Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryes

nagyúr

válasz pcnet #5743 üzenetére

Nem, konkrétan a play áruház állandóan fut, és újraindítja magát. Nemrég lőttem ki az akkumulátor statisztikában (kényszerleállítás), most megint 10 perccel több a CPU idő, mint mikor legutóbb néztem. Minden frissítés, értesítés ki van kapcsolva, ami csak a beállításokban van. Még az alkalmazás adatait is töröltem már, de semmi.
    Az a baj, hogy a frissítést nem lehet letiltani, ha pl. visszaállítom gyári állapotra, amint netet kap, frissíti magát, hiába van letiltva minden app frissítése. És az alkalmazásfigyelő oldalon sem lehet felvenni a mindig alvó alkalmazások közé... Többször csinálta ezt az elmúlt évek alatt, egy idő után meg szokott javulni, de mégis a jó édes anyját, aki ezt így megírta. :W
    A vége az lesz, hogy letiltom a πcsába, úgysem telepítek szinte semmit. :DDD
    Azért örülök, hogy mások is szenvednek vele, már kezdtem azt hinni, hogy hallucinálok. :F

+1: a play szolgáltatások. Mikor 3 éve vettem a telefont, volt 8-9 folyamat a play szolgáltatások alatt (fejlesztői beállítások/futó szolgáltatások). Most van 15 :Y Ebből legalább 4 valamilyen helymeghatározás címszó alatt, holott ez alapból nálam ki van kapcsolva. :W

Új hozzászólás Aktív témák