- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Lám, tudsz te békülékenyebb is lenni.
Kérlek, olvasd el újra (#5) Dluinet és (#8) Gergő_ véleményét. Ha ezek után is meg akarod venni, ám tedd nyugodt szívvel.
Közben utánanéztem, feltetted a kérdést szakmai topicban is. A választ ne véld ellenségesnek, visszautasítónak. Ott a kereső jobbra fent, bezongorázod, hogy Prestigio PER3574B, OK, és máris kapsz egy halom találatot. Ha egyedül nem jössz rá, hogy mit kezdj velük, szívesen segítek.
-
Vakegérke
félisten
Megtisztelsz.
No, szóval előző alkalommal én csak annyit mutattam, hogy hol lenne érdemes érdeklődnöd. A fórumtársak pedig egyértelműen megmondták, hogy az az izé nem alkalmas a célra.
Törölted az írást. Aztán újra feltetted a kérdést.
Mire számítottál?Elmondhatja bárki, hogy hova érdemes fordulnod kérdéseddel, semmibe veszed tanácsát. Elmondhatja bárki, hogy az az izé nem frankó, nem tud meggyőzni.
Akkor minek érdeklődsz? -
sacika10
csendes tag
válasz
Vakegérke #12 üzenetére
le vagy sz*rva!
Szerkesztve: gondolom, te neked az életed abból áll hogy másokat csesztetsz és nem tudom ki vagy de ez levirít, hogy egy " nem törődöm a másikkal" féle ember vagy - már ha ember vagy - én a kérdésben nem azt kértem, hogy hová írjam a kérdéseimet, hanem azt hogy akinek személyes tapasztalata van a Prestigio PER3274B ebook olvasóról azt írja le, és megköszönném, ha eltűnnél!!
-
sacika10
csendes tag
A nickememet már 10éve csináltam, pontosabban 11. És mi közöd hozzá h mi a nicknevem? mindenhol ez a felhasználó nevem, mert ezt szoktam meg. és én a te nicknevedböl arra következtetek h te meg vak vagy! -.-" ez az oldal egy rakás szar, semmire nem jó, csak h felidegesítsen -.-
-
Vakegérke
félisten
Egyszer már mondtam, hogy hol lenne érdemes feltenned kérdésed. Most kaptál két újabb linket. Csak rá kell kattintanod a piros szavakra, és már célnál is vagy.
Egyébként úgy tűnik, hogy a válasz már ott van a fejecskédben, és eszed ágában sincs hagyni, hogy a hozzáértők meggyőzzenek tévedésedről.Megjegyzem az általad használt hangnem arra utal, hogy a nickedben lévő 10-es szám az életkorodat jelzi.
További kellemes fórumozást kívánok.
-
Gergő_
őstag
az a drága amit semmire sem tudsz használni.
ha tényleg filmeket akarsz rajta nézni, leeht hogy neked ez a megfelelő, de 5 oldalt nem olvasnék egy ilyen vackon. Eddig talán 3000 oldalt olvastam az einken és nem kellett szemüveget vennem, ez nagyban köszönhető annak hogy nem tft háttérvilágításos okosság. -
greenity
senior tag
Nem értek a táblagépekhez sem az ebook olvasókhoz ilyen szinten, de! ezt a stílust nem engedném meg magamnak, amit te teszel. A fórum megbecsült tagjaival szemtelenkedsz!
-
sacika10
csendes tag
-
sacika10
csendes tag
Most mi bajotok van? És ha feltettem ezt a kérdést már egyszer akkor mi van... Azt csinálok amit akarok... És a prestigio PER3274B az egy ebook olvasó és nem egy LCD kijelzős táblagép... És nem egy rakás szar olvasásra, mert arra találták ki hogy olvassunk rajta... -.-" És hol tegyem fel a kérdést ha nem itt? NAGYOKOS!
-
Gergő_
őstag
Oké, akkor még egyszer, ez könyvolvasásra egy rakás szar.
-
Vakegérke
félisten
Egyszer már feltetted a kérdést. Figyelmen kívül hagytad tanácsomat, ráadásul nem érted be az okosabbak érveivel. Törölted a bejegyzést.
Gondolod, hogy most rohanni fognak a guruk, hogy privát blogodban válaszolják meg kérdésedet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest