össze a közelségérzékelőt?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kimpepevok
tag
Hali!
Kapásból a kihangosítóval veszi fel. Sőt, ha hívok valakit, akkor is az szólal meg, de azt jelzi, hogy a füles hangszóró szól.
A fülem nem ér hozzá az asztalon pl. Akkor is csinálja.
Nincs bekapcsolva a kisegítőben semmi. Én is ilyesmire gondoltam, dehát nem állítgattam. Egyszer csak ilyen, és már másodszor.
Ami nálam be van kapcsolva, hogy eseményeket, és a hívó fél adatait felolvassa.
[ Szerkesztve ]
Holly
-
kimpepevok
tag
válasz szemesi69 #3105 üzenetére
Nem birtam magammal, és szórakoztam vele.
Szoftveres hiba lehet ez! Csak, hogy tiszta legyen, próbálkoztam már újraindítani sikertelenül.
De megvan a megoldás!
Beállítások/Nyelv és bevitel/Értesítés felolvasása
Itt én bepipáltam a kedvenc partnereket és az S tervezőt. Tök jó volt, hogy felolvasta, ha pl anyám hívott...
Kiszedtem a pipákat, újrainítottam és most jó!
Az a poén, hogy a hiba nem azonnal jelentkezett.
Remélem, ha valaki ugyenezt szívja, megtalálja a bejegyzésemet.
Üdv. és köszi!
Holly
-
szemesi69
addikt
válasz kimpepevok #3108 üzenetére
Ez nem szoftveres hiba, mint jól sejtettem a felolvasó okozta, de rájöttél ez a lényeg
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
Olvasd el már mit írt a kolléga, hogy miért történt, az nem szoftver hiba. De idézem neked:
"De megvan a megoldás!
Beállítások/Nyelv és bevitel/Értesítés felolvasása
Itt én bepipáltam a kedvenc partnereket és az S tervezőt. Tök jó volt, hogy felolvasta, ha pl anyám hívott...
Kiszedtem a pipákat, újrainítottam és most jó!
Az a poén, hogy a hiba nem azonnal jelentkezett.
Remélem, ha valaki ugyenezt szívja, megtalálja a bejegyzésemet.
Üdv. és köszi!
Holly "
Ez beállítási gond volt, természetes, hogy felolvasásnál kihangosítja.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
Nem maradt úgy, nem sokat kellene visszaolvasnod, de akkor idézem azt is
"Sziasztok!
Én is A3-at használok hónapok óta. Őszintén én nem szeretem ezt a telefont, magát a márkát se. De ez volt a boltban, ezért ez van most. Nem volt időm rohangálni.
Volna egy olyan bajom vele, már nem először fordul elő, hogy valamiért híváskor a külső hangszóró szólal meg, teljes hangerővel. Mindegy, hogy én hívok valakit, vagy engem hívnak. Baromi kellemetlen, hogy felveszed a füledhez teszed és teljes hangerővel megszólal a kihangosító hangszórója. Azt hittem földhözvágom. Már legyalultam emiatt egyszer a telót, most megint le kéne? Vagy van más megoldás? Esetleg találkozott valaki ilyesmivel? Visszaolvasva pár oldalt ilyesmivel nem találkoztam itt a fórumon. Én nem álítgattam rajta semmi ilyesmit. Nem is láttam benne ilyesmit. A teló gyári, vodás, nem piszkáltam."
"Kapásból a kihangosítóval veszi fel. Sőt, ha hívok valakit, akkor is az szólal meg, de azt jelzi, hogy a füles hangszóró szól.
A fülem nem ér hozzá az asztalon pl. Akkor is csinálja.
Nincs bekapcsolva a kisegítőben semmi. Én is ilyesmire gondoltam, dehát nem állítgattam. Egyszer csak ilyen, és már másodszor.
Ami nálam be van kapcsolva, hogy eseményeket, és a hívó fél adatait felolvassa."
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
andriska413
tag
Okosórát vett már valaki hozzá?
U8 típusra gondolok konkrétan, amit olcsón lehet rendelniAndrea
-
-
ben11
őstag
válasz andriska413 #3114 üzenetére
Én egy fillért nem adnék azért az óráért, de nekem már az okosórával, mint koncepcióval is bajom van.
-
AliasB
senior tag
Üdv
Én sem vagyok ilyen okosóra párti mert feleslegesnek és haszontalannak tartom
De ha valakinek tetszik és tényleg hasznát is venné az vegyen nyugodtan nem vagyunk egyformák de gondolja át aki venni akar, hogy tényleg szükség van rá?Járj nyitott szemmel.
-
andriska413
tag
Pontosan így vagyok vele én is, hogy nekem nincs rá szükségem. A 13éves fiamnak tetszene, de szerintem csak egy darabig. Éppen emiatt szeretnék olcsóbb kategóriást venni, mert az újdonság varázsa hamar elillan, így nemszeretnék többet rászánni, mint amennyit valójában ér. Az ebay-en töredékéért adják, mint itthon, annyit még szánok rá, többet nem.
Andrea
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #3118 üzenetére
Pedig hamar lecseng náluk az újdonság varázsa aztán majd csak porosodni fog a polcon természetesen nem akarok semmilyen tanácsod adni de én megmondanám neki, hogy nem kap okosórát még jó, hogy nem egy ps4es kell neki 500 játékkal még a végén elkényezteted (vicc volt ne vedd komolyra)
Járj nyitott szemmel.
-
andriska413
tag
Van x-box 360, 50 játékkal csak porosodik, gépfüggő
Mivel nagyon jól tanul néha kaphat valamit, főleg, hogy spórolni is tud, így a legtöbbször megtudja venni szülinapi, névnapi stb pénzből amit szeretne Nem egy nagy tétel ez az U8 kategória, 3000körül már megküldik kínából, csak nemtalálok magyar menüst Bár angolul tanul, ha rámmaradna porosodás helyett, én a magyarnak jobban örülnékAndrea
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #3120 üzenetére
Ha rád maradna küld el nekem is két hétre kipróbálni (annyi idő alatt megunom én is) aztán visszaküldöm neked
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #3124 üzenetére
Azt mondják, hogy az ár tükrözi a minőséget és ha ez 1665ft az akkor nem tudom milyen lehet lehet csak egy fényképet küldenek róla
Ui.e rendeld már meg mert kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
andriska413
tag
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #3126 üzenetére
erről most az "Egy rém rendes család" egyik jelenete jutott eszembe Számítógépet vetetlen Al-el és amikor Kellynek mondják ő visszakérdez, hogy "De jó és milyen színű lesz?"
De viccet félretéve zöld ne legyen mert az nem tetszik jobb a kék akkor már
A linket megnézve nincs is belőle zöld de kék sincs van fekete, fehér és piros
"A pisztácia elfogyott csokoládé nem is volt" na miből idéztem[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #3128 üzenetére
Te jó ég milyen színek ezek És nagyobb nincs belőle ami nem csak 5cm vastag? Ahogy a videón láttam nem kell hozzá nagy nyelvtudás asszem meggondoltam magam mégsem akarom kipróbálni
Járj nyitott szemmel.
-
voyager4.4
senior tag
válasz andriska413 #3130 üzenetére
Azért nem egy ilyen után kell megítélni az okosóra piacot.
Ez tényleg nem ér pénzt. Egy pebble viszon komoly cucc, nem egy kategória, pedig mind2 okosóra.
Nekem még a munkámhoz jó is lenne, de szegény pebble nagyon csúnya, irodába emberek közé nem hordhatom.no fate but what we make
-
andriska413
tag
válasz voyager4.4 #3131 üzenetére
Nem ítélkezünk, ez csak az adott típusnak szól és a mi igényeinkhez van mérve. Egy 13 éves gyerekeknek ez bőven megfelel
Néztem többet is, van választék a piacon, de tudom, hogy a fiókban fog kikötni két hét után és ha drágábbat vennénk az is úgy járna.Andrea
-
válasz andriska413 #3132 üzenetére
Esetleg az okosóra topic-ban tudnak többet segíteni.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
Üdv!
Valaki meg tudja mondani hogy 5.0.2 alatt volt e valami frissítés? Telefon autó frissítője azt mondja hogy telepítve van a legújabb verzió.
Ha resetre kerülne a sor valami miatt akkor melyiket célszerű használni? A három fizikai gombos verziót vagy a menüben elérhető gyári vissza állítást?
Kérdezném még hogy ennek a telónak van valami kijelző védelme (gorilla glass?) Mert össze vissza infókat olvasok neten...
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #3135 üzenetére
Itt megnézheted melyik a legfrissebb: [link] Resetre mindegy melyiket használod. Gorilla Glass 4-ik generáció van rajta. De kicsit vissza olvasnál, már minden kérdésedre választ kaptál volna kérdés nélkül is Dugd rá kiesre, ha otán nem jelez, ott biztosra látni fogod van-e frisebb.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz szemesi69 #3136 üzenetére
Először is köszönöm!
Másodszor pedig azért kérdezek,mert mint mindenkinek kevés időm van,gondoltam gyorsabb ha megkérdezem. Valamint ha az itteni felhasználók és nálam sokkal jobban hozzá értők válaszolnak akkor nem nyúlok mellé
Vagyis megint kérdezek hogy biztos legyen,ugyan is angol tudásom 0,és nem akarok el@eszni egy ilyen remek telefont.
Szóval amit linkeltél oldalt megtaláltam a szükséges firmware verziót,de nem tudom rám melyik vonatkozik.A telefon t-mobil üzletben lett vásárolva kártyafüggetlenként.
Így melyik verzió vonatkozik rám?[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #3137 üzenetére
Ezt tedd fel [link] Meg tudod nézni melyik verzió van fent. TMH vagy XEH a te esetedben. Majd írd ide mi van rajt pontosan, úgy tudok segíteni. Mondjuk érdekes T-mobilnál függetlenül venni, de biztos lehetséges, elvileg TMH-s kell hogy legyen, de akár XEH is lehet, de menjünk biztosra, a fenti progival nézd meg. Mikori vétel? Akár a legfrisebb is rajt lehet. Ha kiessel nézed az is ki fogja írni a szoft. verziót.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
ben11
őstag
Lassan egy hét használat után azt kell hogy mondjam, hogy ez egy remek telefon. Az igényeimet maximálisan kielégíti. A kijelzője (felbontás ide vagy oda) fantasztikus érzékenységre, ahogy megjelenítésre is.
Ebben a napos időben automata fényerőn félállásban sem tudtam úgy fordítani, hogy ne lássam a tartalmakat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szemesi69 #3138 üzenetére
A kies első körben azt írta a telóra hogy nem támogatott eszköz. Laptopon win10 van,nem tudom az miatt e.
Másoduk körben az android alkalmazással megnéztem amit mondtál,de nem tudom mi kell pontosan. Itt egy kép róla.
Az akkuval kapcsolatban is lenne kérdésem. 100%-ra feltöltve,3 óra múlva 6%-ot esett a szint,a kijelzőre 15 percet írt,fényerő 50% körülre van állítva,ment a wifi,adat kapcsolat,folyamatos szinkron,kb 5 perc telefonálás, viber valamivel több kb 10perc. Ez milyennek mondható? Amíg megírtam ezt a hszt is esett egy %-ot.[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #3140 üzenetére
Ez van a telefonodon: Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Germany
Version Android 5.0.2
Changelist 6027881
Build date Fri, 30 Oct 2015 20:39:33 +0000
Product code DBT
PDA A300FUXXU1BOJ5
CSC A300FUDBT1BOK1Ez germán szoft, láttam már a T-mobiltól ilyen öszvér megoldást, ezért nem ismeri fel a kies. Egész pontosan hol vetted?
Az akku fogyasztásod a leírt használat mellett teljesen jó.
A csc kódról is tennél képet?
Nálad valami össze mixelt rom van, ezért a kies nem fogja felismerni, hogy jobban értsd a produkt kódod germán DBT, ha T-mobilos lenne magyar akkor TMH lenne, ha magyar független akkor XEH.
Magyar T-mobil legfrissebb:
Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Hungary (T-mobile)
Version Android 5.0.2
Changelist 6027881
Product code TMH
PDA A300FUXXU1BOJ5
CSC A300FUTMH1BOK1Magyar független legfrissebb:
Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Hungary
Version Android 5.0.2
Changelist 6027881
Product code XEH
PDA A300FUXXU1BOJ5
CSC A300FUOXX1BOK1Nálad teljesen más van. Ha fenti adatok nem stimmelnek, például külön is lehet csc kódott flasselni bármelyik romhoz, de akkor a kies nem fogja felismerni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz szemesi69 #3141 üzenetére
Kéztől vettem a telefont,2,5 hónapos a készülék. Megvan mindene,az imei szám stimmel a dobozán szereplővel. Gari jegyen rajta van hogy pontosan hol lett eladva,később megnézem.
Akkor most ez mi? Jó ez így vagy próbáljam meg feltenni a magyar függetlent? Van értelme? Nem tapasztalok semmi rendellenességet,semmi fagyás,remekül működik eddig. -
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #3142 üzenetére
Ha nincs gond vele, jól működik, hagyd így. De kicsit sántít az előélete, először azt mondtad T-mobil üzletből van és független, biztos ez? Most az mondod "Kéztől vettem a telefont,2,5 hónapos a készülék." Én meg azt mondom lehet átvágtak, mert a T-homtól 2.5 hónapos készülék kizárt, hogy független, inkább valószinű, hogy függetlenítették. A másik ha valós a származása, miért van rajta German rom? Nagy a valószinüsége, hogy a garid is ugrott ha ez a helyzet. Rá tudod tenni a magyar függelen romot, de a csc kódot nem írja át, a knox miatt csak root után változtatható a csc kód, így marad DBT, tehát megint bukó lehet a gari. Sőt ha utólag lett függetlenítve, és kókler módon csinálták egy rom csere vissza is zárhatja, ezt saját példám, mert velem régen megesett ilyen. Na most megakadtam, így nem merek tanácsot adni, használt telefon mindig lutri, nagy az esélye, hogy megvezettek. A fenti aggályok tisztázása nem ártana, mielőtt bármit is csinálsz vele.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
Volt olyan jól mondod, itt egy 2.5 hónapos telefonról beszélünk, amit nem lehet bevezető szériának nevezni de akkor magyarázd meg nekem, hogy került rá egy garanciális T-mobiltól származó független telefonra a germán rom DBT csc kóddal, ami eleve kilövi a garanciát?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
ZolkoW
őstag
válasz szemesi69 #3145 üzenetére
magyarázza a tulajdonos, vagy az előző, én csak pontosítottam, hogy a szolgáltatói nem minden esetben egyenlő a függővel. és arról se feledkezzünk meg, hogy jogszerűen is lehet függetleníteni, más kérdés, hogy nem ez a gyakoribb.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
szemesi69
addikt
A3 tuti függő a szolgáltatóknál. Lehet jogszerűen, ha nincs rajta adósság, tartozás, és természetesen nem olcsón csinálják A pontosításod jogos, igazad van elismerem, de ha elolvasod a kolléga eddigi írásait, teljesen katyvasz, hogy mi hogyan történt, talán majd megosztja velünk, mi a valós történet. Próbálunk egymásnak segíteni, te is jókat írsz, és ez így jó, tanulunk egymástól is
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz szemesi69 #3143 üzenetére
Hát,nem tudom. Abban igazad van hogy így utólag nagy katyvasznak látszik amit írtam.
Szóval,a telefon 2.5 hónapja lett vásárolva egy budapesti üzletben,ami t-mobillal kapcsolatban van. A garancia jegyen egyértelműen rajta van a t-mobil logo. Vásárláskor utána néztem a cégnek egy picit neten,nem vagyok ebben jártas,az info szerint amit akkor találtam összefüggésben van a t-mobillal. Nincs most kéznél a papír hogy megnézzem a bolt nevét. Ha lefotózom a gari papírt belinkelem ide azon meg todod mondani hogy mi a helyzet?
Nem tudom ez hogy működik,viszont volt Ace4 telefonom,ami szintén hasonló volt,független és telenoros üzletből lett vásárolva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- VoLTE/VoWiFi
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest