Új hozzászólás Aktív témák
-
sommm
csendes tag
válasz Ankhiszesz #42 üzenetére
itt az ára:-)
http://mobilarena.hu/hir/elorendelheto_a_nokia_5800.html
-
Ankhiszesz
tag
Ez is csak ilyen piros vagy kék színben lesz kapható, vagy lesz síma fekete is?
Lehet jövő augusztusban erre cserélem le 6233-as tolómat, ami akkor lesz 3 éves (ez nálam rekord gyanús), de csak ha maximum 60K körüli áron lesz (természetesen olcsóbb is lehet, sőt mi több ingyen ). De lehet hogy addigra csóró leszek, mert az összes pénzem a verdába ölöm (imádom W hite-ot)Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
.Anakin.
tag
október 2 a bjelentés, jól gondolom hogy december előtt nem valószínű a boltba kerülés?
(kezdetben ugye azt pletykálták h a CWM-el együtt jön ezért bíztam hátha októberre már kezembe kerülhet) -
pkricso
csendes tag
Vajon Nav'n go miért nem ugrik rá?
K. -
törölt tag
az SE-knek viszont egyben a hátránya is, hogy csak azzal a fülessel használhatod, vagy átalakítózni kell.
amúgy nagyon tuti telefon, gyakorlatilag minden benne van assze, amire szükségem lehet (talán tv-out nem, de az már luxus). kezelhetőségben a symbian eddig jó volt nagyon, kíváncsi leszek a finnek mit hoztak ki az érintőképernyőből. a szövegbevitel az kritikus lenne, hogy ne rontsák el, mert eddig az egyetlen érintős telefonban sem valami jó (kivéve aminek van rendes billentyűzetük is persze).
azt én sem értem hol középkategória, de ha az ára oda lesz célozva, az szuper lesz. -
úúútálatos
tag
Naaa, ez már tetszik! Már közelíti a szerelmemet:
http://mobilarena.hu/hir/nokia_nwave_teljes_kepernyos_koncepcio.html
-
bepe79
addikt
válasz gordonblack #25 üzenetére
Az A-GPS egy feature (technoligia), az Assissted GPS-nek a roviditese, a SIRF III pedig egy chip, amit a legtobb PNA hasznal.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
erdoke
titán
válasz gordonblack #25 üzenetére
Nem látok összeférhetetlenséget az A-GPS és a SIRF III között.
A legjobb aláírás a héten
-
spedyboy
senior tag
hol vannak a SAJTÓ fotók?
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
opera11
tag
Csak tennének már bele egy rendes navi szoftvert is....
Vicces aláírás helye
-
tween
őstag
-
Jégkokó
veterán
Akárhogyis nézem , de ez a telefon már a specifikációk alapján nem kicsit jobb az iphonenál. Ma volt egy a kezembe és a szöveges bevitel vmi rémálom, pedig nincsenek virsli ujjaim, de minden lenyomásnál sikerült félre ütnöm a karaktert. Meg a net sebessége se győzött meg igazán, pl az index főoldalával elszórakozott vagy fél percet mire minden megjelent.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
1010
őstag
hat nem tudom,oldalan csak lesz hangero szabalyzo,
ha a kameraja nem lesz rossz erdemes elgondolkodni rajta
-
gordonblack
csendes tag
Én is a 80k körüli árban reménykedem. Bár a cikkben aGPS-t írnak, tudtommal rendes SIRF III-as lesz benne. Állítólag 8GB kártya fog hozzá járni az angol csomagban, de tudjuk, hogy ez Magyarországon már nem garantált (lásd N95=kártya nélkül). Fotó szinten tényleg szegényes a hír. Kár, hogy több kép nem érkezett csehland-ból. Ahhoz képest, hogy Magyarországon gyártják, nem szép dolog, hogy nem mi adtuk közre róla az első hivatalos képet...
-
Dare2Live
félisten
Hát ezaz.
Ez a telefon (feltéve, hogy megfelelő lesz a felhasználói felülete) a HTC Diamond, IPhone kategóriába tartozik... Az középkategória?Lehet a Nokia azért akarja ilyen jó/nyomott áron adni mert megkésett ezen a területen? Vagy?
Meglátjuk. Kiváncsian várom... Dec végefelé lejár az előfizum.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
iknight
senior tag
Én inkább attól félek, hoyg mennyire lesz jó ez a "barkácsolt" software, egy eredetileg hagyományos telókra készült softwaret megtoldottak foldottak hozzá... Nekem a sonye symbian+uiq megoldása is csak félmeoldásnak tűnik, egyáltalán nem jön be.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Kickass
őstag
jó kis Nokia ez, bár az árral kapcsolatban nincsenek illúzióim, de ha esik az ára mindenképp a kipróbálandó telók listájára kerül
-
asadasad22
őstag
nem tűnik rossznak első ránézésre. csak egy jó ár, ami kell neki, de ha tényleg olyan kategóriás lesz, mint mondják, akkor ezzel sem lesz gond.
-
pilsner
aktív tag
én arra tipellek, hogy drága lesz, akármit is mond a nokia, minek szánja. de ettől függetlenül jónak tűnik
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
joey04
titán
azt nem értem ha ez középkategória akkor mi lesz a felsőben? csak egy erősebb kamerát tudok elképzelni, esetleg nem 3.2 hanem 3.5ös kijelzőt meg talán DVB-H...
ez hogy 8GB kártya az alapcsomagban egy középkategóriás készüléknél??ez mind nagyon jól hangzik.csak a kezelés lesz kérdéses...ja és kiváncsi leszek leszek milyen lesz az a jó füles...ez az egy előnye van a SE-nak hogy a gyári füles jobb mint amit akármelyik más gyártó csomagol a készülék mellé...
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Szerencsére nem kell ránézésre megmondani a felbontását, mert benne van a specifikációban 640 x 360 pixel
Egyrészt az S60 platform egyik tulajdonsága a scalable gui, másrészt ez lesz az első ilyen fecske, de nem az utolsó. Ha egyszer elindulnak erre lesz rá program nem kell félni.Feel Good Inc.
-
Cyberpunk
félisten
Jó lesz ez a ketyere nekem tetszik Főleg kijelző ügyileg tűnik jónak persze ez a felbontás már nem a csúcs gondoljunk csak a Sony Ericsson Xperia X1-re, de az tetszik hogy 16 millió színű. A legtöbb hasonló érintőkijelzős cucc csak 256 ezer vagy 64 ezer szint tud meg jeleníteni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
64b0r
aktív tag
Úgy tűnik a nokia tényleg készül eltemetni/elfeledtetni a walkman telókat. Mondjuk a SE meg sem erőlteti magát, hogy ne így legyen...
mod: Amúgy feltűnt nektek, hogy milyen hosszúkás a kijelző? Ránézésre mondjuk 240x400 vagy valami hasonló... Hiába a Series60 platform, ha egyszer tök egyedi a kijelzője, és csak a speciálisan ráirt alkalmazások futnak el rajta.
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Magnum_
nagyúr
-
Typhoon47
senior tag
jaj istenem, ez milyen szög már?
nincs olyan kép ami profilból mutatja?
mert így nem látom milyen széles"Education is important but big biceps are importanter"
-
Magnum_
nagyúr
válasz RenegadeC2 #9 üzenetére
figyelmetlen voltam, csak a képre koncentráltam, köszi
mondjuk kár, hogy cask agps....
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Morden24
nagyúr
Nem csúnya, csak olyan Nokiásan semmilyen. Kommersz.
Sectumsempra - For Enemies
-
GBartfay
csendes tag
Idézet a hírből:
''Specifikáció:
* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 + UMTS/HSDPA 2100
* Symbian Series 60 + Touch
* 3,2 hüvelykes 640×360 képpontos 16 millió színű érintőkijelző
* 3,2 megapixeles Carl-Zeiss optikás kamera 640x480 (30 kép/mp) videóval
* Beépített aGPS vevő
* USB 2.0, WLAN, és sztereó Bluetooth átvitel
* 3,5 milliméteres csatlakozó tévé kimeneti opcióval
* 150 MB belső memória
* 8 GB microSD kártya az alapcsomagban
* 111x52x15,5 milliméter és 109 gramm''4 másodperccel lemaradtam
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Wlan lesz???
I humbly and respectfully decline™
-
amanoba
őstag
az eddig megjelent fotókon nem nézett ki szvsz ilyen jol, nagyon tetszetös lett!!!
az árral kapcsolatban: abban én is bizom, h a kezdőárat 80alá lövik be!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
gerilee
aktív tag
Nekem tetszik. Remélem a < 80e Ft-os tartományba sorolják be, mert akkor mindenképp ki fogom próbálni.
Azt viszont nem értem, hogy: "...mely kizárólag érintőkijelző segítségével vezérelhető."
Az alsó felén mintha 3 _normál_ gomb lenne... Vagy nem?Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
muveszur
addikt
Én is olyan bruttó 80k-ra tippelek...Sztem olyan N82-vel lesz most ez egy árba, vagy olcsobb lesz. Ne feledjük, a kamerától nem fogunk beájulni. Nagytesó mikor jön? MErt az lenne az én telom utódja.
-
bufurc
tag
aszonyák occsó lesz (középkategória) én 80as indulóárat tippelek ami kb 60 környékére fog beállni.
[ Szerkesztve ]
1xer nekem is lesz 1 fasza kis gépem
-
sommm
csendes tag
vajon lesz benne gyorsulásérzékelő...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest